- 5 Şubat 2025
- 81
- 92
- 3
- 36
Yaşım 29Ne güzel benimde oğlumda bir Dr video alabilirsin dedi . Bebeğimin ellerini oynadisi falan gözüküyordu
İçim dışım ayva oldu benim deCanim ben ayva yiyorum biraz tuz atip belki sanada iyi gelir denemekten zarar gelmez benimde sabhtan oglene kadar bulantim cok oluyor
Bende öyle vlla Allahtan meyve yiyebiliyorumİçim dışım ayva oldu benim deayva,elma,bazen muz, kuruyemiş yemeye zorluyorum ama yemek olarak yiyemiyorum hiçbir şey nerdeyse
Amin canımZaten tepkim size değil doktora yani okumayan kendini geliştirmeyen zaten hastaya ne dersen he der diyip geçen açıklama yapmayan doktora. Ben de folidoce kullanıyorum. Keşke devlet karşılasa kızıma kullanırken 70 tl idi. Şimdi eşim almış bilmiyorum kim bilir ne kadardır. Ya da özel aşıları var menenjit rota toplu aldığım için geçen sene 10 bin lira tutmuştu sevindik ucuza kapattık diye. herkesin bunu alacak gücü yok ne yazık ki. Allahım yardımcımız olsun. İyi insanlara denk getirsin
Bilemedim belki de yanlış hatırlıyorum otizm olabilirDown sendromu kromozom ile alakalıdır. 46 kromozom yerine 47 kromozom bulunduğu için olur.
Olabilir canım allah korusun yavrularımızıBilemedim belki de yanlış hatırlıyorum otizm olabilir
Mthfr genlerinde mutasyon bulunanların folbiol kullanması gerekir ama bunun için yapılan pıhtılaşma testine ihtiyaç var yaptırıp bu genlerde sorun olanlara veriliyor bendede var ve 12 hafta folbiol bilhassa kullanmam gerekli ve coraspin ile oksopar aynı zamanda. Mthfr folat ile alakalı o yüzden kesin dille kullanılmamalı dememeli. Ben ilk gebeliğimde bilmediğim için folidoce kullandım pıhtılaşmadanda haberim yoktu 11 haftalık kayıp yaşadım. İhtiyacı olmayanlar için normal folikasit en iyisi tabiiFolidoce kullanıyorum canım
Bu bilgiye çok şaşırdım benim de çok ciddi bir kan pıhtılaşmam var o yüzden şaşırarak okudum. Şifa olsun kullandığımız oksapar ecopirinlerMthfr genlerinde mutasyon bulunanların folbiol kullanması gerekir ama bunun için yapılan pıhtılaşma testine ihtiyaç var yaptırıp bu genlerde sorun olanlara veriliyor bendede var ve 12 hafta folbiol bilhassa kullanmam gerekli ve coraspin ile oksopar aynı zamanda. Mthfr folat ile alakalı o yüzden kesin dille kullanılmamalı dememeli. Ben ilk gebeliğimde bilmediğim için folidoce kullandım pıhtılaşmadanda haberim yoktu 11 haftalık kayıp yaşadım. İhtiyacı olmayanlar için normal folikasit en iyisi tabii
Şifa olsun canım benim mthfr ve pai genim homozigot mthfr için folbiol pai için ecoprin ve oksopar kullandım ikisi aynı anda kanama yapınca oksoparı 12 haftada kestik 36 ya kadar ecoprin içtim 38 e kadar iki hafta doğuma kadar yani yine tek oksopar vuruldum 1 ekimde doğdu oğlum çok şükürBu bilgiye çok şaşırdım benim de çok ciddi bir kan pıhtılaşmam var o yüzden şaşırarak okudum. Şifa olsun kullandığımız oksapar ecopirinler
Senin de çok ciddi çıkmış pıhtılaşmalar ya. İkili kullanımlarda gerçekten çok iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum, çok iyi ayarlamışsınız maşallah. Ben aşılama tedavilerimde başladım 5 ay oldu oksapar kullanalı, ecopirin ömür boyu. Daha hamilelik + doğum sonrası da 40 gün daha kullanacağım önümde çok uzun yol var oksaparla. Hoş gelmiş dünyaya miniğinŞifa olsun canım benim mthfr ve pai genim homozigot mthfr için folbiol pai için ecoprin ve oksopar kullandım ikisi aynı anda kanama yapınca oksoparı 12 haftada kestik 36 ya kadar ecoprin içtim 38 e kadar iki hafta doğuma kadar yani yine tek oksopar vuruldum 1 ekimde doğdu oğlum çok şükür
Teşekkür ederim canımm doktorum prof. Perinotolog edirnede kitabını yazan bi adam perinatoloji adlı kitabı var bi çok uzman doktor onun kitabını bulunduruyor gördüğüm gittiğim biz beşinci gebelikte sağlıkla aldık kucağımıza şükürler olsun edirnede olan varsa cenk sayın doktorum tavsiye ederim. Doz ayarlaması gerçekten çok önemli bizim gibi gebelerde bende doğumdan sonrada ipne kullandım ömür boyuda spora ve diyete dikkat etmeli bizim gibi pıhtılaşma sorunu olanlarSenin de çok ciddi çıkmış pıhtılaşmalar ya. İkili kullanımlarda gerçekten çok iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum, çok iyi ayarlamışsınız maşallah. Ben aşılama tedavilerimde başladım 5 ay oldu oksapar kullanalı, ecopirin ömür boyu. Daha hamilelik + doğum sonrası da 40 gün daha kullanacağım önümde çok uzun yol var oksaparla. Hoş gelmiş dünyaya miniğin
Bende almanyadayım ama bence randevular doktordan doktora çok fark ediyor . Ben kan verdim pozitifti 3 kez yaptılar 1500 e yakın bırakıp 4 gün sonra için ultrason dediler ve sonra 2 hafta sonra kalp bakalım dediler ama doktorum sen tüp bebeklisin kafana soru işareti olursa hemen gel dedi . Mesela geçen haftada gittim baktıda yani neredeyse her hafta gittim şuana kadar. Biraz doktorun ilgisine ve alakasına bağlı. Kardeşim de hamile onunkide bir okadar vurdum duymaz kızdan kan alıp 3 hafta sonrasına çağırdı. Kalp dinletti tekrar 3 hafta sonraya gel dedi BV istedi onuda vermedi . Bulantıyla felan hala işe gidiyor .Ya benim ilk randevu iptal oldu ilk defa gideceğim sonraki randevularımı da henüz vermediler inşallah 2 haftada bir olur biz baden württemberg eyaletindeyiz siz neredesiniz?
Mecbur dikkat edeceğiz seve seveTeşekkür ederim canımm doktorum prof. Perinotolog edirnede kitabını yazan bi adam perinatoloji adlı kitabı var bi çok uzman doktor onun kitabını bulunduruyor gördüğüm gittiğim biz beşinci gebelikte sağlıkla aldık kucağımıza şükürler olsun edirnede olan varsa cenk sayın doktorum tavsiye ederim. Doz ayarlaması gerçekten çok önemli bizim gibi gebelerde bende doğumdan sonrada ipne kullandım ömür boyuda spora ve diyete dikkat etmeli bizim gibi pıhtılaşma sorunu olanlar
Aa çok garip benim troid harici hiç sorunum yok doktorum folbiol kullandiriyor ama onu da hapın yarısını kır kullan diyor.Mthfr genlerinde mutasyon bulunanların folbiol kullanması gerekir ama bunun için yapılan pıhtılaşma testine ihtiyaç var yaptırıp bu genlerde sorun olanlara veriliyor bendede var ve 12 hafta folbiol bilhassa kullanmam gerekli ve coraspin ile oksopar aynı zamanda. Mthfr folat ile alakalı o yüzden kesin dille kullanılmamalı dememeli. Ben ilk gebeliğimde bilmediğim için folidoce kullandım pıhtılaşmadanda haberim yoktu 11 haftalık kayıp yaşadım. İhtiyacı olmayanlar için normal folikasit en iyisi tabii
İçimden sizede bir erkek bebiş geçti bende çok sivilcelendim üç bebeğimde erkekti zaten usglerden anlıyorum çoğu zaman o yüzden altıncı hissimde yanıltmaz genelde sağlıkla gelsinMecbur dikkat edeceğiz seve sevegüzel sağlıklı şekilde geçsin ömrümüz hep inşallah. Bir şekilde hallederiz hepsini
Canım peki lekelenmende oluyormu ?8+1 den merhaba kızlarr7+1 de kalp atışımızı duymuştuk. Bugün kontrole gittim. Haftasıyla uyumlu, kalp atışı olması gerektiği gibi ve 1,67 cm olmuş miniğim ufak bi kanama alanım varmış ama önemsizmiş. Bu arada bende hala doğru düzgün bir belirti yok. Belirtisi olmayanlar korkmayın:)) hepinizden güzel haberler bekliyorum
Doktorunuza güvenin folbiolde bi çok yerde kullanılıyor tsh sorunu bendede vardı 25 mglık ilaç kullandım onun içinde. Otizm yapar diyerek kesinlikle kullanmayı bırakmayın doktorlar hasta durumuna göre dozaj ayarlaması yapıyor. Allah korusun sağlıkla bağışlasın yavrularımızıAa çok garip benim troid harici hiç sorunum yok doktorum folbiol kullandiriyor ama onu da hapın yarısını kır kullan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?