Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Amin canim Allah razi olsun Görülür canim merak etme bir hafta sonra tekrar çagirdimi doktor bide devlet hastanelerinin cihazlari eski oluyor biraz ben ikinci gittigimde özele gittim gayet net gorundu bebek sen devletemi gittin .

Amin canim Allah razi olsun Görülür canim merak etme bir hafta sonra tekrar çagirdimi doktor bide devlet hastanelerinin cihazlari eski oluyor biraz ben ikinci gittigimde özele gittim gayet net gorundu bebek sen devletemi gittin .
İnşallah canım .Evet doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı .Özele gittim bende

kızlar selam ben azonce etlık şehir hastanesinde perinatolojide yüksel hocaya muayene oldum bundan sonra onla devam edicem. Cok guven verdi ve cok guzel acıkladı. Ankarada olanlar varsa ve rısklı gebelıkse etlık sehıre gıdebılırler gercekten asırı ılgılıler hepsı. cıhazlarıda yepyeniydi. Zahide kücügün cihazından güzel görüntü aldı valla. Bırde doktor kendısı vıdeoya al istersen dedi. sasırdım buna acıkcası. cunku cekebılırmıyım deyınce bıle bazen bozuluyolar. benım ıkız malum tek yumurta ıkı kese. Oyuzden risklide takıp edilcem. ikili teste gerek yok zaten riskli gebeliksin dedi. cokta moral verdi coksevdım doktoru. bebişlerim tıpatıp aynı olcaklarmıs

bu sabah ilk defa kustum Cunku geniz akıntım var oda afedersın balgam yaptı mıdemı bulandırdı. ayy cok kötüydü. Halada bulanıyor midem. ıhlamur ıcebılıyormuyuz biz gebişler

Ya Allah’ın mucizesi ine bayılıyorum sağlıkla gelsin bebişler

Folik asit takviyesi nöral tüp defektini engellemek için olmazsa olmazdır hanımlar, günlük doz 400 mikrogram olacak şekilde ilk 12 hafta almak zorundayız. Her şeyin aşırı dozu zarardır, kanda aşırı dozda bulunan başka faktörlerle etkileşime girip kötü sonuçlar görülebilir, bu yayında da bahsedildiği gibi. Bilim dünyasında da ne yazık ki profesör derecesine erişmiş ama akıl sağlığını kaybetmiş ya da tıklanma, popülerlik kazanma amacıyla komplo teoristliği yapan insanlar var. Bebeklerimizin sağlıklı bireyler olması için folik asit, demir, d vitamini takviyeleri doktorların gözetiminde ve önerdiği dönemlerde kullanılmalı. Doğduktan sonra ise topuk kanı, k vitami ve çocukluk çağı aşıları mutlaka yapılmalı. Bilim bizim için var, dünya daha yaşanabilir bir yer olsun, insanlık daha kaliteli yaşam sürsün diye var

otizm gibi hastalıklar çok fazla faktörün bir araya gelmesiyle oluşuyor, yapabileceğimiz en doğru hareket takviyelerimizi alıp, aşılarımızı vurulup bebeklerimizi ekrandan uzak tutmaktır. Çağımızın en büyük zehiri ekran önündeki bebeklere akıyor maalesef.

Benide gruba alır misiniz
Merhaba hoş geldiniz.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı gördüyseniz Kaçıncı haftada gördünüz

Ne güzel benimde oğlumda bir Dr video alabilirsin dedi . Bebeğimin ellerini oynadisi falan gözüküyordu

Folbiol down sendromunu tetikliyormuş doktorum kullanmamamı söyledi, kullanmayın.
Hangi doktor bilmiyorum ama keşke açıklasa onun mg ı yüksel olduğu için her gün alınması tavsiye edilmiyor sadece. Devlet bile bile down sendromlu çocuk doğurmamızı ister mi? Bunu doktorun bilip koca ilaç sektörünün bakanlığın bilmemesi imkansız gibi. Ayrıca down dna dizilimi ile alakalı kromozomla folik asitle ne alakası var. Ben bu markayı kullanmıyorum imkanım var özel alıyorum. Ya da d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum daha etkili daha iyi olduğunu düşündüğüm bildiğim başka bir ilaç kullanıyorum. Ama durumu olmayanlar var bilmiyorum bence böyle söylememek gerekiyor.

Bende gruba eklenmek istiyorum Lioo
Sat: 25 aralık
2. Çocuk
Keseye gitmedim gittiğim de 6+2 de kalp atışı duyuldu

Gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden folbiol kullanmami istemişti gebelik olunca da onu kullanmamam gerektiğini söyledi 2 günde bir kullan dozunun ağır olduğunu veya folidoce kullanmamı söyledi bende anlamadım inan ve devlet karşılamıyor bunu fiyatı da gittikçe yükseliyor, ilk aldığım fiyatla suan ki fiyat aynı değil.

Zaten tepkim size değil doktora yani okumayan kendini geliştirmeyen zaten hastaya ne dersen he der diyip geçen açıklama yapmayan doktora. Ben de folidoce kullanıyorum. Keşke devlet karşılasa kızıma kullanırken 70 tl idi. Şimdi eşim almış bilmiyorum kim bilir ne kadardır. Ya da özel aşıları var menenjit rota toplu aldığım için geçen sene 10 bin lira tutmuştu sevindik ucuza kapattık diye. herkesin bunu alacak gücü yok ne yazık ki. Allahım yardımcımız olsun. İyi insanlara denk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…