Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz? BBir ara bu folik asitler otizime sebep oluyormuş diye haber çıkmıştı ? Kullanmak mı lazım kulllanmamamak mı
Kime güveceneğiz şaşırdık
Kesinlikle uygun dozda kullanılmalı. Otizm in genetik olduğu bilinen bir gerçek artık zaten.

Folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz? BBir ara bu folik asitler otizime sebep oluyormuş diye haber çıkmıştı ? Kullanmak mı lazım kulllanmamamak mı
Bana Dr kullan yada kullanma demedi.

Kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir🙏🏻
2 gündür hapşırık, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı ve boğaz ağrısı var bende.😕

Var mı tavsiye edebileceğiniz toparlanma reçeteniz? Fenayım 2 gündür☹️☹️
Tuzlu su ile gargara mentollü olips ballı karabiberli limonlu sıcak su🥹

Eklentiler

• 1000026231.webp
    1000026231.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için ve grip geçirmek için dut kurusu alıp bir fincan su ile bir yemek kaşığı dutu kaynatıp içebilirsiniz crp yi sıfırlıyor gribide müthiş yatıştırıyor umumi tuvalet kullanmak zorunda olanlarda iç çamaşırına bir iki damla kadar nioli yağı damlatırsa enfeksiyondan büyük oranda koruyor

eylulesma eylulesma canım sen kaç haftalıkken bebeği görmüştün acaba .Geçen yazdımda mesajların arasına karıştı sanırım 🌸

Ben kullanmıyorum onun yerine folik asit açısından zengin besinler yemeye çalışıyorum bu haberleri ben de çok duydum bu arada.

7+5te görmüştüm kuzum 6+2de gittigimde görülmemişti 🥰
Maşallah canım .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲❤️🌸 .Bende dün gittim 6+0 da görülmedi .Senin mesajını görmüştüm 6+2 de görülmedi diye merak ettim bu yüzden . İnşallah benimkinde senin gibi görülür 🤲

Yoo ben Almanyada yaşıyorum 9 haftalık oldum doktorum her hafta gel diyo gecen gitigimde bebiş buyumuş 2 hafta sonra gel dedi 4 haftada bir randevu bu imkansiz 1 cocuğumu burda dogurdum şimdi de 2 doğurcam inşallah oyle bisey yok tabi nerde yaşadiniza gore belki değisiyo
Ya benim ilk randevu iptal oldu ilk defa gideceğim sonraki randevularımı da henüz vermediler inşallah 2 haftada bir olur biz baden württemberg eyaletindeyiz siz neredesiniz?

Back