Başka testim yokBaşka testiniz varmı ? Yoruyor bu test alma işi anlıyorum sizi. Benimde gebeliğimi öğrenmemde 2 test almıştım. İlki direk pozitifdi. İkincisi bu şekilde bozuk çıkmıştı. Bi cesaret gittim kan vermeye 10 bin çıktı betainşallah sizede nasip olur
Yazın lütfen buraya inşallah gebelik vardırBaşka testim yokaynı durumdayız ilk test 2 dakikada çıktı 2.test de dağıldıkça morel bozdu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kan verdim akşam belli olacak
Kese rahatlıkla görünür hatta şanslıysınız kalp atışı da görünebiliryok kuzum gecen hafta salı 1300 dü bugün 10 bini geçmiştir tahminen kusura bakmayın karışık gibi yazdım 6+2 falan oluyorım galiba
Tabiki yazarım canım sizin kaç haftalık bu aradaYazın lütfen buraya inşallah gebelik vardır
Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif çikarmiş inşallah doğrudurTestim artımed inşallah doğrudur hala hasta da olmadım
Evet bi hal hatır edip ultrason fotosunu ve kaç haftalık olduğumu yazdım sağ olsun birkaç saat içinde döndüÖzelden mi sordunuz
Paket almadim ben canim telefondan sordum sadece doğum fiyati aldimPaket mi aldınız siz ne kadar fiyatlar
Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif
Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif çikarmiş inşallah doğrudur
Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci
Çevremde hiç duymadım ama burda çok söyleyen var bilmedim artık bütün umutlar akşama kaldıKeşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif çikarmiş inşallah doğrudur
Bana doktor parol içebilirsin dedi canimKızlar selam müthiş bir baş ağrısı ile uyandım nasıl geçecek buAğrı kesici olarak ne içebiliyoruz sadece
Evet özelden yazdım mybigloveAy ben de mi sorsam özelden mi yazdın canım hesabı da bir daha yazar mısın
Sana ne dediBen de sizden görüp sordummybiglove adı
Ne dedi cinsiyeteEvet bi hal hatır edip ultrason fotosunu ve kaç haftalık olduğumu yazdım sağ olsun birkaç saat içinde döndü
Bebeginizi saglikcakla büyütünMerhaba sevgili 2025 ekim anneleriyazdıklarınızı okuyunca sanki yeniden aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim ben 2024 ekim annesiyim.. zaman o kadar hızlı ki daha dün gibi kendi grubumuzda yazismalarimiz.. geçen sene bu zamanlar kesemizi görmüştük kalp atışını dinlemiştik zaman geçmiyor derdim şimdi 5 aylık olmak üzere bizim bebisler çok şükür Allah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebislerinize en güzel şekilde kavusmaniz dileğiyle
Canim ben ayva yiyorum biraz tuz atip belki sanada iyi gelir denemekten zarar gelmez benimde sabhtan oglene kadar bulantim cok oluyorMerhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardımdoktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce
10. Haftama girmek üzereyim nasipseTabiki yazarım canım sizin kaç haftalık bu arada
Evet ilk kız olursa zirvede kalsın hdjdjsjİlk çocuğun demi. Benimde 1 tane oğlum var kız olursa fena olmaz
Ay iyi geliyormu ayvaCanim ben ayva yiyorum biraz tuz atip belki sanada iyi gelir denemekten zarar gelmez benimde sabhtan oglene kadar bulantim cok oluyor
kdjakfjsj pipili kontenjanı djdjdj ben de ya çok sevinicemSağlıklı olsunlar da kız olursa ben de pek bi sevincem gibi bizim evde pipili kontenjanı dolu köpeğim var erkek o yetiyor bana hajsjsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?