Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Başka testiniz varmı ? Yoruyor bu test alma işi anlıyorum sizi. Benimde gebeliğimi öğrenmemde 2 test almıştım. İlki direk pozitifdi. İkincisi bu şekilde bozuk çıkmıştı. Bi cesaret gittim kan vermeye 10 bin çıktı beta😂 inşallah sizede nasip olur
Başka testim yok 😂 aynı durumdayız ilk test 2 dakikada çıktı 2.test de dağıldıkça morel bozdu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kan verdim akşam belli olacak 🤗

Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif
Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif çikarmiş inşallah doğrudur😏

Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci

Keşke başka marka test alsaydin canim yaa artimed pismanliktir herkese yalanci pozitif çikarmiş inşallah doğrudur😏
Çevremde hiç duymadım ama burda çok söyleyen var bilmedim artık bütün umutlar akşama kaldı☺️

Merhaba sevgili 2025 ekim anneleri🎈 yazdıklarınızı okuyunca sanki yeniden aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim 🥲 ben 2024 ekim annesiyim.. zaman o kadar hızlı ki daha dün gibi kendi grubumuzda yazismalarimiz.. geçen sene bu zamanlar kesemizi görmüştük kalp atışını dinlemiştik 🥰zaman geçmiyor derdim şimdi 5 aylık olmak üzere bizim bebisler çok şükür 💕 Allah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebislerinize en güzel şekilde kavusmaniz dileğiyle 🤲🌸
Bebeginizi saglikcakla büyütün 💜🤗Darisi bizim kucağimiza almaya kizin mi oldu oğlun mu canim🥰🥰

Merhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardım 😒 doktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce :(
Canim ben ayva yiyorum biraz tuz atip belki sanada iyi gelir denemekten zarar gelmez benimde sabhtan oglene kadar bulantim cok oluyor 😕

Folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz? BBir ara bu folik asitler otizime sebep oluyormuş diye haber çıkmıştı ? Kullanmak mı lazım kulllanmamamak mı
Kime güveceneğiz şaşırdık

Back