Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Eczaneden aldım canım
Başka testiniz varmı ? Yoruyor bu test alma işi anlıyorum sizi. Benimde gebeliğimi öğrenmemde 2 test almıştım. İlki direk pozitifdi. İkincisi bu şekilde bozuk çıkmıştı. Bi cesaret gittim kan vermeye 10 bin çıktı beta😂 inşallah sizede nasip olur

Yok canım alerjim yok evden çalışıyorum çoğu zaman, duruşmam yoksa çıkmam pek nerden geldi anlayamadım ☹️☹️
Evde de havasız kalmayın sık sık havalandırın evi. Hamilelikte burun tıkanıklığı olabilir ama geri kalan ya alerjik bir bünyeye ya da soğuk algınlığına işaret 😞 Tavuk suyu çorbası yapın, sirkeli güzel bir salata yiyin, bol bol meyve en güzel c vitamini 🥰

Evde de havasız kalmayın sık sık havalandırın evi. Hamilelikte burun tıkanıklığı olabilir ama geri kalan ya alerjik bir bünyeye ya da soğuk algınlığına işaret 😞 Tavuk suyu çorbası yapın, sirkeli güzel bir salata yiyin, bol bol meyve en güzel c vitamini 🥰
Çok teşekkür ederim 🤗
evi havalandırıyorum zaten uyanır uyanmaz yaptığım ilk şey cam açmak sonra mutfak balkonunu açıyorum ordan tüm ev mis gibi havalanıyor.
İnce giyiniyorum evde büyük bir ihtimal üşütme onun dışında yediğime içtiğime aşırı dikkat eden biriyim zaten🥲🥲 umarım hemen atlatırım🙏🏻❤️

Çok teşekkür ederim 🤗
evi havalandırıyorum zaten uyanır uyanmaz yaptığım ilk şey cam açmak sonra mutfak balkonunu açıyorum ordan tüm ev mis gibi havalanıyor.
İnce giyiniyorum evde büyük bir ihtimal üşütme onun dışında yediğime içtiğime aşırı dikkat eden biriyim zaten🥲🥲 umarım hemen atlatırım🙏🏻❤️
Oh missss 😍 Geçer geçer hiiiiç hastalık havasına kapılmayın, bol bol sıvı tüketin, güzel de beslenin tam gelmeden gider inşallah 🥳

Kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir🙏🏻
2 gündür hapşırık, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı ve boğaz ağrısı var bende.😕

Var mı tavsiye edebileceğiniz toparlanma reçeteniz? Fenayım 2 gündür☹️☹️
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz serum solisyon gibi enjektör ile burnunuzu açabilirsiniz ama biraz yakabilir. Eğer içebilirseniz tavuk suyuna çorba için ya da ezogelin çorbası için güzel olur. Mentollü olips burnunuzu açabilir. Siz galiba hamile nezlesi olmuşsunuz geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

kızlar aslında salı gitsem 1300 olduğu için kese belki gözükürdü aradan 9 gün geçmiş olmuyor mu

Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz serum solisyon gibi enjektör ile burnunuzu açabilirsiniz ama biraz yakabilir. Eğer içebilirseniz tavuk suyuna çorba için ya da ezogelin çorbası için güzel olur. Mentollü olips burnunuzu açabilir. Siz galiba hamile nezlesi olmuşsunuz geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Oh missss 😍 Geçer geçer hiiiiç hastalık havasına kapılmayın, bol bol sıvı tüketin, güzel de beslenin tam gelmeden gider inşallah 🥳

Çok teşekkür ederim kızlar 🥹 umarım öyledir burun tıkanıklığı bayağıdır var ama diğer belirtilerim 2 gün oldu başlayalı🥲 sağlıkla atlatalım şu günleri🙏🏻💕

Back