- 10 Haziran 2016
- 756
- 223
- 103
- 26
Kfjdjfj inşallah kız olur yadur dur ben bekliyorum hajajsjks
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kfjdjfj inşallah kız olur yadur dur ben bekliyorum hajajsjks
Ay evet tabi oğlum da olursa sağlıklı olsun önemli olan o ama gönlümden çok geçen kızKiz mi istiyordun
İlk çocuğun demi. Benimde 1 tane oğlum var kız olursa fena olmazAy evet tabi oğlum da olursa sağlıklı olsun önemli olan o ama gönlümden çok geçen kız![]()
Başka testiniz varmı ? Yoruyor bu test alma işi anlıyorum sizi. Benimde gebeliğimi öğrenmemde 2 test almıştım. İlki direk pozitifdi. İkincisi bu şekilde bozuk çıkmıştı. Bi cesaret gittim kan vermeye 10 bin çıktı betaEczaneden aldım canım
Evde de havasız kalmayın sık sık havalandırın evi. Hamilelikte burun tıkanıklığı olabilir ama geri kalan ya alerjik bir bünyeye ya da soğuk algınlığına işaretYok canım alerjim yok evden çalışıyorum çoğu zaman, duruşmam yoksa çıkmam pek nerden geldi anlayamadım![]()
Sağlıklı olsunlar da kız olursa ben de pek bi sevincem gibi bizim evde pipili kontenjanı dolu köpeğim var erkek o yetiyor bana hajsjskKfjdjfj inşallah kız olur ya
Çok teşekkür ederimEvde de havasız kalmayın sık sık havalandırın evi. Hamilelikte burun tıkanıklığı olabilir ama geri kalan ya alerjik bir bünyeye ya da soğuk algınlığına işaretTavuk suyu çorbası yapın, sirkeli güzel bir salata yiyin, bol bol meyve en güzel c vitamini
![]()
Oh missssÇok teşekkür ederim
evi havalandırıyorum zaten uyanır uyanmaz yaptığım ilk şey cam açmak sonra mutfak balkonunu açıyorum ordan tüm ev mis gibi havalanıyor.
İnce giyiniyorum evde büyük bir ihtimal üşütme onun dışında yediğime içtiğime aşırı dikkat eden biriyim zatenumarım hemen atlatırım
![]()
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz serum solisyon gibi enjektör ile burnunuzu açabilirsiniz ama biraz yakabilir. Eğer içebilirseniz tavuk suyuna çorba için ya da ezogelin çorbası için güzel olur. Mentollü olips burnunuzu açabilir. Siz galiba hamile nezlesi olmuşsunuz geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallahKızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
2 gündür hapşırık, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı ve boğaz ağrısı var bende.
Var mı tavsiye edebileceğiniz toparlanma reçeteniz? Fenayım 2 gündür![]()
Genel olarak 5. haftada kese görünür ama 4 haftada görenler de var azınlık da olsakızlar aslında salı gitsem 1300 olduğu için kese belki gözükürdü aradan 9 gün geçmiş olmuyor mu
1.500 üzeri kese gözükür şanslıysan yolksac ta gözükür canımkızlar aslında salı gitsem 1300 olduğu için kese belki gözükürdü aradan 9 gün geçmiş olmuyor mu
Ben de sizden görüp sordumLioo sana keseden cinsiyet tahmini yaptı mı söylediğin hesap
Benim de büyüdü Bi beden ilk gebelikte bakalım bunda ne olacakYalann iki kızım var hic göguslerim buyumedi ilk defa 3 cocuğuma hamileyim suan buyuyolar![]()
Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz serum solisyon gibi enjektör ile burnunuzu açabilirsiniz ama biraz yakabilir. Eğer içebilirseniz tavuk suyuna çorba için ya da ezogelin çorbası için güzel olur. Mentollü olips burnunuzu açabilir. Siz galiba hamile nezlesi olmuşsunuz geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Oh missssGeçer geçer hiiiiç hastalık havasına kapılmayın, bol bol sıvı tüketin, güzel de beslenin tam gelmeden gider inşallah
![]()
Özelden mi sordunuzBen de sizden görüp sordummybiglove adı
yok kuzum gecen hafta salı 1300 dü bugün 10 bini geçmiştir tahminen kusura bakmayın karışık gibi yazdım 6+2 falan oluyorım galiba1.500 üzeri kese gözükür şanslıysan yolksac ta gözükür canım