Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Yüzümde hiç sivilce yok, modum sürekli değişmiyor, midem bulanmıyor, başım ağırmıyor, yumurtlamam sağ taraftan olmuş, cin takviminde erkek gösteriyor… tüm bilim dışı faktörler erkek bebek tarafına geçti. Biz 4 kız kardeşiz, iki kardeşimin iki bebeği de kız. Sonunda babama arkadaş geliyor erkek olacak galiba 😂
Ahahhaha bu ben, belli olunca hatırlatalım birbirimize gönlümden geçen kız ama erkek olacak gibi hissediyorum😃😃 tabi her şeyden önce sağlıklı olsunlar🙏🏻

Kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir🙏🏻
2 gündür hapşırık, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı ve boğaz ağrısı var bende.😕

Var mı tavsiye edebileceğiniz toparlanma reçeteniz? Fenayım 2 gündür☹️☹️

kızlar gecen hafta salı betam 1300 dü bugün gitsem acaba kalp atışı duyar mıyım 8 gün geçmiş oluyor

kızlar gecen hafta salı betam 1300 dü bugün gitsem acaba kalp atışı duyar mıyım 8 gün geçmiş oluyor
Benim 5+6 da betam 20 bin üstüydü o zaman kalp atışı duydum. Keseyi görürsünüz belki ama kalp atışı olada bilir olmyadabilir😊 doktorlar daha iy bilir tabi en kısa sürede görüp rahatlamanız dileğiyle 🥰

Merhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardım 😒 doktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce :(

Kızlar selam Az önce uyumuştum rüyamda tosuncuk gibi bir erkek bebek doguruyormuşum en az 4 kilo var maşallah çok güzeldi. Hiç yeni doğan gibi değildi kucagima aldığımda ele geliyor sanki 2 aylık bebek gibiydi 😁

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 12
Beta önemli değil kalp atışında genelde 6. Haftadan sonra görünüyor sizin daha yeni 5 hafta olacak gittiğinizde kalp atışı görülmeyebilir

Back