- 1 Kasım 2013
- 2.888
- 2.310
- 333
Test bozuk gibi duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk gibi duruyor.
dur dur ben bekliyorum hajajsjksBütün umutlarım kayboldu jdjfjdjd
artımedse internetten aldıysanız hepsi bozuk onların eczaneden alınanlar bir ihtimal doğru çıkıyor
Çok fazla idrar damlatılmış. Testlerle uğraşmayın kan verin
Ahahhaha bu ben, belli olunca hatırlatalım birbirimize gönlümden geçen kız ama erkek olacak gibi hissediyorumYüzümde hiç sivilce yok, modum sürekli değişmiyor, midem bulanmıyor, başım ağırmıyor, yumurtlamam sağ taraftan olmuş, cin takviminde erkek gösteriyor… tüm bilim dışı faktörler erkek bebek tarafına geçti. Biz 4 kız kardeşiz, iki kardeşimin iki bebeği de kız. Sonunda babama arkadaş geliyor erkek olacak galiba![]()
Benim de yüzüm sivilcelendi hatta karnımda bile sivilce çıkardımKızlar aranızda cildi bozulan var mı hem yüzüm hem cildim mahvoldu kupkuru kırmızı döküntülü ayrıca göğüslerim çok büyüdü noluyo böyle![]()
Evet alyansım alerji yaptı galiba parmağım yara oldu sonra iyileşti derisi kavladı yüzüğü takınca kaşınıyorum yaBenim olmadı ama olanları okumuştum. Dikkat et mutlaka ters bişey hissedersen doktoruna danış![]()
Alerji mi var sizde?Kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
2 gündür hapşırık, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı ve boğaz ağrısı var bende.
Var mı tavsiye edebileceğiniz toparlanma reçeteniz? Fenayım 2 gündür![]()
Kesede genelde 5000 6000 oluyor, ondan da 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar. Az daha sabırkızlar gecen hafta salı betam 1300 dü bugün gitsem acaba kalp atışı duyar mıyım 8 gün geçmiş oluyor
Maalesef idrarı çok damlatmışsın şuan kurumuştur kurumuş halini atat mısın filaşla daha net
Benim 5+6 da betam 20 bin üstüydü o zaman kalp atışı duydum. Keseyi görürsünüz belki ama kalp atışı olada bilir olmyadabilirkızlar gecen hafta salı betam 1300 dü bugün gitsem acaba kalp atışı duyar mıyım 8 gün geçmiş oluyor
Kiz mi istiyordunBütün umutlarım kayboldu jdjfjdjd
Evet sağlık ocağında kan verdim heyecandan duramıyorumÇok fazla idrar damlatılmış. Testlerle uğraşmayın kan verin
Maalesef idrarı çok damlatmışsın şuan kurumuştur kurumuş halini atat mısın filaşla daha net
Eczaneden aldım canımartımedse internetten aldıysanız hepsi bozuk onların eczaneden alınanlar bir ihtimal doğru çıkıyor
Beta önemli değil kalp atışında genelde 6. Haftadan sonra görünüyor sizin daha yeni 5 hafta olacak gittiğinizde kalp atışı görülmeyebilirkızlar gecen hafta salı betam 1300 dü bugün gitsem acaba kalp atışı duyar mıyım 8 gün geçmiş oluyor
Yok canım alerjim yok evden çalışıyorum çoğu zaman, duruşmam yoksa çıkmam pek nerden geldi anlayamadımAlerji mi var sizde?