Ben bahçelievler medipola gidiyorum muhabbet haliloğluna hunuz bir kez gittim ama sicakkanli sevdim doktoru ileriki zamanlarda daha çok kaniya varcam eger memnun kalirsam orda doğum yapmayi dusunuyorum nasipseBahçelievlerdeyim. Buraya yakın her yer uyar bana
Bence pozitif canim benimkide boyle çikmişti testin artimed degilse dogrudurİnşallah olumlu olur sabah aç karınla bir daha yapacam bu rast gele yaptım görünce çok heyecanlandım
2 bebegimde de gogus büyüdü erkek ikisideGöğüs büyüyünce kız bebek dedi kayınvalidem ama kdjdjdjd benim de çenem döktü ya bütün yüzüm döktü alnım falan da
Testim artımed inşallah doğrudur hala hasta da olmadımBence pozitif canim benimkide boyle çikmişti testin artimed degilse dogrudur
Üzdün…2 bebegimde de gogus büyüdü erkek ikiside
Canım benim de genetik olarak aynı pıhtılaşma sorunum var ama leke olduğunu söylediğim de doktor aspirin bırak dedi sende bırak iğne yeterli gelir ben şu an sadece iğne kullanıyorum bir de gebelik sonrası dvt geçirdiğim halde yani leke geliyorsa aspirin bırakıyor doktorlarEvet doktor verdi bir düşüğüm oldu ve trombofili testimde birer homozigot ve heterozigot var o yüzden
Paket mi aldınız siz ne kadar fiyatlarBen bahçelievler medipola gidiyorum muhabbet haliloğluna hunuz bir kez gittim ama sicakkanli sevdim doktoru ileriki zamanlarda daha çok kaniya varcam eger memnun kalirsam orda doğum yapmayi dusunuyorum nasipse
Merhaba, ah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizMerhaba sevgili 2025 ekim anneleriyazdıklarınızı okuyunca sanki yeniden aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim ben 2024 ekim annesiyim.. zaman o kadar hızlı ki daha dün gibi kendi grubumuzda yazismalarimiz.. geçen sene bu zamanlar kesemizi görmüştük kalp atışını dinlemiştik zaman geçmiyor derdim şimdi 5 aylık olmak üzere bizim bebisler çok şükür Allah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebislerinize en güzel şekilde kavusmaniz dileğiyle
Parol alabiliyoruz canım. İnşallah geçer hemen baş ağrısından nefret ederim tüylerim diken diken oluyor baş ağrısı lafını duyunca. Geçen sene bu zıkkım baş ağrısı için 3 ay tedavi dahi oldum… Bol bol su iç, evdeysen başını sar odayı karanlık hale getir ve uzanKızlar selam müthiş bir baş ağrısı ile uyandım nasıl geçecek buAğrı kesici olarak ne içebiliyoruz sadece
Ben daha iğneye başlamadım bugün doktora gidicem belki bıraktırır perinatologla iğneye başlarız. İğne daha iyi diyor herkesCanım benim de genetik olarak aynı pıhtılaşma sorunum var ama leke olduğunu söylediğim de doktor aspirin bırak dedi sende bırak iğne yeterli gelir ben şu an sadece iğne kullanıyorum bir de gebelik sonrası dvt geçirdiğim halde yani leke geliyorsa aspirin bırakıyor doktorlar
Yoo ben Almanyada yaşıyorum 9 haftalık oldum doktorum her hafta gel diyo gecen gitigimde bebiş buyumuş 2 hafta sonra gel dedi 4 haftada bir randevu bu imkansiz 1 cocuğumu burda dogurdum şimdi de 2 doğurcam inşallah oyle bisey yok tabi nerde yaşadiniza gore belki değisiyoBenim yarın de kontrolüm var bende akıntıdan bahsedeyim progestan verir belki Dr gerek görürsetedbir iyidir birde sonrasında Almanya’ya gideceğim bakalım orada takipler nasıl olacak 4 haftada bir randevu oluyormuş
Yalann iki kızım var hic göguslerim buyumedi ilk defa 3 cocuğuma hamileyim suan buyuyolarGöğüs büyüyünce kız bebek dedi kayınvalidem ama kdjdjdjd benim de çenem döktü ya bütün yüzüm döktü alnım falan da
Mide bulantısı dışında herrrr şeyimiz aynı :) Bakalım sağlıklı olsun daYüzümde hiç sivilce yok, modum sürekli değişmiyor, midem bulanmıyor, başım ağırmıyor, yumurtlamam sağ taraftan olmuş, cin takviminde erkek gösteriyor… tüm bilim dışı faktörler erkek bebek tarafına geçti. Biz 4 kız kardeşiz, iki kardeşimin iki bebeği de kız. Sonunda babama arkadaş geliyor erkek olacak galiba
Ayyy ne güzel ne tatlısınızMerhaba sevgili 2025 ekim anneleriyazdıklarınızı okuyunca sanki yeniden aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim ben 2024 ekim annesiyim.. zaman o kadar hızlı ki daha dün gibi kendi grubumuzda yazismalarimiz.. geçen sene bu zamanlar kesemizi görmüştük kalp atışını dinlemiştik zaman geçmiyor derdim şimdi 5 aylık olmak üzere bizim bebisler çok şükür Allah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebislerinize en güzel şekilde kavusmaniz dileğiyle
Bütün umutlarım kayboldu jdjfjdjdYalann iki kızım var hic göguslerim buyumedi ilk defa 3 cocuğuma hamileyim suan buyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?