Ya her şey ateş pahası. Normalde benim eşim doktor diye etik gereği para alınmazdı yani ben İzmir’in en iyi tüp bebek doktorlarınfan birine gitmiştim kızımda İsrail aruh a ücret almadı. Aynı şekilde kızımın kontrolünü yapan çocuk doktoru hala onda talipliyiz o da ücret almıyor ama bu doktor aldı şaşırdım ben de açıkçası demek herkesin durumu kötüİstanbul da fiyatlar 5k dan başlıyor sanırım
Çok şükür canım korkuttu beni ama herşey yolunda gözüküyor iğne dozum 2 di 3 e çıktı günlük bir hafta böyle devam edelim dedi doktorum .Nasılsın canım herşey yolundadır inşallah
Benim ilk önce uzayan akıntı gibi geldi. Yumurta akı kıvamında ama kahverengi yani. Sonra da çamaşırımda gördüm o beklediği için tabi kıvamı anlaşılmıyordu. (İğrenç oldu özür dilerimKızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de
Fitille karışıyor benim genelde. Doktorum hiç önemsemedi.Kızlar bu bahsettiğiniz sulu kahverengi akıntıyı tarif eder misiniz? Benden de geldi bugün ama biraz kahverengiydi daha çok süt kesiği gibi bir akıntıydı. Kan vs yok. Bir tane progestan yaptım beklemedeyim hastaneye de gidesim yok bunun için de bilemedim yine de
İnşallah bakarArada zaman olacaksa ultrason kontrolünde bakar canım sen de isteyebilirsin merak ediyorum bakabilir miyiz diyeben de 2 hafta sabredeceğim bakalım nasıl olacak
Hangi semttesin canim istanbuldaKızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum
Gerçekten herşey ateş pahasıYa her şey ateş pahası. Normalde benim eşim doktor diye etik gereği para alınmazdı yani ben İzmir’in en iyi tüp bebek doktorlarınfan birine gitmiştim kızımda İsrail aruh a ücret almadı. Aynı şekilde kızımın kontrolünü yapan çocuk doktoru hala onda talipliyiz o da ücret almıyor ama bu doktor aldı şaşırdım ben de açıkçası demek herkesin durumu kötü
Anadolu mu avrupa mıKızlarım İstanbulda hangi hastanelerle anlaştınız. İyi bir doktor arayışı içindeyiz. Sigorta fikirlerinize de açığım kafam çok karışık. Şimdilik evimin yakınındaki bir hastaneye gidiyorum ama kalp atışını artık adam akıllı bir doktorda duymak istiyorum
Çok net ve iyi anladım ayrıca hiiiç iğrenç olmadı sevindim bu kadar detaylı anlatılınca en azından kıyaslama yapabilirim hahahaBenim ilk önce uzayan akıntı gibi geldi. Yumurta akı kıvamında ama kahverengi yani. Sonra da çamaşırımda gördüm o beklediği için tabi kıvamı anlaşılmıyordu. (İğrenç oldu özür dilerim) progestanınız varsa sorun olmaz sanırım ya zaten doktora gitseniz de progestan veriyor
Benim gelen şey de bence önemsiz ama tuhaf yani her neyse gelen sen. Kahverengi desem değil, sarı desem değil, kan asla değil bildiğin progestan fitilin fazlalığı akmış gibi. Takipteyim her ne geldiyse bakalımFitille karışıyor benim genelde. Doktorum hiç önemsemedi.
Dimi ben de öyle biliyorum canım yok çok şükür kırmızıyı bırak kahverengi bile değil açıkçası progestan fitilin fazlalığı dışarı geliyor ya beyaz aynı onun gibiydi. Büyük ihtimalle hormonlardan dolayı geldi bekleyince pedde de rengi değiştiCanım kırmızı gelmediği sürece hiç sorun yok diyorlar buradakiler. Endişelenme bence
Yani ben o paraları şahsen vermem. Şükür verecek durumum var ama vermem sanırım. İnsallah Allah iyi insanlara denk getirsinGerçekten herşey ateş pahasımesela acıbadem maslak bana en yakın ve en donanımlı iyi hastane. Orda doğum 170.190 bin arası medipoller bir tık daha altı onlarda 70k dan başlıyor
Bu hcG testi değilmi ? Ovılashon mu ?Merhaba kızlar aranızda yeniyim bat 25 Ocak bugün test yaptım ovalizsayon kullandım pik hiç görmedim umudum yokdu bu test şimdi yapıldı sizlerden yorum bekliyorum
İnan ki çok zor ya çevremde devlette kim doğum yaptıysa pişman. Onlarca kadın aynı yerde, babayı doğumdan sonra bile almıyorlar yanına. İsteyen içeri giremiyor doğumdan sonra. Azarlamalar, ihmalsizlikler saymıyorum bileYani ben o paraları şahsen vermem. Şükür verecek durumum var ama vermem sanırım. İnsallah Allah iyi insanlara denk getirsin
Ama tabi devlet hastaneleri sıkıntı İstanbul bi de kalabalık işiniz zor kolaylıklar diliyorum en iyisi olur sizin için umarım
Tekrarlayın testinizi inşallah gebesinizdir eğer istiyor iseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?