- 9 Ocak 2015
- 12.833
- 29.159
Evli miydin? Yazdin mi bilmiyorum,yas kacti?Genelde 80 kadar iniyorum da gerisi biraz zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli miydin? Yazdin mi bilmiyorum,yas kacti?Genelde 80 kadar iniyorum da gerisi biraz zor geliyor
Allah bagislasin benim kizlarda biri dort digeri 21 aylik.Ben de şu an evdeyim calismiyorum.Yok çalışmıyorum canım. 3 yaşında bir kızım var onunla ilgileniyorum
Evliyim canım 30 yaşındayımEvli miydin? Yazdin mi bilmiyorum,yas kacti?
Allah bağışlasınAllah bagislasin benim kizlarda biri dort digeri 21 aylik.Ben de şu an evdeyim calismiyorum.
Aralarında güzel yaş farkı var. Allah bağışlasınAllah bagislasin benim kizlarda biri dort digeri 21 aylik.Ben de şu an evdeyim calismiyorum.
Bunun yanina da cok ekmek yenir ama,dikkat et canim
Yok valla sifir ekmek kızlar merak etmeyin hiç yemedim ekmek hatta esim lavaş almış ucundan bile almadımEvet ya ekmeği ban ban ye
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinİftarda bu tabağı yedim. Sıfır ekmek. İki tanede çiğ köfte
Bende şuan 108 im ilk hedefim 80 inşallah boylarımiz aynı sanırım 170 cm . Yolumuz uzunİlk hedef 80 ondan sonrası gelir inşallah
Masallah sana canim,lavas cok severim, bu hafta senden bir kilo ustu bekliyorumYok valla sifir ekmek kızlar merak etmeyin hiç yemedim ekmek hatta esim lavaş almış ucundan bile almadım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Bende şuan 108 im ilk hedefim 80 inşallah boylarımiz aynı sanırım 170 cm . Yolumuz uzun
Hayır moralin bozulmasın. Bak hep birbirimize motive oluyoruz burda.Herkese bir şey danışabilir miyim :) Kiloları vermeye koyuldum ilk hafta ödemlerim yani 3 kiloya yakın gitti ancak bu hafta gram oynamadı. Hatta bir akşam öğününü sıvı geçirmeme rağmen. Bu arada akşam 18-19 gibi yeme içme işini sonlandırıyorum. Yolun bu kadar başında duraklama olabilir mi? Biraz moralim bozuldu ama diyeyi bozmamaya çalışıyorum.
Normal ama zaten ilk hafta iyi gider sonrasinda daha yavas.Ama hic veremediysen bir yerlerde yanlis yapiyor olma ihtimalin yuksek.Ben mesela cocuklara yemek hazirlarken tadina baktigim zamanlar,ya da gun icinde aman bir lokmaciktan bir sey olmaz dedigim zamanlar kilo veremiyorum.Herkese bir şey danışabilir miyim :) Kiloları vermeye koyuldum ilk hafta ödemlerim yani 3 kiloya yakın gitti ancak bu hafta gram oynamadı. Hatta bir akşam öğününü sıvı geçirmeme rağmen. Bu arada akşam 18-19 gibi yeme içme işini sonlandırıyorum. Yolun bu kadar başında duraklama olabilir mi? Biraz moralim bozuldu ama diyeyi bozmamaya çalışıyorum.
Kac kilosun şu an boyun kac? Hedef kilon kac.Ben de sürekli buralarda gezineceğim artık. Bir senedir toplamda 20 kilo vermişimdir 20sini de geri almışımdır. Çok sıkıldım bu durumdan. Ayrıca teşekkür ederim.
Aynen sağlık olsun bacım. Hangi çayı kullanıyorsun?Kizlari uyuttum,odem cayimi icecegim,bir iki saat oturur uyurum sonra.
Yarin oruc tutmayacagim,bir kac gun ara verecegim.Yarin normalde diyetisyen randevum vardi ama diyetisyenim bu hafta il disindaymis,haftaya sarkti randevum.Neyse saglik olsun.
Su yazacagima cay yazmisim ya sana yazdigim odem suyu canim.Bu hafta bunu yapacagim haftaya ara veririm,sonraki hafta baska bir detoks suyu denerim.Aynen sağlık olsun bacım. Hangi çayı kullanıyorsun?
Ben nasıl hemen atladım ama çay deyince hemen gidip alayım diyecektimSu yazacagima cay yazmisim ya sana yazdigim odem suyu canim.Bu hafta bunu yapacagim haftaya ara veririm,sonraki hafta baska bir detoks suyu denerim.
Aslinda detoks sulari,bazi diyetisyenler zayiflama caylari ya da kahveler falan cok goruyorum da instagramda ama cesaret edemiyorum.Cok da saglikli degillerdir diye dusunuyorum.Biz iyisimi kendi sularimizi kendimiz hazirlamaya devam edelimBen nasıl hemen atladım ama çay deyince hemen gidip alayım diyecektim
Evet haklısın insan güvenemiyor. Sonra tüm sindirim sistemimiz bozulur falanAslinda detoks sulari,bazi diyetisyenler zayiflama caylari ya da kahveler falan cok goruyorum da instagramda ama cesaret edemiyorum.Cok da saglikli degillerdir diye dusunuyorum.Biz iyisimi kendi sularimizi kendimiz hazirlamaya devam edelim
Yesil cay iyidir Ayy bir de zencefil cayi yaoiyorum bak o da harika hem yag yakiyor hem de hastaliklardan koruyor.Kaynamis suya bir parca taze zencefil,bir sarimsak(iki uc parcaya bolup) limon ve bal ( bal sart degil) on dk demleyip iciyorum.Hastalik donemlerinde cok iyi geliyor,yagda yakiyorEvet haklısın insan güvenemiyor. Sonra tüm sindirim sistemimiz bozulur falan
Evet böyle arada atıştırdığım çok oluyor özellikle meyveNormal ama zaten ilk hafta iyi gider sonrasinda daha yavas.Ama hic veremediysen bir yerlerde yanlis yapiyor olma ihtimalin yuksek.Ben mesela cocuklara yemek hazirlarken tadina baktigim zamanlar,ya da gun icinde aman bir lokmaciktan bir sey olmaz dedigim zamanlar kilo veremiyorum.