2025 ' e bir ay kala 💪😊

Bunun yanina da cok ekmek yenir ama,dikkat et canim

Evet ya ekmeği ban ban ye 😅
Yok valla sifir ekmek kızlar merak etmeyin hiç yemedim ekmek hatta esim lavaş almış ucundan bile almadım
İftarda bu tabağı yedim. Sıfır ekmek. İki tanede çiğ köfte 🥲
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
İlk hedef 80 ondan sonrası gelir inşallah
Bende şuan 108 im ilk hedefim 80 inşallah boylarımiz aynı sanırım 170 cm . Yolumuz uzun

Yok valla sifir ekmek kızlar merak etmeyin hiç yemedim ekmek hatta esim lavaş almış ucundan bile almadım

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Bende şuan 108 im ilk hedefim 80 inşallah boylarımiz aynı sanırım 170 cm . Yolumuz uzun
Masallah sana canim,lavas cok severim, bu hafta senden bir kilo ustu bekliyorum

Herkese bir şey danışabilir miyim :) Kiloları vermeye koyuldum ilk hafta ödemlerim yani 3 kiloya yakın gitti ancak bu hafta gram oynamadı. Hatta bir akşam öğününü sıvı geçirmeme rağmen. Bu arada akşam 18-19 gibi yeme içme işini sonlandırıyorum. Yolun bu kadar başında duraklama olabilir mi? Biraz moralim bozuldu ama diyeyi bozmamaya çalışıyorum.😕

Herkese bir şey danışabilir miyim :) Kiloları vermeye koyuldum ilk hafta ödemlerim yani 3 kiloya yakın gitti ancak bu hafta gram oynamadı. Hatta bir akşam öğününü sıvı geçirmeme rağmen. Bu arada akşam 18-19 gibi yeme içme işini sonlandırıyorum. Yolun bu kadar başında duraklama olabilir mi? Biraz moralim bozuldu ama diyeyi bozmamaya çalışıyorum.😕
Hayır moralin bozulmasın. Bak hep birbirimize motive oluyoruz burda.
Ödemler gitmiş şuan direnç kilon ısrarcı belli ki. Ama pes etme.
Yine tam gaz diyete devam et istediğin kiloyu göreceksin.

Ben de sürekli buralarda gezineceğim artık. Bir senedir toplamda 20 kilo vermişimdir 20sini de geri almışımdır. Çok sıkıldım bu durumdan. Ayrıca teşekkür ederim. 💜

Normal ama zaten ilk hafta iyi gider sonrasinda daha yavas.Ama hic veremediysen bir yerlerde yanlis yapiyor olma ihtimalin yuksek.Ben mesela cocuklara yemek hazirlarken tadina baktigim zamanlar,ya da gun icinde aman bir lokmaciktan bir sey olmaz dedigim zamanlar kilo veremiyorum.

Kizlari uyuttum,odem cayimi icecegim,bir iki saat oturur uyurum sonra.

Yarin oruc tutmayacagim,bir kac gun ara verecegim.Yarin normalde diyetisyen randevum vardi ama diyetisyenim bu hafta il disindaymis,haftaya sarkti randevum.Neyse saglik olsun.

Kizlari uyuttum,odem cayimi icecegim,bir iki saat oturur uyurum sonra.

Yarin oruc tutmayacagim,bir kac gun ara verecegim.Yarin normalde diyetisyen randevum vardi ama diyetisyenim bu hafta il disindaymis,haftaya sarkti randevum.Neyse saglik olsun.
Aynen sağlık olsun bacım. Hangi çayı kullanıyorsun?

Ben nasıl hemen atladım ama 😅 çay deyince hemen gidip alayım diyecektim 🫠
Aslinda detoks sulari,bazi diyetisyenler zayiflama caylari ya da kahveler falan cok goruyorum da instagramda ama cesaret edemiyorum.Cok da saglikli degillerdir diye dusunuyorum.Biz iyisimi kendi sularimizi kendimiz hazirlamaya devam edelim😃

Aslinda detoks sulari,bazi diyetisyenler zayiflama caylari ya da kahveler falan cok goruyorum da instagramda ama cesaret edemiyorum.Cok da saglikli degillerdir diye dusunuyorum.Biz iyisimi kendi sularimizi kendimiz hazirlamaya devam edelim😃
Evet haklısın insan güvenemiyor. Sonra tüm sindirim sistemimiz bozulur falan 😅

Evet haklısın insan güvenemiyor. Sonra tüm sindirim sistemimiz bozulur falan 😅
Yesil cay iyidir😃 Ayy bir de zencefil cayi yaoiyorum bak o da harika hem yag yakiyor hem de hastaliklardan koruyor.Kaynamis suya bir parca taze zencefil,bir sarimsak(iki uc parcaya bolup) limon ve bal ( bal sart degil) on dk demleyip iciyorum.Hastalik donemlerinde cok iyi geliyor,yagda yakiyor

Normal ama zaten ilk hafta iyi gider sonrasinda daha yavas.Ama hic veremediysen bir yerlerde yanlis yapiyor olma ihtimalin yuksek.Ben mesela cocuklara yemek hazirlarken tadina baktigim zamanlar,ya da gun icinde aman bir lokmaciktan bir sey olmaz dedigim zamanlar kilo veremiyorum.
Evet böyle arada atıştırdığım çok oluyor özellikle meyve 😕

X