Bence sen bu hafta bile 58 leri gorursun,baktin direnc kilon gitmiyor uc dort gunluk detoks menu atarim sana,o cok ise yararBenim direnç kilom 59 falan galiba. Çünkü bir ara baya kötü hastalandım iki hafta falan full mide bulantısı vardı hiç bir şey yiyememiştim. Ama o zaman bile 59 da takılı kalmıştım.
Pazara kadar hiç tartılmayacağımBence sen bu hafta bile 58 leri gorursun,baktin direnc kilon gitmiyor uc dort gunluk detoks menu atarim sana,o cok ise yarar
Muz tokta tutuyor değil miAslinda cok sevemedim tadini Trabzon hurmasi da vardi keske onunla yapsaydim.Muzun kokusunu sevmiyorum nedense.Yine de tatli krizine bire bir.İcine kakao da koyuyorum cok daha iyi oluyor
Aslinda meyveler pek de tok tutmuyorlar,icinde yuksek oranda seker oldugu icin vucuttaki sekeri hizli yukseltme ve vucutta yag birikmesine sebep oluyor.İcine tarcin ceviz falan koyunca biraz daha az yukseltiyor sekeri.Yine de kilo verme surecinde meyveyi tek basina bir ara ogun olarak tuketmek pek onerilmiyor.Muz tokta tutuyor değil mi
Yok yok tartilma,zaten diyetisyenlerde pek onermiyor sık tartilmayi.Pazara kadar hiç tartılmayacağım
Ya bilmem ki genelde ara öğün meyve yiyin derler ya. Veya tatlı niyetine.Aslinda meyveler pek de tok tutmuyorlar,icinde yuksek oranda seker oldugu icin vucuttaki sekeri hizli yukseltme ve vucutta yag birikmesine sebep oluyor.İcine tarcin ceviz falan koyunca biraz daha az yukseltiyor sekeri.Yine de kilo verme surecinde meyveyi tek basina bir ara ogun olarak tuketmek pek onerilmiyor.
Tarcin ve yogurtla canim,oyle daha iyi dengeleniyorYa bilmem ki genelde ara öğün meyve yiyin derler ya. Veya tatlı niyetine.
Bugun ben perttim babaları evdeydi allahtan o ilgilendi çoğu zaman reglden karnım çok kötü ağrıdı yaa
Çok geçmiş olsun canım. Berbat bi ağrı oluyorBugun ben perttim babaları evdeydi allahtan o ilgilendi çoğu zaman reglden karnım çok kötü ağrıdı yaa
Merhaba,hosgeldin.Hepimizin kilo alma hikayesi farkli fakat ulasmak istedigimiz nihai hedef ayni,kilo vermek saglikli ve guzel gorunmek.Merhabalar bende bu kervana katılıyorum boyum 1 72 kilom 90 pek çok kez diyet yapmayı denedim ödemlerim gittikten sonra kilo vermem çok zor oluyor pkosluyum adet duzensizligim var kilonun gitmedigini görünce diyet yapmaktan vazgeçiyoruminşallah bu grupla kilo vericem
Senin gunun nasil geciyor,niyetli misin bugun?Çok geçmiş olsun canım. Berbat bi ağrı oluyor
Merhaba hoşgeldin canımm. Pes etme.Merhabalar bende bu kervana katılıyorum boyum 1 72 kilom 90 pek çok kez diyet yapmayı denedim ödemlerim gittikten sonra kilo vermem çok zor oluyor pkosluyum adet duzensizligim var kilonun gitmedigini görünce diyet yapmaktan vazgeçiyoruminşallah bu grupla kilo vericem
Evet niyetliyim bacım. Dün ki spordan sonra çok hamlamışım heryerm ağrıyor. Ama bugün yine yaptım. Bölgesel hareketler. Şuan pertim yaniSenin gunun nasil geciyor,niyetli misin bugun?
Merhaba,hosgeldin.Hepimizin kilo alma hikayesi farkli fakat ulasmak istedigimiz nihai hedef ayni,kilo vermek saglikli ve guzel gorunmek.
Hedef kilon kac? Daha once en fazla kac kilo verdin? Kendini tanitir misin,?
Hedefim 80 kilo ama suanlik daha önce 15 kilo verdim sıkı bir diyetle sonra tekrardan sağlık sorunları nedeniyle geri aldım suanli halimden hiç memnun değilim o yüzden tekrar diyet ve spora basladimMerhaba,hosgeldin.Hepimizin kilo alma hikayesi farkli fakat ulasmak istedigimiz nihai hedef ayni,kilo vermek saglikli ve guzel gorunmek.
Hedef kilon kac? Daha once en fazla kac kilo verdin? Kendini tanitir misin,?
Hoş buldum inşallah pes etmiycemMerhaba hoşgeldin canımm. Pes etme.