2025 ' e bir ay kala 💪😊

Benim direnç kilom 59 falan galiba. Çünkü bir ara baya kötü hastalandım iki hafta falan full mide bulantısı vardı hiç bir şey yiyememiştim. Ama o zaman bile 59 da takılı kalmıştım.
Bence sen bu hafta bile 58 leri gorursun,baktin direnc kilon gitmiyor uc dort gunluk detoks menu atarim sana,o cok ise yarar

Kizlari uyuttuk,cay icip uyuyacagim ben de.Cok sukur bugun daha iyilerdi sanki.Hatta buyugu okula yollayadabilirmisim neyse dinlendi bol bol bugun,yarin insallah goturecegim okula.

Muz tokta tutuyor değil mi
Aslinda meyveler pek de tok tutmuyorlar,icinde yuksek oranda seker oldugu icin vucuttaki sekeri hizli yukseltme ve vucutta yag birikmesine sebep oluyor.İcine tarcin ceviz falan koyunca biraz daha az yukseltiyor sekeri.Yine de kilo verme surecinde meyveyi tek basina bir ara ogun olarak tuketmek pek onerilmiyor.

Ya bilmem ki genelde ara öğün meyve yiyin derler ya. Veya tatlı niyetine.

Merhabalar bende bu kervana katılıyorum boyum 1 72 kilom 90 pek çok kez diyet yapmayı denedim ödemlerim gittikten sonra kilo vermem çok zor oluyor pkosluyum adet duzensizligim var kilonun gitmedigini görünce diyet yapmaktan vazgeçiyorum inşallah bu grupla kilo vericem

Merhaba,hosgeldin.Hepimizin kilo alma hikayesi farkli fakat ulasmak istedigimiz nihai hedef ayni,kilo vermek saglikli ve guzel gorunmek.

Hedef kilon kac? Daha once en fazla kac kilo verdin? Kendini tanitir misin,?

Merhaba hoşgeldin canımm. Pes etme.

Merhaba,hosgeldin.Hepimizin kilo alma hikayesi farkli fakat ulasmak istedigimiz nihai hedef ayni,kilo vermek saglikli ve guzel gorunmek.

Hedef kilon kac? Daha once en fazla kac kilo verdin? Kendini tanitir misin,?
Hedefim 80 kilo ama suanlik daha önce 15 kilo verdim sıkı bir diyetle sonra tekrardan sağlık sorunları nedeniyle geri aldım suanli halimden hiç memnun değilim o yüzden tekrar diyet ve spora basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…