2025 ' e bir ay kala 💪😊

Kizlar ogleden sonra ekmek yaptim buzluk icin.Annem memleketten tam bugday unu(kendi koyumuzden) gondermisti, ben de buzluga atmaj icin yaptim biraz.Aslinda cok ekmek yemiyorum ama az da olsa yemek istedigim zaman kendi tam bugday ekmegim daha iyi.

Esimde balik almis,cinekop attim firina salatayla yerim,cok az yufka ekmegi yiyebilirim ama baligi ekmeksiz sade yemek daha guzel oluyor Sizin neler var menulerinizde?

Kizlar ogleden sonra ekmek yaptim buzluk icin.Annem memleketten tam bugday unu(kendi koyumuzden) gondermisti, ben de buzluga atmaj icin yaptim biraz.Aslinda cok ekmek yemiyorum ama az da olsa yemek istedigim zaman kendi tam bugday ekmegim daha iyi.
Esimde balik almis,cinekop attim firina salatayla yerim,cok az yufka ekmegi yiyebilirim ama baligi ekmeksiz sade yemek daha guzel oluyor Sizin neler var menulerinizde?
Kendi yaptığın en sağlıklısıdır eminim. Az az yersen bir sıkıntı olmaz bence. Balık bende çok severim tam mevsimide gelmiş zaten afiyet şifa olsun size inşallah.

Bezelyeli tavuk yaptım pilav birde mercimek çorbası yaptım bende. Çok acıkmıştım valla
Hiç ekmek kullanmadım. Eşim gelirken lokma tatlısı almış bi tane yesem bişey olur mu acaba

Ooh ellerine sağlık canim
Afiyet olsun canim menü yu atıyorum şimdi
Bezelyeli tavuk yaptım pilav birde mercimek çorbası yaptım bende. Çok acıkmıştım valla
Hiç ekmek kullanmadım. Eşim gelirken lokma tatlısı almış bi tane yesem bişey olur mu acaba
Afiyet olsun canim aslinda yemeseydin keske ama olan olmuş

bugün menumde

Sabah
Omlet
2 dilim peynir
7 zeytin
Biber ve yeşillik

Ogle
Balıklı salata

Akşam
1 tabak susuz kıymalı nohut yemeği
Cacık

Su 3 lt

Afiyet olsun canim aslinda yemeseydin keske ama olan olmuş
[/QUOTE]
Yemedim ki dahaaa hala acaba yesem mi diyorum ama biliyorum yersem pişman olacağım

Yemedim ki dahaaa hala acaba yesem mi diyorum ama biliyorum yersem pişman olacağım

Haha o zaman iyi yakaladık yeme pişman olma

Aynen suyu çok içiyorum şükür ama iyi ödem attırıyor
[/QUOTE]
Evet su çok iyi. Hamilelikte çok içiyordum etkisini çok gördüm.
Bende iftardan bu yana 1 buçuk litre içtim. İkiye tamamlayacağım inşallah

Yani yemesen daha iyi tabi ama cok canin cektiyse kontrolluyum diyorsan bir tane ye.Ben mesela o kontrolu saglayamam diye hic yemem Cunku bir tane derim ama bir kac tane kesin yerim

Kizlar benim de canim tatli cekti,bir muz icine hindistan cevizi ve ceviz koydum cayin yanina yiyecegim.Sahur niyetine artik

Yani yemesen daha iyi tabi ama cok canin cektiyse kontrolluyum diyorsan bir tane ye.Ben mesela o kontrolu saglayamam diye hic yemem Cunku bir tane derim ama bir kac tane kesin yerim
Ayyy yemedim hiç tuttum kendimi dün dediğin detoks suyunu yaptım onu içiyorum şimdi

Boşver pişman olacagin seyleri yememen daha iyi olmus.Hedef kilona inince az az yersin.
Benim direnç kilom 59 falan galiba. Çünkü bir ara baya kötü hastalandım iki hafta falan full mide bulantısı vardı hiç bir şey yiyememiştim. Ama o zaman bile 59 da takılı kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…