2025 ' e bir ay kala 💪😊

Tadı pek güzel durmuyor 😅
Ama deneyeceğim. Kararlıyım. Daha önce hiç diyet yapmadım. Zaten kaza oruçlarım var yarından itibaren onlarıda tutmaya başlayacağım.
Bir de maydanoz,nane,zencefil ve limonlu su var.Onun tadi daha iyi.Bir litre suya hepsini koyup gun icinde tuketebilirsin.

Ben de bu hafta arka arkaya tutacagim insallah.Tek tek tutmak zor geliyor, o sebeple bir hafta insallah tutacagim.

Kac yasindasin? Kac dogum yaptin?

Bir de maydanoz,nane,zencefil ve limonlu su var.Onun tadi daha iyi.Bir litre suya hepsini koyup gun icinde tuketebilirsin.

Ben de bu hafta arka arkaya tutacagim insallah.Tek tek tutmak zor geliyor, o sebeple bir hafta insallah tutacagim.

Kac yasindasin? Kac dogum yaptin?
Bende bu hafta cumaya kadar full tutacağım.
28 yaşındayım. 1 doğum yaptım. 65 kiloyla doğum yapmıştım. Şimdi o kilom var.
Güncel kilom bu.

Eklentiler

• IMG_3062.jpeg
    IMG_3062.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 14
Günaydın kızlar kötü geçen bir gecenin ardına bide regl olmuşum karın ağrısı da cabasi bebeklerden biri 2 ye kadar agladi durdu sabahta hiç bise olmamış gibi 6 da geri uyandı her zamanki saatinde 😔

Günaydın kızlar kötü geçen bir gecenin ardına bide regl olmuşum karın ağrısı da cabasi bebeklerden biri 2 ye kadar agladi durdu sabahta hiç bise olmamış gibi 6 da geri uyandı her zamanki saatinde 😔
Hasta falan degildir insallah senin minnos,dişten de olabilir.Benimkiler cok sukur gece cok uyanmadilar ama sabahta yogun burun akintisi var,kizi okula gondermeyecegim bugun.

Öğlen uykusuna uyuyor mu bebeğiniz? Uyuyorsa sizde uyuyun biraz

X