2025 ' e bir ay kala 💪😊

Benimki de hamilelikten kalma kilolardı. Ben çocuk defterini kapattım. Küçük kızım 3 yaşında. Zaten 44 yaşındayım, artık ne çocuğu yeter. Bu saatten sonra ideal kiloma ulaşıp korumaktan başka düşüncem yok.
Allah bagislasin benim de 4 yas ve 21 aylik iki kizim var,yasim ocakta 38 olacak😀Ben de kapattim cocuk defterini,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin.

Yaa demedim mi acaba demiştim kiz . Hamilelik sonrası bide az bi emzirme dönemim oldu o dönemde de çok aldım evet aynen

Allah kabul etsin canım bende de akşam menüsünde balık var firinda

Valla aynen bana da yeter Allah olmayana versin ikizlerim oldu bide oğlum vardı ohooo😂😂
Ayy bayilirim baliga🤤 Uc cocuk ideal canim,yasim genc olsa bir sene sonra bir ihtimal dusunurdum belkj ama cok zor cocuk buyutmek bana da yeter,rabbim saglkk versin

Merhabalar kızlar bugün ilk menu benden gelsin o zaman

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Biber

Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt

Akşam
Firinda somon ve bolca salata

Su 3 lt

Kızlar merhaba. 160 boyunda 62 kiloyum. Ve şuan olduğum kilodan memnun değilim. Kocaman bi sezeryan göbeğim var kiloyu direk ordan alıyorum sanki. 55e düşmek istiyorum

Kızlar merhaba. 160 boyunda 62 kiloyum. Ve şuan olduğum kilodan memnun değilim. Kocaman bi sezeryan göbeğim var kiloyu direk ordan alıyorum sanki. 55e düşmek istiyorum
Vermen gereken 7 kilo var,bir bilemedin bur bucuk ayda halledersin.Ben de kollardan aliyorum malesef😕 Gobek hic yok gibi,sanki dogum yaomamisim.Ama kollar kalin olunca ekstra daha kilolu gorunuyorum

Kiz ne oldu bu bebelere bende 2 3 gündür çok uğraşıyorum uyutmak için özellikle biri çok zorluyor aha daha yeni uyudu tabi uyuduysa insallH
Dolunay mi var acaba🤔 atak donemleri falan mi bilemedim,simdi uyudu ben de pert oldum zaten.İkisi hala hasta benim de bogazim agriyor😕 Kışa hizli giris yaptik resmen

Ben de bugun iftarda
- Bir kase susuz nohut yemegi
-kizdan kalan bulgur pilavindan 2-3 kasik
-bir kase salata

Simdi de iki ceviz yiyecegim.Detoks suyu yapmistim yatana kadar onu icerim.

Vermen gereken 7 kilo var,bir bilemedin bur bucuk ayda halledersin.Ben de kollardan aliyorum malesef😕 Gobek hic yok gibi,sanki dogum yaomamisim.Ama kollar kalin olunca ekstra daha kilolu gorunuyorum
Aslında 60 kiloya çıkmayı kendim istedim ama bu halde kendimi hiç beğenmedim. Şimdi 62 oldum. Kapalıyım tunik falan giyiyorum hiç belli olmuyor göbeğim. Ama evde tayt falan giyince aynaya bakamıyorum. Göbeğim inanılmaz çıkmış. 5 6 aylık hamile gibiyim. Genetik galiba annemde göbekten alır kilo.
Bir kaç video falanda indirdim göbek eritmek için. Yarın başlayacağım inşallah

Aslında 60 kiloya çıkmayı kendim istedim ama bu halde kendimi hiç beğenmedim. Şimdi 62 oldum. Kapalıyım tunik falan giyiyorum hiç belli olmuyor göbeğim. Ama evde tayt falan giyince aynaya bakamıyorum. Göbeğim inanılmaz çıkmış. 5 6 aylık hamile gibiyim. Genetik galiba annemde göbekten alır kilo.
Bir kaç video falanda indirdim göbek eritmek için. Yarın başlayacağım inşallah
Gobek icin en basit mekik cekmek bile iyi iş gorur bence,tabi duzenli yapmak gerekiyor.
Önerebileceğin gereçten faydasını gördüğün detoks suyu tarifi banada verir misin. Yapayım.
750 ml suyu kaynatip icine iki tatli kasigi yesil cay koyuyorum demlendikten sonra suzup bir cubuk tarcin,yarim limon ve bir sise soda koyup gun icinde tuketiyorum.Diyetisyenim onermisti.Odem atmak icin iyi.

Gobek icin en basit mekik cekmek bile iyi iş gorur bence,tabi duzenli yapmak gerekiyor.

750 ml suyu kaynatip icine iki tatli kasigi yesil cay koyuyorum demlendikten sonra suzup bir cubuk tarcin,yarim limon ve bir sise soda koyup gun icinde tuketiyorum.Diyetisyenim onermisti.Odem atmak icin iyi.
Tadı pek güzel durmuyor 😅
Ama deneyeceğim. Kararlıyım. Daha önce hiç diyet yapmadım. Zaten kaza oruçlarım var yarından itibaren onlarıda tutmaya başlayacağım.

X