2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Sağlıkla büyüsünler inşallah. Darısı bize nasipse

O donemde doktorunuz ilac ve ya tavsiyeleri nelerdi . Ara ara karnımda sertlesme benim de oluyor

O donemde doktorunuz ilac ve ya tavsiyeleri nelerdi . Ara ara karnımda sertlesme benim de oluyor
Benim tüp bebek olduğundan başından beri progesteronu bayağı uzun bi hafta fitil olarak kullandım 30. Haftaya kadar daha da fazla olabilir. İ mom kullandım vitamin olarak. benim hamilelik trioidim de çıkmıştı birde onun ilacını kullandım onun haricinde bacak ağrılarım çok oluyordu magnezyum diasporal tavsiye ederim coraspin kullandım onuda uzunca bir zaman kullandım aslında pıhtılaşma sorunum yoktu. Demir ilacı kullanmadım kabızlık problemim vardı sadece bir ay kullanmış olabilirim ve kabızlık işin duphalac ara ara kullandım. Sancılar için yalancı doğum sancısı olduğu söylemişti doktorum karnında setleşme olduğunda yatıyorsan kalk otur yani pozisyon değiştiğinde sertleşme azalırsa korkma demişti

Birde sertleşmeler yarım saatte bir veya bir saatte bir şeklinde düzenli değilde gün içinde düzensiz olursa korkma demişti bebekler hareket ederkende kasılma olabilir normal demişti birde hergün iki kez tansiyon ölçüyordum gebelik zehirlenmesine karşı

Bütün ilaclarımız aynıymıs , benim de tüp bebek tiroid ilacını ben de kullanıyorum, gecen hafta da gebelik şekeri çıktı o epey canımı sıktı , zaman cabucak geçsin istiyorum, 27. Haftadayım, şu kritik haftalar bi gecseydi

Cok sukur belirli aralıklarla degil , arada oluyor bebek hareketi de olabilir tabi

Bende şuan 24 haftadayim tek yumurta ikizi erkek azıcık yürüsem karnım sertleşir ama bir yeri değil gogus altından komple sertleşiyor

Bebekler çok hareketli ise sertleşmeye neden olur korkmayın dua edin bu süreçte insan kendi ile çok vakit geçiriyor hayırlısı olsun hakkınızda
Sizin kacinci haftada doğdu bebekler ben 2 hafta önce sanırım detayli ultrasona girdim tam 1 buçuk saat bakıldı hic bir sıkıntı yok dedi doktor ama bu sertlesmelere anlam veremiyorum benim normal yolla tüp bebek değil ayrıca 4. Gebeligim diğer 3 gebeligimde hiç böyle sertlesmeler yasamadim

magnezyum kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…