2025 doğum ücretleri

Hangi medicalpark acaba ben ankara keçiören medicalpark ile görüştüm 72bin normal doğum
55bin sezeryan dediler
adana medikalpark ama bu hafta zam gelmiş olabilir çünkü cuma günü muayene ücretine bile zam yapmışlardı. daha yeni yıla gireli 2 ay oldu 2 kere ayrı zam yaptılar. abartıyorlar

Konya . 80 bin doğum paketi 2025 Temmuz ağustos gibi doğum olcak

Eklentiler

• IMG_8903.webp
    IMG_8903.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 84
çalışıyorum normal sigortam var. ay hiç bilmiyorduk bilsek en başında daha detaylı yapardık herşeyi
Geç kalmış sayılmazsınız hâlâ alabılırsınız ben 15. Haftadan sonra aldım . O zamana kadar devlette doğururum die düşünüyordum ama riskli gebelik bölümü yok die iki hastanede kabul etmeyince farklı bi yere yonlendırdıler bizde dolanıp durmayalım die sonradan karar verdik . Yani özeller sizin ne zaman geldiğinize bakmıyor paranıza bakıyor

Geç kalmış sayılmazsınız hâlâ alabılırsınız ben 15. Haftadan sonra aldım . O zamana kadar devlette doğururum die düşünüyordum ama riskli gebelik bölümü yok die iki hastanede kabul etmeyince farklı bi yere yonlendırdıler bizde dolanıp durmayalım die sonradan karar verdik . Yani özeller sizin ne zaman geldiğinize bakmıyor paranıza bakıyor
evet ama toplasan 2 3 muayenem kaldım testler oldu bitti pakete para vereceğim bişe kalmadı o yüzden sadece doğum ücretlerini araştırıyorum

Back
X