- 18 Aralık 2024
- 173
- 94
- 13
- 28
- Konu Sahibi UMUTHEP VAR
Merhabalar adana da yaşayıp doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin yanımda bulunmasını istiyorum çünkü, hastane personeli olmasına rağmen bırakın odayı kadın doğum servis koridoruna bile almıyorlar.Neden devlette doğum düşünmüyorsunuz?
ben medicalparka sordum 35 dedi ama detay görüşemedim henüzSiz öğrenebildiniz mi? Özel hastanede doğum ücreti ne kadar acaba
Hangi medicalpark acaba ben ankara keçiören medicalpark ile görüştüm 72bin normal doğumben medicalparka sordum 35 dedi ama detay görüşemedim henüz
adana medikalpark ama bu hafta zam gelmiş olabilir çünkü cuma günü muayene ücretine bile zam yapmışlardı. daha yeni yıla gireli 2 ay oldu 2 kere ayrı zam yaptılar. abartıyorlarHangi medicalpark acaba ben ankara keçiören medicalpark ile görüştüm 72bin normal doğum
55bin sezeryan dediler
BENİM RİSKLİ GEBELİKTİ NORMAL OLSA BENDE BAŞINDA DOĞUM PAKETİ ALIRIDM ÇOK İYİ YAPMIŞSINIZ ÇOK AVANTAJLIKonya . 80 bin doğum paketi 2025 Temmuz ağustos gibi doğum olcak
şuan sigorta yaptıramam dimi2024 Aralıkta Bursa Medicanada yaptim,sigortayi 2024 Haziranda yapmıştık sigorta ile 9 muayene ve doğum 50 bindi
2024 Aralıkta Bursa Medicanada yaptim,sigortayi 2024 Haziranda yapmıştık sigorta ile 9 muayene ve doğum 50 bindi
Bizimde ikiz tüp bebek olunca riskli gebelik olarak bakıyor devlet hastaneleri uğraşmak istemedık ordan oraya dolanıpBENİM RİSKLİ GEBELİKTİ NORMAL OLSA BENDE BAŞINDA DOĞUM PAKETİ ALIRIDM ÇOK İYİ YAPMIŞSINIZ ÇOK AVANTAJLI
1 sene önce yapılıyor genel sağlık sigortası .şuan sigorta yaptıramam dimi
çalışıyorum normal sigortam var. ay hiç bilmiyorduk bilsek en başında daha detaylı yapardık herşeyi1 sene önce yapılıyor genel sağlık sigortası .
Ama normal sigortanızda yoksa analık sigortasıyla yardımcı oluyorlar
Geç kalmış sayılmazsınız hâlâ alabılırsınız ben 15. Haftadan sonra aldım . O zamana kadar devlette doğururum die düşünüyordum ama riskli gebelik bölümü yok die iki hastanede kabul etmeyince farklı bi yere yonlendırdıler bizde dolanıp durmayalım die sonradan karar verdik . Yani özeller sizin ne zaman geldiğinize bakmıyor paranıza bakıyorçalışıyorum normal sigortam var. ay hiç bilmiyorduk bilsek en başında daha detaylı yapardık herşeyi
evet ama toplasan 2 3 muayenem kaldım testler oldu bitti pakete para vereceğim bişe kalmadı o yüzden sadece doğum ücretlerini araştırıyorumGeç kalmış sayılmazsınız hâlâ alabılırsınız ben 15. Haftadan sonra aldım . O zamana kadar devlette doğururum die düşünüyordum ama riskli gebelik bölümü yok die iki hastanede kabul etmeyince farklı bi yere yonlendırdıler bizde dolanıp durmayalım die sonradan karar verdik . Yani özeller sizin ne zaman geldiğinize bakmıyor paranıza bakıyor
Sadece doğuma 50 bin dedilerevet ama toplasan 2 3 muayenem kaldım testler oldu bitti pakete para vereceğim bişe kalmadı o yüzden sadece doğum ücretlerini araştırıyorum
Anladım teşekkür ederimSadece doğuma 50 bin dediler