2025 den beklentileriniz neler azcik sohbet edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Derya12344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
330
113
İlk defa böyle post açıyorum ins katilan olur 🫶🏼 çok arkadaşım yok, düzenli bir hayatım var konusmayida çok severim ama çalıştığım yerde tekim 🙃 bende sizlere katiliyorum. Sacmaliyorum sanki ama bilmem yazmak istemedim bazen çok yalnız hissediyorum

Benim 2025 hedefim;
*Bebeğimin olması, uzun süredir istiyorum inşallah bu sene benim senem olur
*Yeni işimin yolunda gitmesi
*Birikim yapabilmek
*Tabiki sağlık, huzur istiyorum
*Aracımızı sattık üstüne de ekliyemiyoruz en yakın zamanda ins bulur aliriz
*Ruhsal olarak toplamak istiyorum kendimi, insanlardan sürekli beni dusunmelerini onemsenmek istiyorum bundan vazgeçmeye karar verdim kimseden bir şey beklememeye karar verdim ins yerine getiririm

İlk defa böyle post açıyorum ins katilan olur 🫶🏼 çok arkadaşım yok, düzenli bir hayatım var konusmayida çok severim ama çalıştığım yerde tekim 🙃 bende sizlere katiliyorum. Sacmaliyorum sanki ama bilmem yazmak istemedim bazen çok yalnız hissediyorum

Benim 2025 hedefim;
*Bebeğimin olması, uzun süredir istiyorum inşallah bu sene benim senem olur
*Yeni işimin yolunda gitmesi
*Birikim yapabilmek
*Tabiki sağlık, huzur istiyorum
*Aracımızı sattık üstüne de ekliyemiyoruz en yakın zamanda ins bulur aliriz
*Ruhsal olarak toplamak istiyorum kendimi, insanlardan sürekli beni dusunmelerini onemsenmek istiyorum bundan vazgeçmeye karar verdim kimseden bir şey beklememeye karar verdim ins yerine getiririm
Keşke bir boş vaktinizde üye olurken onayladığınız ya da bu bölümün başında bulunan kuralları da okusaymışsınız.

Keşke bir boş vaktinizde üye olurken onayladığınız ya da bu bölümün başında bulunan kuralları da okusaymışsınız.
Ya neden kural ihlali mi yapmisim farkında değilim çok önceden üye olmuştum ilk defa aktif kullanıyorum

Hani burası bir derdim var bölümü ya, dertler yazılıyor, çözüm aranıyor. Sohbet konularını bu bölüme açamazsınız.
Bir de dövseydin bu şekilde yazmak yerine uyarabilirdin bende derdimi yazdım ayrıca alttakiler derdim ve istediklerim. Sanki herkes doğru yere açıyor digerlerine de bir bakin isterseniz

Bir de dövseydin bu şekilde yazmak yerine uyarabilirdin bende derdimi yazdım ayrıca alttakiler derdim ve istediklerim. Sanki herkes doğru yere açıyor digerlerine de bir bakin isterseniz
Yanlış yere açılan konular taşınıyor zaten. Hala bu bölümdeyse bölüme uygundur. Sizinki dert değil sohbet.

Yanlış yere açılan konular taşınıyor zaten. Hala bu bölümdeyse bölüme uygundur. Sizinki dert değil sohbet.
Direk derdimi yazsam Kayla alinmam diye düşündüm ilk defa bu şekilde yazdığımı soyledim zaten, dalga geçtiğiniz için teşekkür ederim

tek ayak cezası alırsın konu sildiğin için, bahsettiğin şeyler dert değil talep dert farklı bişey

Öncelikle sağlık sonra huzur hem bana hem sevdiklerime sonrasında ise;

İtalya’ya gitmek.
Tam istediğim özelliklerde biriyle aşk evliliği yapmak.
Ev almak.
Anne olmak.

Bu postuma sonra bakıcam 🤗 Hangileri gerçekleşecek acaba, inşallah hepsi 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X