- 22 Haziran 2023
- 80
- 80
Bende teraziKizlarr selamm kalp atisi duyamayan gebeler hiç üzülmesin gec dollenme olabilir bana dontoraum gecen haftadan soyledi kese var haftaya kalp atisina bakalim eger alamazsak iki hafta daha suremiz var dedi don t panic yani:) benim kurtajim oldu 9 haftaya kadar kalp atisi alabilirmiyiz diye bekliyor doktor o vakite kadar ama onu hissediyorsunuz zaten ben hamileymisim icimde bebek varmış gibi hissedememistim neyse kotu anilar sizi etkilemesin ama hayatin icinde hersey var tabiki herşey insanlar için.. ayy astroloji de terazi burclari icin gebelik diyordu arabizda terazi olan varmi .bide 3 . çocuk haberlerini gördükçe nasil mutlu oluyorum yaaa yalniz olmadigini bilmememek insani mutlu ediyor
Canım çok sevindimKızlar doktordan geldim. Bebeği gördüm şükür. Ama kalp atışı görünmedi. Haftaya tekrar gideceğim korkma endişelenme dedi doktor. İnşallah haftaya alırız kalp atışını
Ben üç gündür resmen bel bacak kasık inliyorum.bugun yuruyemedim acıdan.ama bende bel fıtığı da var oda nuksetmis olabilir dedi doktorum.
Önceden çok kolaymış gebelik ya hatırlıyorum annem erkek kardeşimi öğrendiğinde 3 aylıktı Bebek (düzensiz adetleri vardı 2-3 ayda bir regl) şimdi zor herşey kuşku şüphe tedirginlik korku ayy rabbim sağlıkla geçirsin bu süreci ve sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallahKuzucum marul yiyebiliyoruz zaten. Sadece iyi yıkanmış olması gerekiyor. Dışarda nasıl ne şartlarda yıkandığını bilmediğimiz için yeşillikli salatalar yasak malesefyoksa evde istediğimiz kadar yiyebiliriz
Bende uyku yapıyordu ilk hamileliğimde yemek yaparken bi baygınlık geldi az dinleneyim dedim uyumuşum yemek suyunu çekmişVücut emecegini emiyor fazlasını atıyor canım. Ağızdan alırsan karaciğerden vücuda yayılıyor, vajenden alırsan vajen karaciğer görevi görüyor ve zaten progesteron da rahimde üretiliyor o yüzden asıl etkilerini daha çok ve hızlı görüyorsunayrıca baş dönmesi mide bulantısı iştahsızlık halsizlik yorgunluk gibi yan etkilerini de daha az hissediyorsun
Bende terazi üstelik beklenmeyen bi hamilelikBende terazi
Hic sorma benim annemin 6 sag 2 tanede cennetligi var. Bize yatmak nerede tarlaya gitmede gör yersin azarı kaynanadan kaynatadan derdi.oyle yükseğe uzanmim ani hareket etmim diye diye kafayı yediniz diyo.tututan çocuk tutunuyor tarlada çapa yapıyorduk aksamada ekmek yemek yapıyorduk.gecede kocanın gönlünü goruyordukÖnceden çok kolaymış gebelik ya hatırlıyorum annem erkek kardeşimi öğrendiğinde 3 aylıktı Bebek (düzensiz adetleri vardı 2-3 ayda bir regl) şimdi zor herşey kuşku şüphe tedirginlik korku ayy rabbim sağlıkla geçirsin bu süreci ve sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah
e sen kilo bile vermişsin?? çocuk kaç kilo doğmuştu kiSimdi tekrar baktım canım +6 bile değilutanıyorum söylemeye 68,6 ile hamile kalmışım 71,9 ile doğuma girmişim
Hahahha şimdi 71 ile hamile kaldım ve 73e vardım bile daha 8. Haftada değilim
ay yok ne alaka çağlaşikel benle aynı boyda benden 15 kilo zayıf asdfghKız sen manken standartlarındasin hiç konuşma
sinirlenmekte %150 haklısın bence ben okurken sinir oldum kadına skandal aaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaaKızlar ya hormonlardan mı neden bilmiyorum. Akşama kadar hiç bi şey yiyemedim yiyebildiğim her şeyi de kustum. Eşim eve gelince gel bugün sipariş verelim dedi. Hamburger söyledik ama özellikle sipariş notuna içine yeşillik ve mayonez istemediğimizi hamile olduğumu belirttik. Notu dikkate almamışlar öylece gelmiş sipariş. Biz de satıcıyı aradık satıcı da ben şu an dükkanda değilim ama hemen çalışanlara yönlendireyim sizi arasınlar mağduriyetiniz giderilsin dedi. Sonra şef kadın bizi aradı ve içindeki marulu çıkartıp yiyin bi şey olmaz dedi. Ben de hamile olduğumu ve doktorun yasakladığını söyledim. Doktorların her dediğine inanmayın ne olacak maruldan mayonezden dedi. Ben de sağlıkçıyım gebelikte toxoplazma riski ne kadar sıkıntılı bi durum biliyor musun dedim. Doktorlar korkutuyor sizi diyor hala. Hanımefendi sağlıkçıyım yemek istemiyorum telafi edemeyecekseniz iade yapalım diyorum bi şey olmaz diyor hala. Çok sinirlendim ve kapadım telefonu. Tekrar dükkan sahibini aradım ben hepsini kovcam merak etmeyin falan diyor. Yani böyle hamilelik kimliğiyle çirkeflik yapan insanlardan hiç hoşlanmam normalde ama hadi ben sağlıkçıyım az çok bilinçliyim bilmeyen biri bundan zarar görebilir diye düşünüyorum. Gereksiz mi sinirleniyorum şu an acabahormonlardan mı
Geçmiş olsun canımKızlaaaar günaydın
Bugün kendimi çok daha iyi hissederek uyandım. Burun tıkanıklığım geçti. Boğaz ağrım da geçti sadece akıntı ve öksürük kaldı. O da yavaş yavaş azalır ve geçerönerilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Kontrolüme songün kaldı
Hızlıca toparladın, toparlıyorsun kendini HarikasınKızlaaaar günaydın
Bugün kendimi çok daha iyi hissederek uyandım. Burun tıkanıklığım geçti. Boğaz ağrım da geçti sadece akıntı ve öksürük kaldı. O da yavaş yavaş azalır ve geçerönerilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Kontrolüme songün kaldı
e sen kilo bile vermişsin?? çocuk kaç kilo doğmuştu ki
ben 3 hafta önce 67 kiloydum felaket sıkı bir diyet yapıyodumhamileliği öğrenince nanay oldu işte 71-72 bandındayım. 80le bitirebilsem çok iyi olur da çok zor ya
ay yok ne alaka çağlaşikel benle aynı boyda benden 15 kilo zayıf asd
belki yaparsın öyle demeMasllah kuzum sana ya
3400 doğdu ve özel hicbir şey yapmadım nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Sadece ben tatlı delisiyimdir canım hiç tatlı çekmedi hiç tatlı yemedim o kadar bir de hareket haftada iki gün yoga yapıyordum. Heryere yürüyerek gitmeye çalışıyordum ki kolay gogurayim diye asansör falan kullanmıyordumama kilo vereyim diye değildi hiçbiri. Şimdi istesem yapamam herhalde
Tabi canım işim de çok rahattı benim çalışma saatlerimi kendime göre ayarlayabiliyordum. İstediğim zaman istedigim şeyi yapabiliyorum. İstediğin zaman yat istediğin zaman kalkbelki yaparsın öyle demegerçi birinci hamileliğin prensesliği ikinciden sonra olmuyor o kısmı düşününce zor galiba
ben ilk trimesterda almam belki veririm diyordum öyle bi özgüven. 2 haftadır beslenmemin çöplüğünün yanı sıra kolumu kaldıracak halim bile yok. ki düzenli spor yapan biriyim yani. bilmiyom ben ilkindeki gibi olcak kesin, 25 kiloTabi canım işim de çok rahattı benim çalışma saatlerimi kendime göre ayarlayabiliyordum. İstediğim zaman istedigim şeyi yapabiliyorum. İstediğin zaman yat istediğin zaman kalkyoga yapcam eline ayağına dolaşan yok. Şimdi yatmak istesem tepemde zıplıyor oğlum
Ama belli de olmaz tabi. Bakalım şu ilk trimesterı bir atlatalim da hayırlısıyla80 kiloya razıyım ben de sahasını almayayım
Kızlar dua edin boyunuz var 1.57 ile basket topu gibi oluyorum 60 kiloyum ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 74 ile doğurdum.simdi gidişata göre diyetisyen ile dewam edebilirim.ben ilk trimesterda almam belki veririm diyordum öyle bi özgüven. 2 haftadır beslenmemin çöplüğünün yanı sıra kolumu kaldıracak halim bile yok. ki düzenli spor yapan biriyim yani. bilmiyom ben ilkindeki gibi olcak kesin, 25 kilo
hoşbuldukkk <3 bende bugün gideceğim :) bugün 5+6 olduk, ilk muayene olucak benimde. ama akşam benim randevum :)) haber et muhakkakk :))Hoşgeldingünümüz aynı seninle. ben çarşamba gideceğim ilk muayene için.