Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bende terazi

Ben üç gündür resmen bel bacak kasık inliyorum.bugun yuruyemedim acıdan.ama bende bel fıtığı da var oda nuksetmis olabilir dedi doktorum.
Önceden çok kolaymış gebelik ya hatırlıyorum annem erkek kardeşimi öğrendiğinde 3 aylıktı Bebek (düzensiz adetleri vardı 2-3 ayda bir regl) şimdi zor herşey kuşku şüphe tedirginlik korku ayy rabbim sağlıkla geçirsin bu süreci ve sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah

Bende uyku yapıyordu ilk hamileliğimde yemek yaparken bi baygınlık geldi az dinleneyim dedim uyumuşum yemek suyunu çekmiş kayınvalidemin zil sesine uyanmıştım kapıya da değil ocağa koşmuştum

Kızlar günaydın, birkaç gün önce akıntımda kan ve ultrasonda kanama yerleri olduğunu söylemiştim. Ama doktor kan değerim sonrası progesteron gerek yok demişti. Şu an kullanmıyorum ama her koşulda kullanılıyor galiba, doktorla görüşmeli miyim, bu kanamalara kendiliğinden geçiyor mu

Hic sorma benim annemin 6 sag 2 tanede cennetligi var. Bize yatmak nerede tarlaya gitmede gör yersin azarı kaynanadan kaynatadan derdi.oyle yükseğe uzanmim ani hareket etmim diye diye kafayı yediniz diyo.tututan çocuk tutunuyor tarlada çapa yapıyorduk aksamada ekmek yemek yapıyorduk.gecede kocanın gönlünü goruyorduksabah ezaniyla yallah ahıra sonrası güneşin alnında yine tarla

Simdi tekrar baktım canım +6 bile değil utanıyorum söylemeye 68,6 ile hamile kalmışım 71,9 ile doğuma girmişim

Hahahha şimdi 71 ile hamile kaldım ve 73e vardım bile daha 8. Haftada değilim
e sen kilo bile vermişsin?? çocuk kaç kilo doğmuştu ki
ben 3 hafta önce 67 kiloydum felaket sıkı bir diyet yapıyodum hamileliği öğrenince nanay oldu işte 71-72 bandındayım. 80le bitirebilsem çok iyi olur da çok zor ya
Kız sen manken standartlarındasin hiç konuşma
ay yok ne alaka çağlaşikel benle aynı boyda benden 15 kilo zayıf asdfgh
sinirlenmekte %150 haklısın bence ben okurken sinir oldum kadına skandal aaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaa

Kızlaaaar günaydın

Bugün kendimi çok daha iyi hissederek uyandım. Burun tıkanıklığım geçti. Boğaz ağrım da geçti sadece akıntı ve öksürük kaldı. O da yavaş yavaş azalır ve geçer önerilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim

Kontrolüme son gün kaldı

Geçmiş olsun canım helal olsun sana maşallah sabrına hayranım

Hızlıca toparladın, toparlıyorsun kendini Harikasın

Masllah kuzum sana ya
3400 doğdu ve özel hicbir şey yapmadım nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Sadece ben tatlı delisiyimdir canım hiç tatlı çekmedi hiç tatlı yemedim o kadar bir de hareket haftada iki gün yoga yapıyordum. Heryere yürüyerek gitmeye çalışıyordum ki kolay doğurayim diye asansör falan kullanmıyordum ama kilo vereyim diye değildi hiçbiri. Şimdi istesem yapamam herhalde

Son düzenleme:
belki yaparsın öyle deme gerçi birinci hamileliğin prensesliği ikinciden sonra olmuyor o kısmı düşününce zor galiba

belki yaparsın öyle deme gerçi birinci hamileliğin prensesliği ikinciden sonra olmuyor o kısmı düşününce zor galiba
Tabi canım işim de çok rahattı benim çalışma saatlerimi kendime göre ayarlayabiliyordum. İstediğim zaman istedigim şeyi yapabiliyorum. İstediğin zaman yat istediğin zaman kalk yoga yapcam eline ayağına dolaşan yok. Şimdi yatmak istesem tepemde zıplıyor oğlum

Ama belli de olmaz tabi. Bakalım şu ilk trimesterı bir atlatalim da hayırlısıyla 80 kiloya razıyım ben de sahasını almayayım

ben ilk trimesterda almam belki veririm diyordum öyle bi özgüven. 2 haftadır beslenmemin çöplüğünün yanı sıra kolumu kaldıracak halim bile yok. ki düzenli spor yapan biriyim yani. bilmiyom ben ilkindeki gibi olcak kesin, 25 kilo

Kızlar dua edin boyunuz var 1.57 ile basket topu gibi oluyorum 60 kiloyum ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 74 ile doğurdum.simdi gidişata göre diyetisyen ile dewam edebilirim.

Canım listedeki diğer bilgileri de yazar mısın. Eklemek için sadece son adet ve tahmiji doğum tarihi yazmışsın Y yulafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…