Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kuzum kalp atışı duyulunca doktor sana yeni bir regl başlangıç tarihi belirliyor

2 hafta diye bişey yok ya zaten 2. Yumurtlamadan 14 geçip pozitif olduysa 4 haftalık diyebilirsiniz

ahauhaua ben de öyle bi akşam yemeği yedim ki dolu dolu sorma yolumuz yol değil ama
Değil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu an

Of ya ben ilk hamileligimde +6 kilo ile girdim doğuma ya ne güzeldi arkadan hamile olduğum hiç anlasilmiyordu. Sadece yana dönünce belli oluyordu

Bunda zaten doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım. Ama iştahım da var maşallah midem her ne kadar kaldirmasa da...

Senin boyun kaç canım?

Perinatolog ile görüş istersen bebeğim

Ben de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açık dikkat etmek lazım ay ben daha fazla alamam yuvarlarsınız beni burdan

Kızlar benim memeler oldu 3 külo sağa sola dönüş işkence sanki tır dönüyo yatakta. Bir de tüm gün ayaktayım kasıkta batma oluyor tutunduğu yeri hissediyorum bariz bi oyulma hassasiyet bişiyler var. Bir de kocayla naptınız o durumları eskisi gibi sık mikmik yapmamalıyız sanki ne biliyim vicdanen rahat değilim yarın kese görmeye gidicez. Devletten devam edenler detaylı ultrason için şimdiden randevu al anca 22. Haftaya sıra gelir diyor
Güzel haberler almışız hepinizi tebrik ediyorum aferin böyle hayırlı uğurlu devam topik olarak maşallah

Ben de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açık dikkat etmek lazım ay ben daha fazla alamam yuvarlarsınız beni burdan
Bakalım baktım ilk trimesterda durduramiyorum kendimi ikinci trimesterda biraz fazla egzersizle toparlarim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…