Kuzum kalp atışı duyulunca doktor sana yeni bir regl başlangıç tarihi belirliyorHerkese merhaba. Ben adet olacağım diye tribe girip ovğlasyon testini ile gebelik öğrendim.:) sormak istediğim şey şu. En son adet başlangıcım 9 Kasım Bitiş tarihi ise15 Kasım
İlk yumurtlama 19 Kasım
2.yumurtlama ise 24 - 25 kasım
İlk yumurtlama dan sonra 14. Gün negatif çıktı
2 yumurtlama dan sayınca 14.gün pozitif çıktı.
Fakat gebelik hesabını yaparken. Yumurtlamadan sonra 15 gün oluyor. Haftalık hesabına son adet tarihi 2 hafta olarak eklemek mi gerekiyor. Çünkü öyle olursa 4. Haftadayım. Yumurtlamadan sonrada 2 haftadayım lafam karıştı...
Regl başlangıc tarihi ne demek :)Kuzum kalp atışı duyulunca doktor sana yeni bir regl başlangıç tarihi belirliyor
Sat yani son adet tarihinin ilk günü hangi günse bebek o kadarlık demek oluyorRegl başlangıc tarihi ne demek :)
2 hafta diye bişey yok ya zaten 2. Yumurtlamadan 14 geçip pozitif olduysa 4 haftalık diyebilirsinizHerkese merhaba. Ben adet olacağım diye tribe girip ovğlasyon testini ile gebelik öğrendim.:) sormak istediğim şey şu. En son adet başlangıcım 9 Kasım Bitiş tarihi ise15 Kasım
İlk yumurtlama 19 Kasım
2.yumurtlama ise 24 - 25 kasım
İlk yumurtlama dan sonra 14. Gün negatif çıktı
2 yumurtlama dan sayınca 14.gün pozitif çıktı.
Fakat gebelik hesabını yaparken. Yumurtlamadan sonra 15 gün oluyor. Haftalık hesabına son adet tarihi 2 hafta olarak eklemek mi gerekiyor. Çünkü öyle olursa 4. Haftadayım. Yumurtlamadan sonrada 2 haftadayım lafam karıştı...
9 Kasım o zaman.Sat yani son adet tarihinin ilk günü hangi günse bebek o kadarlık demek oluyor
Maşallah canım süperCanım selammm bugün kalp atışını duydum şükürler olsun 6+2
Merhaba beni de ekler misiniz 20 ekimİlk yorum.. Allahin izniyle burda olurum inşallah
Maşallah canım gözün aydınSelam kızlar. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. İkinci bebeğim geliyor. Sat 3 kasım. Daha doktora gitmedimEldorin
ahauhaua ben de öyle bi akşam yemeği yedim ki dolu dolu sormaAhahaha sen bunları söylerken ben 4. Pişimi yiyorum şu an
Değil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu anahauhaua ben de öyle bi akşam yemeği yedim ki dolu dolu sormayolumuz yol değil ama
Canım ilk sayfadaki bilgileri tek tek yazabilir misin? Var olanları ne yaniMerhaba beni de ekler misiniz 20 ekim
Benife eklermisinCanım ilk sayfadaki bilgileri tek tek yazabilir misin? Var olanları ne yani
Perinatolog ile görüş istersen bebeğimMerhabaasat 6 kasım. 2. Çocuk yaş 34 bugün bana göre 5+0 dı ama kese 4+6 olarak göründü kızımdan önce 1 düşüğüm var kalp atışı duyamamıştık ve ben hemen gidip gen testi yaptırmıştım. Mthfr ve pai heterozigot çıkmıştı. Kızımda ecopirin ve oksapar 4000 kullandık. Bugün doktorum kullanmana gerek yokmuş aslında ile başlayıp neyse sadece oksapar 4000 kullanalım riske atmayalım ile bitirdi kafam karışık vallahi
Ben de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açıkDeğil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu an
Of ya ben ilk hamileligimde +6 kilo ile girdim doğuma ya ne güzeldiarkadan hamile olduğum hiç anlasilmiyordu. Sadece yana dönünce belli oluyordu
Bunda zaten doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım. Ama iştahım da var maşallah midem her ne kadar kaldirmasa da...
Senin boyun kaç canım?
Bakalım baktım ilk trimesterda durduramiyorum kendimi ikinci trimesterda biraz fazla egzersizle toparlarim inşallahBen de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açıkdikkat etmek lazım ay ben daha fazla alamam yuvarlarsınız beni burdan
Tabiki canımBenife eklermisin
Benim şehrimde yok malesefPerinatolog ile görüş istersen bebeğim