- 9 Haziran 2010
- 1.144
- 519
Ayy ben şokWalla kuzum aklıma gelmediBende evham yaparım diye zaten bildiğin kan yerine evham akıyor damarlarimdan hiç sormuyorum en son 3 ay önce bakmıştı.haber göndermiş dikkat etsin diye korkuyom ondan zaten geçen hamileligimde daha bilmeden hamile olduğumu su gün ilişkiye görsen tutardı dedi gerçekten ben tek ilişki ile hamile kalmıştım ve dediği gündü o yüzden sormuyorum negatif birşey duyarım diye
Ya ablam bide çok derin bakıyor yani standart burç yorumu gibi değil yedi ceddini döküyor ortaya.o yüzden tırsıyorum açıkçası.Ayy ben şokastrolojiye inaniyorum yaa gökyüzünün bir enerjisi var ve bu bizi etkiliyor.ongoru olarak dinlenebilir tabi yurekli olanlar benim suan cesaretim yok ablanla 9 ay konusmazmissin ahahaha
canımsın çok teşekkür ederim <3Ahhh canım çok sevindim gözün aydın.Rabbim kucağına alacağın günleride gostersin inşallah darısı bizim başımıza
ay çokk teşekkür ederim canım benim <3 valla bu kilo işini nasıl yapcaz bilmiyorum. bugün kendime kafeinsiz amerikano almıştım, doktor da onu gördü ne içiyon sen olmaz!! dedi sjfhskf kafeinsiz dedimOh canım gözün aydın çok sevindimaynı kilodayiz hemen hemen 73 oldum ben de.
Çok sevindim gönlüne göre bir doktor bulmanan
Ahahaha sen bunları söylerken ben 4. Pişimi yiyorum şu ancanımsın çok teşekkür ederim <3
ay çokk teşekkür ederim canım benim <3 valla bu kilo işini nasıl yapcaz bilmiyorum. bugün kendime kafeinsiz amerikano almıştım, doktor da onu gördü ne içiyon sen olmaz!! dedi sjfhskf kafeinsiz dedime şeker?? dedi o da yok ki deyince adamı bi gülme aldı, e ne içiyosun sen?? diye ahhaha doktorum kilo konusunda hafiften hassasmış gibime geldi, bu beni biraz motive eder galiba :d
Ayyy gözün aydın canımSelam kızlar bende cok şükür kese ve yolksac gördüm bugün 5+4 olarak 10 gün sonra kalp için gidicem inşallah6. Tüp bebek denememde geldi inşallah miniğim
Caniiim sen listede yoksun ben mi unuttum acaba eklemeyi bilgilerini yazmış miydin? Şimdi güncelleyeyim diye bakınca fark ettimSelam kızlar bende cok şükür kese ve yolksac gördüm bugün 5+4 olarak 10 gün sonra kalp için gidicem inşallah6. Tüp bebek denememde geldi inşallah miniğim
Ben bekleyelim demiştim canımCaniiim sen listede yoksun ben mi unuttum acaba eklemeyi bilgilerini yazmış miydin? Şimdi güncelleyeyim diye bakınca fark ettim
Hayırlı uğurlu olsun
Amiiin inşallah hepimizin kiHayırlı uğurlu olsunumarım sağlıkla gelsin ekleyeceğim
Merhabaasat 6 kasım. 2. Çocuk yaş 34 bugün bana göre 5+0 dı ama kese 4+6 olarak göründü kızımdan önce 1 düşüğüm var kalp atışı duyamamıştık ve ben hemen gidip gen testi yaptırmıştım. Mthfr ve pai heterozigot çıkmıştı. Kızımda ecopirin ve oksapar 4000 kullandık. Bugün doktorum kullanmana gerek yokmuş aslında ile başlayıp neyse sadece oksapar 4000 kullanalım riske atmayalım ile bitirdi kafam karışık vallahi
Hoşgeldin canım ailemizeTahmini doğum 13 ağustos bu arada
HoşbuldumHoşgeldin canım ailemize
Eğer endişelerin varsa başka bir doktordan daha görüş alabilirsin bence işi garantiye almak için
En kısa zamanda ekleyeceğim canım
Canım selammm bugün kalp atışını duydum şükürler olsun 6+2Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var
Bugün güzel haberlere doyamadıkCanım selammm bugün kalp atışını duydum şükürler olsun 6+2
Çok sağol teşekkür ederim darısı diğer bekleyen ağustos annelerinin başına inşallahBugün güzel haberlere doyamadıkgözün aydın canım hayırlı olsun