Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim kardeşim de şu an Belçika'da okuyor leuven'de bak ne tuhaf yollar kesişiyor.

Orada ebeler bakıyor di mi hep. Risk vs varsa doktor devreye giriyor. Ya da önemli ultrasonlarda
Aa ne büyük tesadüf Leuven öğrenciler için çok güzel bir şehir diyolarlar, umarım keyfi yerindedir kardeşinin

Yani ilk muayeneyi doktora oldum, keseyi gördük. Sonraki muayenen ebeyle olacak, daha sonrakinde benimle görüşeceksin dedi yanlış hatırlamıyorsam. Bakalım ben de yeni yeni öğreniyorum buranın sistemini

Evet baya seviyor o da ay bizimle de paylaş öğrendikçe orada ebeler daha aktif ve dominant doğumlarda ki bence bu çok güzel bir şey. Keşke Türkiye'de de öyle olsa...

Var varr cok yakin zamanda kalp atislari ve kuzunu görüyorsun bu bebek sana sans bolluk bereket ummadigin yerden ummadigin paralar getiriyorbebekle birlikte hayatin müthiş değişiyor

Oh oh harika haberler bayıldım

Hahaha direkt bana bakarak mi Koç yorumladın.Bu arada benim ablamda Astrolog
Evet ya nonsense de öyle yaptı geyik yapıyoruz.
Kız ablan astrologsa bize niye soruyon o her şeyi söyler sana cinsiyetini bile tahmin edebiliyorlar bebeğin

Evet ya nonsense de öyle yaptı geyik yapıyoruz.
Kız ablan astrologsa bize niye soruyon o her şeyi söyler sana cinsiyetini bile tahmin edebiliyorlar bebeğin
Walla bana dediği Aralık sonuna kadar dikkat etsin demiş.ben sormadım bilmek istemiyordum. kız o beni tanıyor sonuçta.baska bir göz lazım kız benim tedavi ile hamile kalacağımı bile söyledi tam 1 sene önce ama şuan baktirmiyorum etkilenmemek adına zaten yeteri kadar evham yapiyorum

Anladım canım haklısın en ufak olumsuz bir şey insaji kaygilandiriyor.

Sağlıkla gelsinler inşallah

Anladım canım haklısın en ufak olumsuz bir şey insaji kaygilandiriyor.

Sağlıkla gelsinler inşallah
Bugün hem ağrılarım azaldı şükür kanamamda olmadı elhamdülillah pazartesi kontrolde bebeğimi görürsem değmeyin keyfime.ekstra birşey duyup dengemi kaybetmek istemiyorum açıkçası.Hersey Allah'tan ben ona sığındım 3 senedir cabami görüyor.Nasip edecektir inşallah.

Ayy Cemile niye baştan söylemiyorsun bacim ablam astrolog ne demekkhamile olmasam mutlaka görüşürdum ablanla ama şuan evham x 100 bin olunca olumsuz birsey beni cok yorar .cok şükür canim hep olumlu güzel seyelr düşün yiyecek ekmegi varsa minnosun ona kimse engel olamaz

94bassuk canım bitmedi mi randevu ya meraktayiz kuzum
geldimmmmm doktordan çıktım direkt toplantıya koştum, çıkar çıkmaz direkt size yazmaya geldim. kusura bakmayın geç kaldımmmm
kalp atışını duyduk kese büyümüş, 6+2 dedi bebişe, herhangi bir kanama yok çok iyi dedi, gelecek ay görüşürüz bir aksilik olmazsa deyip sonra beni tarttı 71 kilo dedi hshshshs
yeni doktordan devam edicem bu arada, sevdim adamı baya çok ilgili biriymiş. bebekim de iyiymiş, çok şükür diyelim, rahat nefes aldım. darısı hepinize hepimize hep güzel haberlerle canım arkadaşlarım

Walla kuzum aklıma gelmediBende evham yaparım diye zaten bildiğin kan yerine evham akıyor damarlarimdan hiç sormuyorum en son 3 ay önce bakmıştı.haber göndermiş dikkat etsin diye korkuyom ondan zaten geçen hamileligimde daha bilmeden hamile olduğumu su gün ilişkiye görsen tutardı dedi gerçekten ben tek ilişki ile hamile kalmıştım ve dediği gündü o yüzden sormuyorum negatif birşey duyarım diye

Ahhh canım çok sevindim gözün aydın.Rabbim kucağına alacağın günleride gostersin inşallahdarısı bizim başımıza

Oh canım gözün aydın çok sevindim aynı kilodayiz hemen hemen 73 oldum ben de.

Çok sevindim gönlüne göre bir doktor bulmanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…