Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Cin takviminde kendi yasina +1 veya +2 ekliyormussun sanirim ben 1 ekledigimde kiz iki ekledigimde erkek cikio pek anlam veremedim

Kizlar sizinde karnininzda belinizde hala sizi oluyor mu kramp deglde artik benm gobek deligimin oldugu yerler sizliyor. Bide asiri halsizlik var yemek yiyip yatiyorum surekli
Benim öyle olmuyor hala ara ara kasık ağrısı vuruyor canım.istahim yok benim zoraki yiyorum.valla sabah 6 da bir uyaniyorum full tempo akşam nasıl oluyor anlamıyorum.

Senin bir oğlun var rabbim ikinciyi gönlündekini nasip etsin inşallahhh
Ben de kendim için kız oğlum için erkek istiyorum hangi cinsiyet olursa kabulum çok sağol güzel dileklerin için canım

Kizlar sizinde karnininzda belinizde hala sizi oluyor mu kramp deglde artik benm gobek deligimin oldugu yerler sizliyor. Bide asiri halsizlik var yemek yiyip yatiyorum surekli
Bende de aşırı bir halsizlik var. Sürekli açım ama midem de hiç iyi değil. Ara ara bulajiyor katlanilamayacak bir bulantı değil. Ara sıra da kasıklarım da hafif bir ağrı oluyor uzaninca geçiyor 5-10 dakika sonra. Memelerim çok hassas ya ve 3 yaşında bir oğlanla vücudumu darbelere karşı korumakta çok zorlanıyorum.

Benım 10 yasındaki oglum hala uzerime yatmak istiyor.anne güres yapalım diyor.annem agrım var diyince ahaaaaa annem gebe diyor:):) cocuk 2 aydan beri gebelık takıp ediyor.Dün Aksam babasına diyor kı babaa annem gebe senden saklıyor :)

Kızlar bu arada ben esime Beta 1500 olana kadar soylememıstım. Aşılamanın Tutmadıgını zannediyordu.Kan testım 1500 gelincce Hemen ufak bir video hazırladım yaptıgım idrar testi tahlil sonucu vs.Neyse bu dizi izlıyordu videoyu bi anda tv ye yansıttım once dona kaldı sonra kalktı tv ye yapıştı görmenız lazımdı :):):))

Oyyyyyy çok güzellllllll ben öyle bişey yapamadım valla direk söyledim benim ağzımda bakla ıslanmaz maalesef

Benmde arada midem kotu olmaya basladi ama cok degil sabahlari uyandgmda ac oldugum icin tam koku hassasiyetim yok belli seylere karsi var

Oh gözün aydın canım çok sevindim şimdi artık kese kalp atışı beklemece
Haftaya perşembe doktor randevusu aldım kendi doktoruma gidicem geç kalmak istemedim belki ilaç filan verir diye tiroid hastasıyım muhtemelen kalp atışı duyamayız ama kese görürürz artık amin canım rabbim hepimizin sağlıklı zamanında kucaklarımıza almasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…