Benim öyle olmuyor hala ara ara kasık ağrısı vuruyor canım.istahim yok benim zoraki yiyorum.valla sabah 6 da bir uyaniyorum full tempo akşam nasıl oluyor anlamıyorum.Kizlar sizinde karnininzda belinizde hala sizi oluyor mu kramp deglde artik benm gobek deligimin oldugu yerler sizliyor. Bide asiri halsizlik var yemek yiyip yatiyorum surekli
Benim öyle olmuyor hala ara ara kasık ağrısı vuruyor canım.istahim yok benim zoraki yiyorum.valla sabah 6 da bir uyaniyorum full tempo akşam nasıl oluyor anlamıyorum.
Walla ilk çocuksa keyfini çıkar benim salmama müsade yok kalk çocuk hazırla okula gönder, evi topla ,ise geç ,sonra yine okul ,sonra ev yatana. Kadarda yemek camasir filan hop yine sabahAy senin ne guzelmis yaa ben boyle kendimi salmis gibi hissediyorum
Ben de kendim için kız oğlum için erkek istiyorumSenin bir oğlun var rabbim ikinciyi gönlündekini nasip etsin inşallahhh
Bende de aşırı bir halsizlik var. Sürekli açım ama midem de hiç iyi değil. Ara ara bulajiyor katlanilamayacak bir bulantı değil. Ara sıra da kasıklarım da hafif bir ağrı oluyor uzaninca geçiyor 5-10 dakika sonra. Memelerim çok hassas ya ve 3 yaşında bir oğlanla vücudumu darbelere karşı korumakta çok zorlanıyorum.Kizlar sizinde karnininzda belinizde hala sizi oluyor mu kramp deglde artik benm gobek deligimin oldugu yerler sizliyor. Bide asiri halsizlik var yemek yiyip yatiyorum surekli
Benım 10 yasındaki oglum hala uzerime yatmak istiyor.anne güres yapalım diyor.annem agrım var diyince ahaaaaa annem gebe diyor:):) cocuk 2 aydan beri gebelık takıp ediyor.Dün Aksam babasına diyor kı babaa annem gebe senden saklıyor :)Ben de kendim için kız oğlum için erkek istiyorumhangi cinsiyet olursa kabulum çok sağol güzel dileklerin için canım
Bende de aşırı bir halsizlik var. Sürekli açım ama midem de hiç iyi değil. Ara ara bulajiyor katlanilamayacak bir bulantı değil. Ara sıra da kasıklarım da hafif bir ağrı oluyor uzaninca geçiyor 5-10 dakika sonra. Memelerim çok hassas ya ve 3 yaşında bir oğlanla vücudumu darbelere karşı korumakta çok zorlanıyorum.
Oyyyyyy çok güzellllllllKızlar bu arada ben esime Beta 1500 olana kadar soylememıstım. Aşılamanın Tutmadıgını zannediyordu.Kan testım 1500 gelincce Hemen ufak bir video hazırladım yaptıgım idrar testi tahlil sonucu vs.Neyse bu dizi izlıyordu videoyu bi anda tv ye yansıttım once dona kaldı sonra kalktı tv ye yapıştı görmenız lazımdı :):):))
Ben birtek o konuda iradeliyim galiba:)Oyyyyyy çok güzellllllllben öyle bişey yapamadım valla direk söyledim benim ağzımda bakla ıslanmaz maalesef
Ben de kendim için kız oğlum için erkek istiyorumhangi cinsiyet olursa kabulum çok sağol güzel dileklerin için canım
Bende de aşırı bir halsizlik var. Sürekli açım ama midem de hiç iyi değil. Ara ara bulajiyor katlanilamayacak bir bulantı değil. Ara sıra da kasıklarım da hafif bir ağrı oluyor uzaninca geçiyor 5-10 dakika sonra. Memelerim çok hassas ya ve 3 yaşında bir oğlanla vücudumu darbelere karşı korumakta çok zorlanıyorum.
İkiz olduğu için yok dedileraaaa neden yasak
Güzel bi süpriz şöyle gözümün önüne geldi de romantik kadınsın heeeeBen birtek o konuda iradeliyim galiba:)
BirazcıkGüzel bi süpriz şöyle gözümün önüne geldi de romantik kadınsın heeee
Hayırlı haberlerin gelsin canım insalalh2. Kanı verdim bekleyemiyorum çıkmak bilmedi deli olucam az kaldı
Ahahahahh oda iyiymiş kaymak gibi çocuk doğuruyorum hee deseydinBirazcıkkarsimdaki romantik değil işte sıkıntı orda Oğlumda sana bir sürprizim var demistim Tatlı mı yaptın dedi bana
Amin kuzum inşallahhhhhhHayırlı haberlerin gelsin canım insalalh
Çıktı çıktıHayırlı haberlerin gelsin canım insalalh
Oh gözün aydın canımÇıktı çıktı
3.5 attım ama değdi kuzum 2 gün önce 102 olan sonuç şimdi 368 olmuş çok şükür rabbime
Haftaya perşembe doktor randevusu aldım kendi doktoruma gidicem geç kalmak istemedim belki ilaç filan verir diye tiroid hastasıyım muhtemelen kalp atışı duyamayız ama kese görürürz artıkOh gözün aydın canımçok sevindim şimdi artık kese kalp atışı beklemece