Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Gercekten cok guclusun allah sana diledigin kalbinle olan herseyin en guzelini versin canim sana cokca sariliyorum dua ediyorum hepimize allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Günaydın kızlar

Dün gece 8 de bir yattım. Sabah kalktım oğlumu uyuturken yanında uyudum bir güzel iyi geldi dün elimi kolumu kaldıracak halim yoktu. Bugün daha iyi hissediyorum

Bugun güzel haberler aldığımız bir gün olsun

Kızlar çin takvimine bakan oldu mu ya benim oğlumda tutmamıştı gerçi ama meraktan baktım yine de

Çin takvimi kız Rus takvimi erkek diyor. Çok aydinlandim kafam netleşti

Kızlar çin takvimine bakan oldu mu ya benim oğlumda tutmamıştı gerçi ama meraktan baktım yine de

Benimki ikiside kiz gösteriyoroğlumda hatırlamıyorum ne gösterdiğini kardeşimin kız gösterdi erkek oldu çokta itibar etmeyelim

Ahahha ben meraktan baktım çin takvimi erkek rus takvimi kız diyor bakalım hayırlısı

Ahahha ben meraktan baktım çin takvimi erkek rus takvimi kız diyor bakalım hayırlısı
Bakalım hangisi doğru cikakacak ikimizin de bir de maya takvimi varmis. Geçen oğlumun oyun grubunda da iki tane yöntem söylediler. Daha denemdim.biri Trabzon hurmasini ortadan kesiyorsun çatal çıkarsa erkek kaçık çıkarsa kız. Diğeri de pamuğu yayiyorsun tepsiye ortasına da bir parça kouyorsun sonra yakıyorsun ortasi da yanarsa kız ortası kalırsa erkek ben bunları ilk defa duydum
Benim bu zamana kadar doğru bildi Çin takvimi 4 çocuğumu da buna da kız diyor ama bu sefer yanılacak gibi bi düşünce var içimde
Ayy haydi hayırlısı bakalım canım

Maya ve japooon takvimide var bunlarda erkek dedi bana trabzon hurmasını bende duydum ama onun hepsinde çekirdek yokmuş en en olgununu bulmak lazımmış

Maya ve japooon takvimide var bunlarda erkek dedi bana trabzon hurmasını bende duydum ama onun hepsinde çekirdek yokmuş en en olgununu bulmak lazımmış
Şimdi sen söyleyince baktım maya kız japon da %75 erkek diyor benim hiçbir takvim aynı fikirde değil

Senin bir oğlun var rabbim ikinciyi gönlündekini nasip etsin inşallahhh
Benimde bir oğlum var gönlümdeki kız ama oğlum içinde aynı cinsiyet olsun istiyorum .ne istediğim belli değil oğlumda önceden erkek kardeşim olsun diyodu baktı iş uzadı allahim kızda olsa çok severim yeterki ver demeye başladı.yavrum bilmiyor daha

Oyyyy kıyamam ya bence bir erkek bir kız çok tatlı olur illa aynı cinsiyet olmasına gerek varmı Ama yinede inşallah seninde gönlünde ne yatıyorsa o olsun benim ilk çocuğum olduğu için hiç farketmiyor sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun da başka bişey istemem

Herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlar inan bana geri hicbirseyin önemi kalmıyor.Hahaha benim üst komşum dogurdu kızı vardı birtane oğlu oldu kızı 3 ay çocuğun suratına bakmadı erkek diye bunu karnına geri sok belki kıza dönüşür diyorduşimdi alıştı gerçi ama kadın akla karayı seçti.simdi çocuğa toka filan takmaya çalışıyor hevesini almak için

Ahahahha ay çok güldüm kız çocukları çok zilli oluyorlar yavvv

Kizlar sizinde karnininzda belinizde hala sizi oluyor mu kramp deglde artik benm gobek deligimin oldugu yerler sizliyor. Bide asiri halsizlik var yemek yiyip yatiyorum surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…