- 19 Nisan 2024
- 1.318
- 1.464
Amin canımAllah razı olsun kardeşim Rabbim herkesin muradını versin ne arzumuz ne isteğimiz varsa hepimizin kucaklari sağlıklı bebekler ile dolsun
Gercekten cok guclusun allah sana diledigin kalbinle olan herseyin en guzelini versin canim sana cokca sariliyorum dua ediyorum hepimize allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallahNe desek yeri dolmaz ama şöyle düşün ki hayırlısı olamayacağı icinimis ben geçen sene bu dönemler de yine hamile idim herşey çok iyi idi kontrole gittiğimde doktora dedim ki sanki bebeğim yok saçmalama 14. Haftadayiz bu dediğinin imkanı yok dedi ultrasonu koyduğunda bebeğim gerçekten yoktu ve yıllardır kanser tedavisi görüyorum sonrasında doktorlar kök hücre nakli için hamile kalman lazım dedi denedik aklıma gelen herşeyi olmadi artık o kadar kötü halde idim ki doktorlar iki yıl yaşayacaksın dedi dedim tamam Rabbim yazmış eşimle evlerimizi ayırdık benim kimseye tahammülüm yoktu iki ay ayrı kaldık sonrasında yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk ve bebegimi beklerken bebeklerim oldu rabbim öyle büyük ki büyür büyümez bilmiyorum doğar mı sağlıklı olur mi bilmiyorum ama tevekkül etmek zorundayız üzülme diyemem üzül ağla bağır ama bunun acısını içinde organlarınla beyninle yaşama çik hava al seni ne mutlu ediyor ise onu yap daha iyisi ve sağlıklısı seninle olacak bir ken iki olduk şimdi de biz olacağız bir sürü kadın birimize dua ediyoruz görmeden seviyoruz sen de bu duadasin rabbime el aç ve ona şükret o sana çok yakın ve siginmani bekliyor
aaaa neden yasakYaş ilerledi artık korkuyorum bende tabi önemli olan bebeklerimizin sağlığı o ayrı ama hamilelikte biz kadınlar fazlaca sağlıyoruz bana plates bile yasak
Benimki ikiside kiz gösteriyorKızlar çin takvimine bakan oldu mu yabenim oğlumda tutmamıştı gerçi ama meraktan baktım yine de
Çin takvimi kız Rus takvimi erkek diyor. Çok aydinlandim kafam netleşti
Ahahah evet benim de oğlumda ikisi de kız göstermiştiBenimki ikiside kiz gösteriyoroğlumda hatırlamıyorum ne gösterdiğini kardeşimin kız gösterdi erkek oldu çokta itibar etmeyelim
Ahahha ben meraktan baktımKızlar çin takvimine bakan oldu mu yabenim oğlumda tutmamıştı gerçi ama meraktan baktım yine de
Çin takvimi kız Rus takvimi erkek diyor. Çok aydinlandim kafam netleşti
Benim bu zamana kadar doğru bildi Çin takvimi 4 çocuğumu da buna da kız diyor ama bu sefer yanılacak gibi bi düşünce var içimdeAhahah evet benim de oğlumda ikisi de kız göstermişti
Bakalım hangisi doğru cikakacak ikimizin deAhahha ben meraktan baktımçin takvimi erkek rus takvimi kız diyor bakalım hayırlısı
Ayy haydi hayırlısı bakalım canımBenim bu zamana kadar doğru bildi Çin takvimi 4 çocuğumu da buna da kız diyor ama bu sefer yanılacak gibi bi düşünce var içimde
Maya ve japooon takvimide var bunlarda erkek dedi banaBakalım hangisi doğru cikakacak ikimizin debir de maya takvimi varmis. Geçen oğlumun oyun grubunda da iki tane yöntem söylediler. Daha denemdim.biri Trabzon hurmasini ortadan kesiyorsun çatal çıkarsa erkek kaçık çıkarsa kız. Diğeri de pamuğu yayiyorsun tepsiye ortasına da bir parça kouyorsun sonra yakıyorsun ortasi da yanarsa kız ortası kalırsa erkek ben bunları ilk defa duydum
Ayy haydi hayırlısı bakalım canım
Şimdi sen söyleyince baktım maya kız japon da %75 erkek diyorMaya ve japooon takvimide var bunlarda erkek dedi banatrabzon hurmasını bende duydum ama onun hepsinde çekirdek yokmuş en en olgununu bulmak lazımmış
Senin bir oğlun var rabbim ikinciyi gönlündekini nasip etsin inşallahhhŞimdi sen söyleyince baktım maya kız japon da %75 erkek diyorbenim hiçbir takvim aynı fikirde değil
Benimde bir oğlum var gönlümdeki kız ama oğlum içinde aynı cinsiyet olsun istiyorum .ne istediğim belli değilSenin bir oğlun var rabbim ikinciyi gönlündekini nasip etsin inşallahhh
Oyyyy kıyamamBenimde bir oğlum var gönlümdeki kız ama oğlum içinde aynı cinsiyet olsun istiyorum .ne istediğim belli değiloğlumda önceden erkek kardeşim olsun diyodu baktı iş uzadı allahim kızda olsa çok severim yeterki ver demeye başladı.yavrum bilmiyor daha
Herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlar inan bana geri hicbirseyin önemi kalmıyor.Hahaha benim üst komşum dogurdu kızı vardı birtane oğlu oldu kızı 3 ay çocuğun suratına bakmadı erkek diyeOyyyy kıyamamya bence bir erkek bir kız çok tatlı olur illa aynı cinsiyet olmasına gerek varmı Ama yinede inşallah seninde gönlünde ne yatıyorsa o olsun benim ilk çocuğum olduğu için hiç farketmiyor sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun da başka bişey istemem
Ahahahha ay çok güldümHerşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlar inan bana geri hicbirseyin önemi kalmıyor.Hahaha benim üst komşum dogurdu kızı vardı birtane oğlu oldu kızı 3 ay çocuğun suratına bakmadı erkek diyebunu karnına geri sok belki kıza dönüşür diyordu şimdi alıştı gerçi ama kadın akla karayı seçti.simdi çocuğa toka filan takmaya çalışıyor hevesini almak için
Walla kızım olsun çok isterim başı sağlık olsun tabi.Oglumun hevesi erkekde doğurmak isterimAhahahha ay çok güldümkız çocukları çok zilli oluyorlar yavvv