Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim de değişken. 2 gündür ağrım yoktu bugün yine hassaslaştı ve şiş. Kendimizi de dinliyoruz ya herşeye dikkat ettikçe kafada kuruyoruz
Gerçekten bazen kendime kızıyorum ama elimde değil.gogus inmesi tramvam benim kürtaj olduğum dönemden kalma. Göğüslerim indi bi anda dedim.ertesi gün malesef kotu haberi almıştım.o yüzden biraz hassasım bu konuda.kotuyu çağırmak istemiyorum ama korkuyorum ve endişeleniyorum ister istemez

Canım kayıp sonrası gebelik yasyonca insan ister istemez daha çok kaygılı oluyor tekrar aynı şeyi yaşayacak diye ama sen içini ferah tut. Sürece güven şu an bebeğin hala seninle öyle düşün

Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Canım çok çok geçmiş olsun insallah Allahım en kısa zamanda tekrardan sana sağlıklı bir şekilde nasip eder bu herkesin başına gelebilir o yüzden Allah sağlıkla kavusmayi nasip etsin herkese

Yaş ilerledi artık korkuyorum bende tabi önemli olan bebeklerimizin sağlığı o ayrı ama hamilelikte biz kadınlar fazlaca sağlıyoruz bana plates bile yasak

Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Ne desek yeri dolmaz ama şöyle düşün ki hayırlısı olamayacağı icinimis ben geçen sene bu dönemler de yine hamile idim herşey çok iyi idi kontrole gittiğimde doktora dedim ki sanki bebeğim yok saçmalama 14. Haftadayiz bu dediğinin imkanı yok dedi ultrasonu koyduğunda bebeğim gerçekten yoktu ve yıllardır kanser tedavisi görüyorum sonrasında doktorlar kök hücre nakli için hamile kalman lazım dedi denedik aklıma gelen herşeyi olmadi artık o kadar kötü halde idim ki doktorlar iki yıl yaşayacaksın dedi dedim tamam Rabbim yazmış eşimle evlerimizi ayırdık benim kimseye tahammülüm yoktu iki ay ayrı kaldık sonrasında yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk ve bebegimi beklerken bebeklerim oldu rabbim öyle büyük ki büyür büyümez bilmiyorum doğar mı sağlıklı olur mi bilmiyorum ama tevekkül etmek zorundayız üzülme diyemem üzül ağla bağır ama bunun acısını içinde organlarınla beyninle yaşama çik hava al seni ne mutlu ediyor ise onu yap daha iyisi ve sağlıklısı seninle olacak bir ken iki olduk şimdi de biz olacağız bir sürü kadın birimize dua ediyoruz görmeden seviyoruz sen de bu duadasin rabbime el aç ve ona şükret o sana çok yakın ve siginmani bekliyor

Ya canım sana kocaman sarılıyorum mucadaleni tevekkkulunu takdir ediyorum ve Rabbimden karnındaki minigi sana bağışlaması için dua ediyorum.Rabbim sana bebeğine sağlık sıhhat versin.kotu günleri hatirlayamayacak kadar mutlu olun

Allah razı olsun kardeşim Rabbim herkesin muradını versin ne arzumuz ne isteğimiz varsa hepimizin kucaklari sağlıklı bebekler ile dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…