Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Sağlıkla gelsin gördüyse değişmez sanırım.13+4 te ayrıntılı ultrasonda erkek denildi ama içime hep kız doğuyor neden bilmem
Bir ben tek mi kaldım cinsiyetini öğrenmeyen dün gittim kontrole arkası mi dönüktü doktor mümkün değil göremiyorum dedi yine öğrenemedim. 14+4 haftalık olmama rağmen bayramdan sonraya kaldı. Çok merak ediyorum

Bende varim aslinda ama pzt insallah ogreniyoruz, test sonucundan

Bende öğrenemedim 14.haftadayim bizimkininde sırtı dönüktü istersen 1hafta 10gun sonra gel tekrar bakalım dedi

Bende öğrenemedim 14.haftadayim bizimkininde sırtı dönüktü istersen 1hafta 10gun sonra gel tekrar bakalım dedi

Merhaba kız lar bacaklarımda ve kollarımda aşırı derecede kaşıntı var kaşıya kaşıya kanattım resmen kremler işe yaramıyor ne yapsam rahatlayacam sizde

Dün devlet hastanesine gitmiştim hiç biley önermedi sadece bol su iç dedi zaten ben suya aseriyorum günde beş litreye yakın su içen kişiyim su ile alakalı değil bence

Sağlıkla gelsin gördüyse değişmez sanırım.13+4 te ayrıntılı ultrasonda erkek denildi ama içime hep kız doğuyor neden bilmem
Degismez dimi yaaa bacak arasi bos gorunuyo dedi olsa gorunurdu dimi erkek anneleri ses verin gorunur dimi belli olsun artik kiyafetlere uzaktan bakip duruyorum
Benim de net degil bayramdan sonra detayliya denk geliyor orada kesinlesir artik

Dün devlet hastanesine gitmiştim hiç biley önermedi sadece bol su iç dedi zaten ben suya aseriyorum günde beş litreye yakın su içen kişiyim su ile alakalı değil bence
Ödem şişlik falan varmı yani bende bilmiyorum ama bu kadar ciddi kaşıntı da insanı tedirgin edebilir özellikle seni

Benim de net degil bayramdan sonra detayliya denk geliyor orada kesinlesir artik
Evet bende hayırlısıyla bayramdan sonra organ taraması için detaylı utrasona girecem hayırlısıyla öğreniriz kesin olarak inşallah sağlıklı olsunlarda herşeyin hayırlısı

Ödem şişlik falan varmı yani bende bilmiyorum ama bu kadar ciddi kaşıntı da insanı tedirgin edebilir özellikle seni
Ödem yok çok kötü bir şey inşAllah yaşamazsınız duştan bir haftadır vardı özellikle duştan sonra daha çok artıyor kuruduğu için zeytinyağı sürdüm buz bıraktım bakalım inşAllah geceyi rahat geçiririm

Kizlar goguslerim kasinmaya basladi sanirim catlayacak. Cabuk emilen kotu kokmayan killandirmayan yag/krem onerileriniz var mi? İlkinde cok catlagim oldu bunda bari artmasin.Google da Cok fazla oneri var kafam karistc

İyi geceler güzel anneler birkaç gündür kafama takılan birşey var… 15+6 yım 16 haftalık olacağız inşallah ben çok zayıfım normalde de öyleydim yani hatta 42 kiloyla hamile kaldım kendimi bildim bileli kilo alamam en son 13 haftalıkken kontrolum vardı tekrar tartırdı doktor hala 42 yim ne almışım ne vermişim.. ilk haftalarda belki normaldir belkide son zamanlarda olacaktır ama benim tedirginliğim benim kilo almam değil bebeğimde bi sorun olur mu karnım da hiç yok insanlarda çok tuhaf zaten hamile ve hassas olan birine ay hiç karnın yok senin diyorlar.. acaba bebeğimde bi sorun olur mu gelişim geriliği falan birdahaki kontrolümde doktoruma sorarım aslında doktorum bebeğin çok iyi olduğunu söylüyor her kontrolde ama yinede kafama takıldı

Ben oğlumda ilk 6 ay kilo almadım, 57 kilo ile hamile kalmış, 62 ile doğuma gitmiştim. Oğlumun gelişimi öndeydi ve 52 cm, 3500 ün üzerinde kilo ile doğdu.
Şuan da hala kilo almadım. Bu bebekte önden gidiyor bir kaç gün. Doktorunuz bir sıkıntı var demedikçe dert etmeyin. Herkesin vücut yapısı farklı. Keyfini çıkarın , sağlıkla afiyetle kavuşun.

Kizlar goguslerim kasinmaya basladi sanirim catlayacak. Cabuk emilen kotu kokmayan killandirmayan yag/krem onerileriniz var mi? İlkinde cok catlagim oldu bunda bari artmasin.Google da Cok fazla oneri var kafam karistc
Kıllandırma mevzusunu bimiyorum ama mamaaura önerebilirim.

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni haklısınız bende her kontrole gittiğimde doktor benim hesabıma göre 2 gün önden söylüyor bi sıkıntı olsaydı da söylerdi heralde ama işte annelik her şeyde acaba mı diyoruz sağ Salim kavuşalım inşallah bebeklerimize

Canim onemli olan bebegin kilo alimi kontrollerde her sey yerindeyse hic takilma. Bazilarinin ic karni genis olur derler karin buyur ama disaridan gorunmez belki oyledir. Bebege giden damarlar aciksa o besini alir merak etme.
Kıllandırma mevzusunu bimiyorum ama mamaaura önerebilirim.
Cok tesekkur ederim bakacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…