Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar eğilip kalkınca göbek deliğimin ağrdıdığını fark ettim ve rahmim mi kasığım mı anlamıyorum keskin bir ağrı oldu bir kaç kere
Kuzucum bende de çok fazla oluyordu. Hatta geçenlerde yatar pozisyondayken hapşırdım ve inanılmaz bir ağrı girmişti. endişelenmiştim. Ama kesemizi gördük çok şükürsüz doktorum rahim genişliyor çok normal dedi

Selamlar benimde ekleyebilirsiniz benide ekler misiniz bat 28 Ekim, sat 29 kasımdı bugün test yaptım pozitifi gördüm Salı doktora gidicem inşallah
Canım yaş, kaçınca çocuk tahmini doğum tarihi gibi detayları da yazar mısın hayırlı olsun gebeliğe hazırlık topiğimden gebelik topiğime terfi oldun

Oh ferahladım biraz vallahi, benimde Salı kontrolüm var

Kızlar beni de ekleyin sat 30 Ekim bat 22 Kasımdı . Klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan kendisi çatladı . Yumurta çatlama günüm 15 kasım 27 Kasım da ilk kan testim 28,9 geldi bugün 51 olmuş.umarım sağlıkla artarilk bebeğim olacak Allah nasip ederse tüp bebeğe gerek kalmadan kısmet oldu çok şükür

Canım hoşgeldin. Haydi hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

Kızlar madem bir çoğumuz kaygılı gebeleriz, her güne bir olumlama paylaşıyorum bu grupta artık her akşam bir tane paylaşmaya özen göstereceğim. Sabah uyanınca ve gece uyumadan önce gerçekten söylediğinize inanana kadar tekrarlayın ister sesli ister içinizden söyleyebilirsiniz. Bana çok iyi geliyor, belki burada da faydasını gören olur

Günün olumlaması:

"Şu anda her şey yolunda ve bu anın tadını çıkarıyorum. Geçmişi bıraktım, geleceği sevgiyle karşılıyorum."

Sizin betaları görünce benim ki iki günde çok az artmış doktorum normal buldu ama az mı kızlar beni düşündürdü 28/51 geldi
Canım beta karşılaştırılmaz iki günde en az %65i kadar artması beklenir o yüzden artışın gayet iyi görünüyor. Daha da çok başındasın biraz kafanı rahatlatarak zamanın lehine ilerlediğini düşün

Kizlar hafta hafta yeni belirtiler hisseden yazsin merak ediyorum benim suan
Gogus hasssasiyeti
Siskinlik
Koku hassasiyeti azcik basladi
Ve yogun akinti var
Doktora henuz gozukmedim insallah yeni haftayla guzel haberler aliriz

Canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…