Kuzucum bende de çok fazla oluyordu. Hatta geçenlerde yatar pozisyondayken hapşırdım ve inanılmaz bir ağrı girmişti. endişelenmiştim. Ama kesemizi gördük çok şükürsüz doktorum rahim genişliyor çok normal dediKızlar eğilip kalkınca göbek deliğimin ağrdıdığını fark ettim ve rahmim mi kasığım mı anlamıyorum keskin bir ağrı oldu bir kaç kere
Canım yaş, kaçınca çocuk tahmini doğum tarihi gibi detayları da yazar mısınSelamlar benimde ekleyebilirsinizbenide ekler misiniz bat 28 Ekim, sat 29 kasımdı bugün test yaptım pozitifi gördüm Salı doktora gidicem inşallah
Oh ferahladım biraz vallahi, benimde Salı kontrolüm varKuzucum bende de çok fazla oluyordu. Hatta geçenlerde yatar pozisyondayken hapşırdım ve inanılmaz bir ağrı girmişti. endişelenmiştim. Ama kesemizi gördük çok şükürsüz doktorum rahim genişliyor çok normal dedi
5 hafta bugün tam
Canım hoşgeldin. Haydi hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğinKızlar beni de ekleyin sat 30 Ekim bat 22 Kasımdı . Klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan kendisi çatladı . Yumurta çatlama günüm 15 kasım 27 Kasım da ilk kan testim 28,9 geldi bugün 51 olmuş.umarım sağlıkla artarilk bebeğim olacak Allah nasip ederse tüp bebeğe gerek kalmadan kısmet oldu çok şükür
29 yaşındayım, bir kimyasal geçirdim yani ilk çocuğum inşallahCanım yaş, kaçınca çocuk tahmini doğum tarihi gibi detayları da yazar mısınhayırlı olsun gebeliğe hazırlık topiğimden gebelik topiğime terfi oldun
Sizin betaları görünce benim ki iki günde çok az artmışdoktorum normal buldu ama az mı kızlar beni düşündürdü 28/51 geldi
Canım beta karşılaştırılmaz iki günde en az %65i kadar artması beklenir o yüzden artışın gayet iyi görünüyor. Daha da çok başındasın biraz kafanı rahatlatarak zamanın lehine ilerlediğini düşünSizin betaları görünce benim ki iki günde çok az artmışdoktorum normal buldu ama az mı kızlar beni düşündürdü 28/51 geldi
ben uygulamaya göre 4+3 şuannnn
Kız al sana bir ortak nokta dahaben uygulamaya göre 4+3 şuannnn
Canım çok teşekkür ederimcanımmm tebrik ederim <3
aiiiy mide bulantısı çok fena ya, umarım uzun sürmez. ben ilk gebeliğimde de hiç yaşamamıştım. genetik şanslılardanım bu konuda annemde de hiç olmazmış. sıfır bulantıyla bitirmiştim bakalım bunda nasıl geçecek.
ayyy tebrik ederim çok sağlıkla al kucağına <3
Merhaba canim sat 1 Kasım tahmini dogum tarihi 08.08.2025 2.cocukCanlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin
sat, tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk gibi tabloya bakarak yazabilirsiniz
beni etiketlemeyi unutmayın gözümden kaçmasın