Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kizlar hiç belirti yaşamayan varmı.sadece goguslerimde hafif batma var benim

Sağol kuzum bu değerler benim için çok bir şey ifade etmiyor, kese kalp atışı da görsem ilk üç ayı bitmeden yine de her şeye hazırlıklıyım
ya sen yine de öyle deme fıstık güzel keyif alarak geçir ilk 3 ayını daaa eşinin tepkisini bekliyorummm heyecanla

ya sen yine de öyle deme fıstık güzel keyif alarak geçir ilk 3 ayını daaa eşinin tepkisini bekliyorummm heyecanla

Yok sürekli düşük bekleyerek ve jaygilanarsk gecirmiyorum. Ama riskleri de göz önünde bulundurmak istiyorum. Hem tadını çıkarıp hem de hazırlıklıyım her şeye yani şu an keyfim yerinde inşallah sağlıkla büyüsün de kucağıma gelsin

16 Aralık'ta ve 30 Aralık'ta kontrole gideceğim 30 aralik her şey yolundaysa artık zaten sıkıntı olmaz inşallah

Sağol kuzum bu değerler benim için çok bir şey ifade etmiyor, kese kalp atışı da görsem ilk üç ayı bitmeden yine de her şeye hazırlıklıyım
Tabii ki öyle olmamız gerekiyor bir yandan temkinli bir yandan da tadını çıkarmamız lazım İnşallah hepimiz burada minik keselerimizi kalp atışlarımızı sağlıklı büyümelerimizi birbirimizin şahit oluruz

yeni yıla güzel haberlerle girelimmmm hepimiz

Kızlar eğilip kalkınca göbek deliğimin ağrdıdığını fark ettim ve rahmim mi kasığım mı anlamıyorum keskin bir ağrı oldu bir kaç kere

Allah izin verirse ve nasip ederse bende doğumhaneye gidene kadar endişeli bir anne olacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…