- 22 Ağustos 2024
- 406
- 168
- 27
Ayyyy harika habeeerKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Çok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruzKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Çok teşekkür ederim kuzummm inşallah haftaya kalp atışınıda duyarızAyyyy harika habeeergözün aydın canım. Darısı kalp atışına
Maşallah yaaa süper bir haberKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Ayyy evet çok mutluyum inşallahÇok şükürrrr bak ne güzel bi gün süper haberler alıyoruzdiğer kızların da keselerini görelimmm sonra kalp atışlarıııııı
Ya bi an göremedi doktor tuvaletini yapıpmı geldin dedi aklınızda bulunsun tuvaletinizi tutun kızlar yapmayın tutunca daha net gözüküyormuşMaşallah yaaa süper bir haber
MaşallahKızlaaaarrrrbugün kesemi gördük çok şükür hatta içinde ki bebek oluşumunuda gördük çok mutluyummm çokkkk haftaya kalp atışı için tekrar gideceğim
Canımmm gözün aydın olsun senindebiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
İnşallah canımmmm darısı size olsunMaşallahdarısı bize olsun tatlı tatlı ilerliyoruz
Maşallah süper yaaabiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
Ay kuzm gözün aydın inşallah kalp atışını da güzel güzel duyasinizbiz de gördük keseyihaftaya kalp atışını duymaya çağırdı tekrar
Kızlar beta verdim inşallah güzel katlanır ya
ben de kese görmeye doktora geldim şimdi doktorun kapısında bekliyorum
Eldorin senin sonuç çıktı mı??
Ayy maşallah çok iyi