Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    4
Selam kızlar,

2024 Ağustos anneleri grubundaydım. Biraz kazara diyelim 2. Hamileliğim şuan yine Ağustos ayında doğum yapacağım nasipse. Regl gecikmesiyle beta hcg testi yaptırmaya gittim geçen hafta 2390 gibi bir şey çıktı.

Çocuk: 2.
SAT: 8 Kasım
Muhtemel doğum tarihi: 15 Ağustos

Henüz kese vs bakılmadı önümüzdeki haftaya randevu alıp gideceğim. Eldorin

Ailenizde ikiz varmıydı acaba veya eşinizin ailesinde

Çok güzel bi haber bu maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah vakti zamanında gelsin minnoşlar

Bu da günün bir başka sürprizi hoşgeldin canım. Nasıl hissediyorsun? Geçen yıl ben de minik bir kaza sonucu hamile kalmıştım. Çok yoğun duygular çıkabiliyor.

İlki kaç yaşında?

Bu da günün bir başka sürprizi hoşgeldin canım. Nasıl hissediyorsun? Geçen yıl ben de minik bir kaza sonucu hamile kalmıştım. Çok yoğun duygular çıkabiliyor.

İlki kaç yaşında?
İlki daha 4.5 aylık Süpriz oldu bize de başta biraz üzüldüm ama sonra birlikte büyürler daha iyi dedim. İkiz gibi olacaklar ama ikizin zorluğu olmayacak öyle düşünmek lazım dedim kendime artık.

Senin de 2. Çocuk sanırım ilki ne durumda

İrlanda ikizi diyorlar böyle olunca aralarında bir yaş ya da daha az olan kardeslere

Bütün duygular sürece dahil ya ben de çok kaygilanmistim, korkmuştum ama sonra ne yazık ki kaybettim ve ne kadar istediğimi fark ettim ikinci çocuğu şimdi buradayım

Benimki 3 yaşında.

Kızlar geçen hafta keseyi görmüştüm pazartesi tekrar çağırdı inşallah kalp atışını duyarız bu sefer 6+3 olacak pazartesi ama en son kontrolde 1 hafta geri gösteriyordu ultsrason. Doktor folik asit ne önerdi. Bana resmine ekleyeceğim takviyeli bu folik asiti verdi kullanan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG_20241213_195748.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 15
Tebrik ederim ikiz bebek çok güzel sağlıkla büyüsünler sağlıklı güzel haberler

Kizlar instagramda bir kadinin iphone ve airpodsla bebegin kalp atişini nasil duyulur onu gosterdi bilen varmi bunu benim icin erken ama belki işe yariyor olabilir

Bende geldim :)

Ben bunu hamile kalmadan önce uzun bir süre kıllandım içinde bir sürü vitamin mineral vs. Var çok iyiydi

airpodsu takiyorsun canli dinleme modunu acip bebek tahmin neredeyse oraya tutuyorsun veya olabileceği yerlere tutuyorsun 16 hafta 3-4 kadin yorumda işe yaradigini yazmis benim haftam kucuk oldugu icin gurultudan başka bir şey duymadim
Olabilir neden olmasın denemek lazım haftaları büyüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…