Benim de mthfr ve pai. Ben kullanmak istemiyorum çok zor her gün iğne olmakPai ve mffr olan ikisi
Sizin hangileri heterozigottu ?
Banada inatla gerek yok diorlr ama ben kllanmak istiyorumda vermediker bukezde bakalim nolacak. İnsallah guzel olur hersey.
Bu sabah ebeyle randevum vardı. İşten anca şimdi çıktım yazamadım burayaSakayik35 @turuncusev kızlar sizden ses soluk çıkmadı ne zamandır nerelerdesiniz her şey yolunda mı?
Canım sen gebelik testi konusu acmiymiydin daha önce sanki senin konunu okumuştum geçen ay gebelik şüphem varken.ilk defa birinin adını hatırlıyorum burda denk geldiSelam arkadaslar
Suan geç döllenme oldugundan ne kdrlik hamileym bilmiorm carsamba gitcem kese icin betam ortalama 1000 civaridir
Bugune kdr cok belrtm vrdi mide bulantilrm,koku hassasiytm, kasik agrilri
Bgun hicbiri yok yasayan varmi
4 dusugum vr lütfen yasayan veya bnm belrtilerm hep devm etti kesilmedi diyen yazsn
Acile mi gitseniz acaba? Belki yatak istirahati gerekiyordur, kullanmıyorsanız progestrone verirlerİyi akşamlar kızlar. Benim bir iki gündür aralıklarla kahverengi akıntım vardı. Bugün biraz daha arttı pembeleşti karnımda hafiften ağrıda var. Muhtemelen düşürüyorum. Süpriz gebelikti erken vedalaşıyoruz
Pai ve mffr olan ikisiHangileri heterozigot? Bende ilk düşük sonrası test yaptırdım. 2 heterozigot vardı. Kızımda iğne ve aspirin kullandım. Bunda gerek yok diyo doktor. Bence kızımda da boşa kullandım da ben ilk çocuk korkusuyla işte..
İlk defa birinin adini hatirladin ama onuda yanliş hatirladin yok ben oyle bir konu acmadim isim benzerligidir.Canım sen gebelik testi konusu acmiymiydin daha önce sanki senin konunu okumuştum geçen ay gebelik şüphem varken.ilk defa birinin adını hatırlıyorum burda denk geldi. Canım stres yapmamaya çalış elinden geldiğince inşallah bebeğin seninledir ve çarşamba görürsün güzel haberlerini bekliyorum belirtiler her an olacak diye bir kural yok
Acaba gitsem mi diyorum bende amaAcile mi gitseniz acaba? Belki yatak istirahati gerekiyordur, kullanmıyorsanız progestrone verirler
İsim hafızam yoktur şaşırmadımPai ve mffr olan ikisi
Sizin hangileri heterozigottu ?
Banada inatla gerek yok diorlr ama dusuklerm vr ondn deil diorlr bakalm bagisikliktan olablrmis simdi serum tedavisi goruorm insaallah şi
İlk defa birinin adini hatirladin ama onuda yanliş hatirladin yok ben oyle bir konu acmadim isim benzerligidir.
Aminnn insallah cok teşekkür ederim hepimiz saglikla kavuşalim insaallah aminn
Bence gidin, belki de kötü bir şey yoktur ama biraz dikkat etmeniz ve ilaç kullanmanız gerekiyordur. Sonradan allah korusun bir şey olursa keşke gitseydim bir şey değişir miydi demezsinizAcaba gitsem mi diyorum bende amaprogestrone kullanmıyorum yoktu lekelenmem ama çarşamba günü ve bugün oldu çok yoruldum ayakta kaldım ona bağlıyorum.
Ay ne güzel haberlerBu sabah ebeyle randevum vardı. İşten anca şimdi çıktım yazamadım buraya
Kalp atışını gördük, dinledik çok şükür6+5 olarak gözüküyormuş, aslında 7+0 olması gerekirdi dedim, o da henüz çok küçük olduğu için çok zor ölçümler 10-12 haftada daha iyi belli olur dedi.
Doğum tarihini şimdilik 3 Ağustos olarak güncelledi ama doğum bu belli olmaz Temmuz veya Ağustos ortası da gelebilir dediBelirtilerim kayboldu diye bir gece baya korkmuştum, onun için de hamilelik roller coaster gibi inişli çıkışlı, gün gün saat saat değişebilir her şey, endişelenme dedi.
Fetal DNA hakkında bilgi verdi. 12. hafta civarı yapılıyor dedi. Benim doktorla randevum 11. hafta orada anca boşluk buldum, yapılır mı acaba? Siz kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Benimde yok sorun değilİsim hafızam yoktur şaşırmadımamin
27 yaş, 1. Çocuk, sat 15 Kasım, henüz kese kalp atışı görünmediYeni gelen sevgili gebişleeeeer
HOŞGELDİNİZ
Lütfen listeye eklenmek için beni etiketleyerek YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ, KESE YADA KALP ATIŞI GORUNDUYSE HAFTALARI, TAHMİNİ DOGUM TARİHİ yazınız.
Mesajlardan tek tek cimbizlamak zor oluyor
Sizi aramızda gördüğümüze çok mutlu olduk. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi inşallah.
Listeyi sık sık kontrol edin yeni bilgiler eklerken de beni etiketleyin lütfen
Sevgiler,
ELDORİN
Merhaba sat :27.11.2024 28 yaşındayım ilk gebeliğim kalp atışını ve keseyi aynı anda 5+4 te gördük tahmini doğum sanırım 3 Ağustos Rabbim tüm annelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bana da nasip etsin yanı sıra inşallahSelam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T @tilyam 30 2 25 Ekim 5+4 6+4 31 Temmuz Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos B Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 01 Ağustos Heyecanli89 35 3 26 Ekim 5+4 02 Ağustos @Umutvari 32 1 24 Ekim 5+1 5+6 02 Ağustos @Elo16 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 5+1 6+2 03 Ağustos @Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 5+1 04 Ağustos @anoniiim 33 1 29 Ekim 5+0 6+0 05 Ağustos @maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos @94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 6+2 05 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 6+2 05 Ağustos @RukiyeKK 36 2 29 Ekim 6+2 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 5+0 6+2 06 Ağustos @elafel 29 1 30 Ekim 4+3 06 Ağustos @Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 6+2 06 Ağustos ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 5+6 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 5+2 07 Ağustos @alra5555 23 1 4 Kasım 4+6 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 4+6 08 Ağustos @Pukito 27 1 1 Kasım 08 Ağustos @yulafff 33 1 1 Kasım 08 Ağustos karamel Latte 27 1 1 Kasım 5+4 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 5+1 5+6 08 Ağustos @shneh 31 1 1 Kasım 5+3 08 Ağustos @miremsux 28 1 31 Ekim 09 Ağustos @ioniq66 30 1 3 Kasım 5+1 10 Ağustos @Gareysar 28 2 3 Kasım 10 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos sonsuzaskk 36 1 5 Kasım 11 Ağustos V Visnee_ 34 2 6 Kasım 4+6 13 Ağustos @Merve3553 28 4 7 Kasım 5+0 13 Ağustos @karenhan 34 2 ikiz 30 Ekim 4+6 5+6 13 Ağustos @8996asya 28 1 31 Ekim 14 Ağustos @Jokeranne 33 1 7 Kasım 4+4 14 Ağustos @Leylambaharim 35 2 1 Kasım 15 Ağustos @mira mubi 31 1 8 Kasım 4+4 15 Ağustos @sumeyyesk 24 2 9 Kasım 16 Ağustos @bettysbb 30 1 12 kasım 19 Ağustos @11limon11 33 2 15 Kasım 22 Ağustos @akrephanim 33 1 16 Kasım 23 Ağustos
Canım ben tüm gün dinlenmedeyim neredeyse ama lekem oluyor iğne kullandıgım halde içerde kanama alanı filan yok doktorum normal dedi.Tüm gün ayaktaydım sağolsun eşim de eve gelince yardımcı olmadı. Hafif belli belirsiz leke geldi peçeteye. Uzandım geçti gibi ama beni telaş aldı normaldir değil mi yaolumlu düşünüyoruz. Yerleşiyor o yüzden, ilk dönemler olabilir değil mi yarın doktora gideyim tamam sakinim.
Bende bugün çok yoruldum ve lekelenmem oldu akşam doktoruma yazdım progestan kullan günde 3 kere ve dinlen dedi yarın misafirim var bakalım nasıl yatıcam dinlenicem. Hakkımızda hayırlısı olsunTüm gün ayaktaydım sağolsun eşim de eve gelince yardımcı olmadı. Hafif belli belirsiz leke geldi peçeteye. Uzandım geçti gibi ama beni telaş aldı normaldir değil mi yaolumlu düşünüyoruz. Yerleşiyor o yüzden, ilk dönemler olabilir değil mi yarın doktora gideyim tamam sakinim.