Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Pai ve mffr olan ikisi
Sizin hangileri heterozigottu ?
Banada inatla gerek yok diorlr ama ben kllanmak istiyorumda vermediker bukezde bakalim nolacak. İnsallah guzel olur hersey.
Benim de mthfr ve pai. Ben kullanmak istemiyorum çok zor her gün iğne olmak amin inşallah sağlıkla devam eder hepimizin

Sakayik35 @turuncusev kızlar sizden ses soluk çıkmadı ne zamandır nerelerdesiniz her şey yolunda mı?
Bu sabah ebeyle randevum vardı. İşten anca şimdi çıktım yazamadım buraya

Kalp atışını gördük, dinledik çok şükür 6+5 olarak gözüküyormuş, aslında 7+0 olması gerekirdi dedim, o da henüz çok küçük olduğu için çok zor ölçümler 10-12 haftada daha iyi belli olur dedi.

Doğum tarihini şimdilik 3 Ağustos olarak güncelledi ama doğum bu belli olmaz Temmuz veya Ağustos ortası da gelebilir dedi Belirtilerim kayboldu diye bir gece baya korkmuştum, onun için de hamilelik roller coaster gibi inişli çıkışlı, gün gün saat saat değişebilir her şey, endişelenme dedi.

Fetal DNA hakkında bilgi verdi. 12. hafta civarı yapılıyor dedi. Benim doktorla randevum 11. hafta orada anca boşluk buldum, yapılır mı acaba? Siz kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Canım sen gebelik testi konusu acmiymiydin daha önce sanki senin konunu okumuştum geçen ay gebelik şüphem varken.ilk defa birinin adını hatırlıyorum burda denk geldi. Canım stres yapmamaya çalış elinden geldiğince inşallah bebeğin seninledir ve çarşamba görürsün güzel haberlerini bekliyorum belirtiler her an olacak diye bir kural yok

İyi akşamlar kızlar. Benim bir iki gündür aralıklarla kahverengi akıntım vardı. Bugün biraz daha arttı pembeleşti karnımda hafiften ağrıda var. Muhtemelen düşürüyorum. Süpriz gebelikti erken vedalaşıyoruz

Acile mi gitseniz acaba? Belki yatak istirahati gerekiyordur, kullanmıyorsanız progestrone verirler

Pai ve mffr olan ikisi
Sizin hangileri heterozigottu ?
Banada inatla gerek yok diorlr ama dusuklerm vr ondn deil diorlr bakalm bagisikliktan olablrmis simdi serum tedavisi goruorm insaallah şi
İlk defa birinin adini hatirladin ama onuda yanliş hatirladin yok ben oyle bir konu acmadim isim benzerligidir.
Aminnn insallah cok teşekkür ederim hepimiz saglikla kavuşalim insaallah aminn

Acile mi gitseniz acaba? Belki yatak istirahati gerekiyordur, kullanmıyorsanız progestrone verirler
Acaba gitsem mi diyorum bende ama progestrone kullanmıyorum yoktu lekelenmem ama çarşamba günü ve bugün oldu çok yoruldum ayakta kaldım ona bağlıyorum.

İsim hafızam yoktur şaşırmadım amin

Acaba gitsem mi diyorum bende ama progestrone kullanmıyorum yoktu lekelenmem ama çarşamba günü ve bugün oldu çok yoruldum ayakta kaldım ona bağlıyorum.
Bence gidin, belki de kötü bir şey yoktur ama biraz dikkat etmeniz ve ilaç kullanmanız gerekiyordur. Sonradan allah korusun bir şey olursa keşke gitseydim bir şey değişir miydi demezsiniz

Ay ne güzel haberler çok sevindim canım

Ben de 11+ larda yaparım
11+1 12. Hafta oluyor zaten

27 yaş, 1. Çocuk, sat 15 Kasım, henüz kese kalp atışı görünmedi

Merhaba sat :27.11.2024 28 yaşındayım ilk gebeliğim kalp atışını ve keseyi aynı anda 5+4 te gördük tahmini doğum sanırım 3 Ağustos Rabbim tüm annelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bana da nasip etsin yanı sıra inşallah Eldorin

Tüm gün ayaktaydım sağolsun eşim de eve gelince yardımcı olmadı. Hafif belli belirsiz leke geldi peçeteye. Uzandım geçti gibi ama beni telaş aldı normaldir değil mi ya olumlu düşünüyoruz. Yerleşiyor o yüzden, ilk dönemler olabilir değil mi yarın doktora gideyim tamam sakinim.

Canım ben tüm gün dinlenmedeyim neredeyse ama lekem oluyor iğne kullandıgım halde içerde kanama alanı filan yok doktorum normal dedi.
Sen yine de dinlenme moduna geç istersen bi doktora görün

Bende bugün çok yoruldum ve lekelenmem oldu akşam doktoruma yazdım progestan kullan günde 3 kere ve dinlen dedi yarın misafirim var bakalım nasıl yatıcam dinlenicem. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…