Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bulantim dune kadar oluyordu ama cok fazla degl bugun kesildi hatta korkmustum uyandigimdan beri hic bulantim olmamasina belirtim yoktu
Bende 5+5 deyim hic bulantim olmadı daha doktora da gitmedim de biraz tedirgin oldum. Persembe günü 6+4 oluyor o zamana randevu aldim ama bakalım hayırlısı

Kızlar spor yapıyor musunuz? Doktorunuz ne dedi bu konu hakkında ben düzenli pilates ve fitness yaparım normalde doktorum 10.cu haftaya kadar sadece yürü dediği için bıraktım ama aklım sürekli sporda

Bende 5+5 deyim hic bulantim olmadı daha doktora da gitmedim de biraz tedirgin oldum. Persembe günü 6+4 oluyor o zamana randevu aldim ama bakalım hayırlısı
İnsallah guzel haberler alirsin canim doktoruma sordum bazi insanlarin bulantisi olabiliyor bazilarinin olmuyor bu cok normal dedi stres yapma canim bende dunden beri asiri stresliyim bide ailevi sorunlardan 3-4 gundur asiri mutsuz ve stresliydm hatta korktm bisey oldu sandm belirtim olmayinca ama sukur ki duydum sesini sende pozitif dusun elinden geldigince

Kızlar spor yapıyor musunuz? Doktorunuz ne dedi bu konu hakkında ben düzenli pilates ve fitness yaparım normalde doktorum 10.cu haftaya kadar sadece yürü dediği için bıraktım ama aklım sürekli sporda
Bende baslicam 14 haftadan once devam edemiyorum salonuma doktorumlada gorusup bi sakincasi yoksa pilatese gidicem ama suan bol bol yatiyorum

Pıhtılaşmana baktırdın mı sonsuzaşk? Üst üste düşüklerde bakıyorlar genelde doktorun daha iyi bilir tabi

Belirti olarak benim göğüslerde çok belirti vardı. Ara ara inip çıkıyor belirtiyi ölçüt alacak mıyız bilemiyorum.

Evet bakıldı uc heterozigot vr drlr isrrla igneye gerek yk diyor elli dr gezdim
Simdi bagisiklik serum tedavisi goruyorum bakalim artik bu nereye varacak. Teşekkür ederim cevap icin

Evet bakıldı uc heterozigot vr drlr isrrla igneye gerek yk diyor elli dr gezdim
Simdi bagisiklik serum tedavisi goruyorum bakalim artik bu nereye varacak. Teşekkür ederim cevap icin
Hangileri heterozigot? Bende ilk düşük sonrası test yaptırdım. 2 heterozigot vardı. Kızımda iğne ve aspirin kullandım. Bunda gerek yok diyo doktor. Bence kızımda da boşa kullandım da ben ilk çocuk korkusuyla işte..

Sakayik35 turuncusev kızlar sizden ses soluk çıkmadı ne zamandır nerelerdesiniz her şey yolunda mı?
İyi akşamlar kuzum. Ben bu aralar mide bulantılarımla savaşıyorum. Aşırı iştahsızım. Yemek yemeyi o kadar özledimki karalar bağladım. Bebişin kalp atışlarını duyamadığım içinde çok karamsarım bilmiyorum hakkımda hayırlısı ama iyi düşünmek istiyorum. Uğrayamadım o yuzden bi kaç gündür bide işim çok yoğun geçiyor

Kuzummm anladım. Ama mide bulantıları iyiye işaret demekki beta artiyor bı da sağlıklı devam ediyor demek

Umarım daha rahat ve keyifli zamanların hızla gelir

Pai ve mffr olan ikisi
Sizin hangileri heterozigottu ?
Banada inatla gerek yok diorlr ama ben kllanmak istiyorumda vermediker bukezde bakalim nolacak. İnsallah guzel olur hersey.

Merhaba 28 yaşındayım, ilk çocuk, 31 ekim sat, 6+0 muhtemelen, 9 Ağustos 2025 tahmini doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…