Alttan mi baktı duymak icinKiiiizzzlaaaarrrr doktordan ciktim kalp atisiniii duyduk ayy nasil mutluym cok sukur
Eldorin arkadasim benide ekleyebilirsin listede kalp atisini 6+2 olarak
Hayir canim karindan baktiAlttan mi baktı duymak icin
Bulantin var miHayir canim karindan bakti
Bulantin var mi
Bende 5+5 deyim hic bulantim olmadı daha doktora da gitmedim de biraz tedirgin oldum. Persembe günü 6+4 oluyor o zamana randevu aldim ama bakalım hayırlısıBulantim dune kadar oluyordu ama cok fazla degl bugun kesildi hatta korkmustum uyandigimdan beri hic bulantim olmamasina belirtim yoktu
İnsallah guzel haberler alirsin canim doktoruma sordum bazi insanlarin bulantisi olabiliyor bazilarinin olmuyor bu cok normal dedi stres yapma canim bende dunden beri asiri stresliyim bide ailevi sorunlardan 3-4 gundur asiri mutsuz ve stresliydm hatta korktm bisey oldu sandm belirtim olmayinca ama sukur ki duydum sesini sende pozitif dusun elinden geldiginceBende 5+5 deyim hic bulantim olmadı daha doktora da gitmedim de biraz tedirgin oldum. Persembe günü 6+4 oluyor o zamana randevu aldim ama bakalım hayırlısı
İlk pazartesi 10,2 çarşamba 19’7 bugün de 37 ‘7.Öyle düşünme belki 3 katı 3 katı artar benim 2 günde bir 3 katı artıyordu canım sen 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım 2 katı artmışsa sağlıklıdır
Bende baslicam 14 haftadan once devam edemiyorum salonuma doktorumlada gorusup bi sakincasi yoksa pilatese gidicem ama suan bol bol yatiyorumKızlar spor yapıyor musunuz? Doktorunuz ne dedi bu konu hakkındaben düzenli pilates ve fitness yaparım normalde doktorum 10.cu haftaya kadar sadece yürü dediği için bıraktım ama aklım sürekli sporda
Pıhtılaşmana baktırdın mı sonsuzaşk? Üst üste düşüklerde bakıyorlar genelde doktorun daha iyi bilir tabiSelam arkadaslar
Suan geç döllenme oldugundan ne kdrlik hamileym bilmiorm carsamba gitcem kese icin betam ortalama 1000 civaridir
Bugune kdr cok belrtm vrdi mide bulantilrm,koku hassasiytm, kasik agrilri
Bgun hicbiri yok yasayan varmi
4 dusugum vr lütfen yasayan veya bnm belrtilerm hep devm etti kesilmedi diyen yazsn
Sen yine devam et canım 2 günde bir vermeye inşallah sağlıkla artarİlk pazartesi 10,2 çarşamba 19’7 bugün de 37 ‘7.
Evet bakıldı uc heterozigot vr drlr isrrla igneye gerek yk diyor elli dr gezdimPıhtılaşmana baktırdın mı sonsuzaşk? Üst üste düşüklerde bakıyorlar genelde doktorun daha iyi bilir tabi
Belirti olarak benim göğüslerde çok belirti vardı. Ara ara inip çıkıyor belirtiyi ölçüt alacak mıyız bilemiyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederimSen yine devam et canım 2 günde bir vermeye inşallah sağlıkla artar
Hangileri heterozigot? Bende ilk düşük sonrası test yaptırdım. 2 heterozigot vardı. Kızımda iğne ve aspirin kullandım. Bunda gerek yok diyo doktor. Bence kızımda da boşa kullandım da ben ilk çocuk korkusuyla işte..Evet bakıldı uc heterozigot vr drlr isrrla igneye gerek yk diyor elli dr gezdim
Simdi bagisiklik serum tedavisi goruyorum bakalim artik bu nereye varacak. Teşekkür ederim cevap icin
İyi akşamlar kuzum. Ben bu aralar mide bulantılarımla savaşıyorum. Aşırı iştahsızım. Yemek yemeyi o kadar özledimki karalar bağladım. Bebişin kalp atışlarını duyamadığım içinde çok karamsarım bilmiyorum hakkımda hayırlısı ama iyi düşünmek istiyorum. Uğrayamadım o yuzden bi kaç gündür bide işim çok yoğun geçiyor
Kuzummm anladım. Ama mide bulantıları iyiye işaretİyi akşamlar kuzum. Ben bu aralar mide bulantılarımla savaşıyorum. Aşırı iştahsızım. Yemek yemeyi o kadar özledimki karalar bağladım. Bebişin kalp atışlarını duyamadığım içinde çok karamsarım bilmiyorum hakkımda hayırlısı ama iyi düşünmek istiyorum. Uğrayamadım o yuzden bi kaç gündür bide işim çok yoğun geçiyor
Pai ve mffr olan ikisiHangileri heterozigot? Bende ilk düşük sonrası test yaptırdım. 2 heterozigot vardı. Kızımda iğne ve aspirin kullandım. Bunda gerek yok diyo doktor. Bence kızımda da boşa kullandım da ben ilk çocuk korkusuyla işte..
Bende öyle düşünüyorum kuzum çok sağolKuzummm anladım. Ama mide bulantıları iyiye işaretdemekki beta artiyor bı da sağlıklı devam ediyor demek
Umarım daha rahat ve keyifli zamanların hızla gelir
MerhabaYeni gelen sevgili gebişleeeeer
HOŞGELDİNİZ
Lütfen listeye eklenmek için beni etiketleyerek YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ, KESE YADA KALP ATIŞI GORUNDUYSE HAFTALARI, TAHMİNİ DOGUM TARİHİ yazınız.
Mesajlardan tek tek cimbizlamak zor oluyor
Sizi aramızda gördüğümüze çok mutlu olduk. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi inşallah.
Listeyi sık sık kontrol edin yeni bilgiler eklerken de beni etiketleyin lütfen
Sevgiler,
ELDORİN