Listemize de ekledim seni hoşgeldin canım. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin kucağına gelsinAyyy çok heyecanlı ☺
33 yaşındayım, ilk bebesat 16 Kasım. Keseyi 26 aralıkta göreceğiz umuyorum Tahmini doğum tarihi 23 Ağustos Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Kuzucum bence öyleyim hafta sonları ormanda kamp yaparız orda köpekleri besleriz her hafta bizi beklerler biz gelince ateş başında birlikte zaman geçiririz evde 2 tane var dışarıda 6 tane var doktor testi istememiş gidince haftaya testi de yaptırcam belki benimde negatif gelir 8 sene önce vermiştim testi negatif gelmişti oğlumda sonra kızlarım da vermedim evimde yok diye benim kediler evde durmuyor ama cam hep açık onlar eve girer çıkar başka kediler gelir yemek yer bu durumu anlattım sıkıntılı olur dışarı çıkartma dedi ben kendi kedilerime hap kullanıyorum ekstra iğne yaptırıyordum 6 ayda bir dışarıda da bulduğum kediyi götürür yaptırım aşı yada her yemeklerin içine kırarım iç parazit aşısı benim kedimde iç parazit vardı en son 3 ay önce aldım sokakdan can kanlı ishaldi iç parazitten dolayı şuan ondan korkuyorum gerçi aşı yapıldı 2 doz ama inşallah bulaşmamıştır bana daKuzucum benim de evimde iki kedim var. Eve gelimleri günden beri aşılarını düzenli yaptırıyorum. Ayrıca sokak hayvanlarını da sürekli beslerim çantamda, arabamda her zaman mama olur. Yoldan geçerken mutlaka başlarını okşar karınlarını doyururum elimden geldiğince. Gebe kaldığımı öğrendikten sonra doktoruma evdeki kedilerimden bahsettim. Onlar da senin birer evladın aşıları tamsa ve kumlarını da den temizlemezsen evdekilerde hiç bir sorun yok dedi. Her gün sarılarak uyuyoruz. Tek sıkıntımız bi tanesi göbeğimde uyumayı çok severdi artık göbüşüme çıkmasına izin vermediğim için aramız biraz limonisokaktaki canlar için de artık mama koyup geçiyorum bir süre sevme işine ara verdim :) bu arada toxoplazma testlerim de negatif gelmiş. Kaç yıllık kedi severim bu zamana kadar çok kedi tarafından tırmalandım ama toxo bulaşmamış
Oyyy benim duman da böyle şuanBu da benim doğumdan önce miniğim ve doğumdan sonra miniğim. 9 ay karnımı bekledi hep böyleydi hamile olduğumu hissettiği andan itibaren başka yere yatmadı hiç
Evet benimde şu süre durmam lazım sanırım dışarıdaya da çıkartmamam gerekiyor kedileriBenimde 2 kedim var evde yıllardır bizimleler. doktor dışarı çıkmadıkları sürece sıkıntı yok ancak sokaktaki hayvanlardan uzak dur dedi.
Teşekkür ederim ellerine sağlıkListemize de ekledim seni hoşgeldin canım. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin kucağına gelsin
Oyyy benim duman da böyle şuan
Onu koruma iç güdüsüyle yaklaşıyor canım benim duman da normalde yatmaz insanla yanına bile gelmez hamile olduğumu bilmeden bile gelir gelir yanımda yatardı sonra hamile olduğumu öğrendim neden yattığını öğrendim yanımda sıpanın
Benim keseyi güncellememişsin kuzumSelam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T @tilyam 30 2 25 Ekim 5+4 6+4 31 Temmuz Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos @Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 01 Ağustos @Heyecanli89 35 3 26 Ekim 5+4 02 Ağustos Umutvari 32 1 24 Ekim 5+1 5+6 02 Ağustos @Elo16 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 5+1 6+2 03 Ağustos @Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 5+1 04 Ağustos @anoniiim 33 1 29 Ekim 5+0 6+0 05 Ağustos @maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos @94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 6+2 05 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 6+2 05 Ağustos @RukiyeKK 36 2 29 Ekim 6+2 05 Ağustos kngl999 32 1 30 Ekim 5+0 06 Ağustos @elafel 29 1 30 Ekim 4+3 06 Ağustos @Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 6+2 06 Ağustos @ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 5+6 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 5+2 07 Ağustos @alra5555 23 1 4 Kasım 4+6 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 4+6 08 Ağustos @Pukito 27 1 1 Kasım 08 Ağustos @yulafff 33 1 1 Kasım 08 Ağustos @karamel Latte 27 1 1 Kasım 5+4 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 5+1 5+6 08 Ağustos @shneh 31 1 1 Kasım 5+3 08 Ağustos @ioniq66 30 1 3 Kasım 5+1 10 Ağustos @Gareysar 28 2 3 Kasım 10 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos @sonsuzaskk 36 1 5 Kasım 11 Ağustos @Visnee_ 34 2 6 Kasım 4+6 13 Ağustos Merve3553 28 4 7 Kasım 13 Ağustos @karenhan 34 2 ikiz 30 Ekim 4+6 5+6 13 Ağustos @8996asya 28 1 31 Ekim 14 Ağustos @Jokeranne 33 1 7 Kasım 4+4 14 Ağustos @Leylambaharim 35 2 1 Kasım 15 Ağustos @mira mubi 31 1 8 Kasım 4+4 15 Ağustos @sumeyyesk 24 2 9 Kasım 16 Ağustos akrephanim 33 1 16 Kasım 23 Ağustos
Aslında güncellemistim anlamadım ne oldu. Bir şeyler ters gitti kaydedemedim herhalde. Neyse hemen yazdım şimdi kuzum kusura bakma atlamışım gibi oldu
Kuzucum hiç korkma ben de kedimi ilk sajiplendiğimde tam 6 ay ishaldi. Arada kanlı arada normal. 6 ay boyunca veterinere gittik devamlı. Kedim iyileşti çok şükür. Yine de toxo falan bulaşmamış. İnşallah sana da bulaşmamıştır. Evet kedilerinin dışarı çıkması sıkıntı keşke çıkmasalar ama alışmışlar artık camları kapatsan evde durmazlar ne önersem BilemedimKuzucum bence öyleyim hafta sonları ormanda kamp yaparız orda köpekleri besleriz her hafta bizi beklerler biz gelince ateş başında birlikte zaman geçiririz evde 2 tane var dışarıda 6 tane var doktor testi istememiş gidince haftaya testi de yaptırcam belki benimde negatif gelir 8 sene önce vermiştim testi negatif gelmişti oğlumda sonra kızlarım da vermedim evimde yok diye benim kediler evde durmuyor ama cam hep açık onlar eve girer çıkar başka kediler gelir yemek yer bu durumu anlattım sıkıntılı olur dışarı çıkartma dedi ben kendi kedilerime hap kullanıyorum ekstra iğne yaptırıyordum 6 ayda bir dışarıda da bulduğum kediyi götürür yaptırım aşı yada her yemeklerin içine kırarım iç parazit aşısı benim kedimde iç parazit vardı en son 3 ay önce aldım sokakdan can kanlı ishaldi iç parazitten dolayı şuan ondan korkuyorum gerçi aşı yapıldı 2 doz ama inşallah bulaşmamıştır bana da
Merhabalar keseyi kaç betada gördünüz acaba ben de yeni katıldım aranıza ama çok yeni bat dünmüş beta 37,7 keseyi görmek için nezaman gitmeliyimBen adetimden 2 gün önce verdim 102 çıktı canım dün de kese gördük hiç telaşa kapılma bende oğlumu ilk öğrendiğimde adet günün 11000 çıkmıştı önemli olan 2 günde 2 katına çıkması 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişe bak canım
Yok kuzum sorun değil düzeltildi sonuçta olabilir böyle şeylerAslında güncellemistim anlamadım ne oldu. Bir şeyler ters gitti kaydedemedim herhalde. Neyse hemen yazdım şimdi kuzum kusura bakma atlamışım gibi oldu
EklediiiimEldorin ben de sanırım bu gruptayım
Yaş 33, 2. Çocuk, sat 15 kasım, tdt 22 ağustos. Daha cok yeni kaset test ile öğrendim yarın kan vereceğim. İnşallah bebeğim benimlediraşılama yolu ile oldu, ilk denememizdi
Evet bende onları eve hapsetmiş olamamak için dışarı çıkmalarına izin veriyordum ama sanırım iyi yapmıyormuşum daha yeni aşı oldu 2 ay geçti veterinerimizle konuştum az önce ayda 1 aşı vuralım dedi ama önce sen kendine baktır dedim pazartesi gidicem doktora inşallah bulaşmamıştırKuzucum hiç korkma ben de kedimi ilk sajiplendiğimde tam 6 ay ishaldi. Arada kanlı arada normal. 6 ay boyunca veterinere gittik devamlı. Kedim iyileşti çok şükür. Yine de toxo falan bulaşmamış. İnşallah sana da bulaşmamıştır. Evet kedilerinin dışarı çıkması sıkıntı keşke çıkmasalar ama alışmışlar artık camları kapatsan evde durmazlar ne önersem Bilemedim
Canım beta kaçtı bilmiyorum ama adet gecikmesinin 7 günü gittim ben doktora baya da belliydi kese 1500-3000 olması gerekiyor betanın gözükmesi içinMerhabalar keseyi kaç betada gördünüz acaba ben de yeni katıldım aranıza ama çok yeni bat dünmüş beta 37,7 keseyi görmek için nezaman gitmeliyim
Teşekkür ederim canım ozaman bana daha çok var 37 deyim bi 10 gün belki iki haftaCanım beta kaçtı bilmiyorum ama adet gecikmesinin 7 günü gittim ben doktora baya da belliydi kese 1500-3000 olması gerekiyor betanın gözükmesi için
Öyle düşünme belki 3 katı 3 katı artar benim 2 günde bir 3 katı artıyordu canım sen 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım 2 katı artmışsa sağlıklıdırTeşekkür ederim canım ozaman bana daha çok var 37 deyim bi 10 gün belki iki hafta