Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ayyy çok heyecanlı ☺

33 yaşındayım, ilk bebe sat 16 Kasım. Keseyi 26 aralıkta göreceğiz umuyorum Tahmini doğum tarihi 23 Ağustos Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Listemize de ekledim seni hoşgeldin canım. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin kucağına gelsin

Kuzucum bence öyleyim hafta sonları ormanda kamp yaparız orda köpekleri besleriz her hafta bizi beklerler biz gelince ateş başında birlikte zaman geçiririz evde 2 tane var dışarıda 6 tane var doktor testi istememiş gidince haftaya testi de yaptırcam belki benimde negatif gelir 8 sene önce vermiştim testi negatif gelmişti oğlumda sonra kızlarım da vermedim evimde yok diye benim kediler evde durmuyor ama cam hep açık onlar eve girer çıkar başka kediler gelir yemek yer bu durumu anlattım sıkıntılı olur dışarı çıkartma dedi ben kendi kedilerime hap kullanıyorum ekstra iğne yaptırıyordum 6 ayda bir dışarıda da bulduğum kediyi götürür yaptırım aşı yada her yemeklerin içine kırarım iç parazit aşısı benim kedimde iç parazit vardı en son 3 ay önce aldım sokakdan can kanlı ishaldi iç parazitten dolayı şuan ondan korkuyorum gerçi aşı yapıldı 2 doz ama inşallah bulaşmamıştır bana da

Eki Görüntüle 3520250
Bu da su an anlık şimdi de bunun başını bekliyor
Onu koruma iç güdüsüyle yaklaşıyor canım benim duman da normalde yatmaz insanla yanına bile gelmez hamile olduğumu bilmeden bile gelir gelir yanımda yatardı sonra hamile olduğumu öğrendim neden yattığını öğrendim yanımda sıpanın

Benim keseyi güncellememişsin kuzum Eldorin 5+0

Kuzucum hiç korkma ben de kedimi ilk sajiplendiğimde tam 6 ay ishaldi. Arada kanlı arada normal. 6 ay boyunca veterinere gittik devamlı. Kedim iyileşti çok şükür. Yine de toxo falan bulaşmamış. İnşallah sana da bulaşmamıştır. Evet kedilerinin dışarı çıkması sıkıntı keşke çıkmasalar ama alışmışlar artık camları kapatsan evde durmazlar ne önersem Bilemedim

Merhabalar keseyi kaç betada gördünüz acaba ben de yeni katıldım aranıza ama çok yeni bat dünmüş beta 37,7 keseyi görmek için nezaman gitmeliyim

Evet bende onları eve hapsetmiş olamamak için dışarı çıkmalarına izin veriyordum ama sanırım iyi yapmıyormuşum daha yeni aşı oldu 2 ay geçti veterinerimizle konuştum az önce ayda 1 aşı vuralım dedi ama önce sen kendine baktır dedim pazartesi gidicem doktora inşallah bulaşmamıştır

Merhabalar keseyi kaç betada gördünüz acaba ben de yeni katıldım aranıza ama çok yeni bat dünmüş beta 37,7 keseyi görmek için nezaman gitmeliyim
Canım beta kaçtı bilmiyorum ama adet gecikmesinin 7 günü gittim ben doktora baya da belliydi kese 1500-3000 olması gerekiyor betanın gözükmesi için

Teşekkür ederim canım ozaman bana daha çok var 37 deyim bi 10 gün belki iki hafta
Öyle düşünme belki 3 katı 3 katı artar benim 2 günde bir 3 katı artıyordu canım sen 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım 2 katı artmışsa sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…