Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben bugün doktorumla telefonlaştım, haftaya cuma gel dedi, o zamana aldım randevuyu. Siz de cuma ya da cumartesi giderseniz görürsünüz kalp atışını da keseden 10-15 gün sonra ancak duyarız dedi.
Çok teşekkür ederim bana da pazartesi tekrar kan ver sonra randevu al dedi o yüzden sordum

Evdeki kediler dışarı çıkmıyorsa, dışarıdaki kedilerin diskilarininalip ağzına atmasifin sürece toksoplazma olmazsın canim.

Toksoplazma kedilerden ziyada iyi yıkanmamış sebze meyveden, iyi pişmemiş etten geçiyor.

Ben de evde kedi bakıyorum. igG negatif olduğuna gore 35 yaşıma kadar kedilerden toksoplazma kapmamisim. Şimdiden sonrada yapacağımı düşünmüyorum.

O zaman veterinerler hamile kalır kalmaz iş bırakmaları gerekir yani. Hayvanın kanıyla diskisiyla bilmem eşiyle uğraşıyorlar.

Kişiye göre değişiyor ama 5. 6. Hafta da başlıyor. Bildiğim kadar 7 8 9 da falan pik yapıyor. Bazilarin da hiç olmuyor. Bazılarinda benim gibi bulantılar oluyor sadece.

Canım zemin kat evim ve kediler bahçeye alışık devamlı çıkarlar bahçemize her sabah beni uyandırır hatta kapıyı açarım gider biraz dolaşır gelir. Ama şimdi eşimle konuştum eski dostum olan kedim var elimde büyüdü ona izin veriyor eşim hepsiyle ilgilenemem duman kalsın diğerlerini babaannemin bahçesine götürcez orda bakıcak babaannem dumanı da artık dışarı çıkartmam kumunu da eşim temizler bi sorun olmaz herhalde bu şekilde olursa eşim başımın etini yer senin yüzünden diye bu sefer

Bırakacak güvenli bir yerin varsa dışarı çıkmasında sorun yok. Dışarı çıkıyorsa sen temizleme kumunu sadece. Ya da eldiven ve maske ile temizlersin çok zor durumda kalırsan

Bırakacak güvenli bir yerin varsa dışarı çıkmasında sorun yok. Dışarı çıkıyorsa sen temizleme kumunu sadece. Ya da eldiven ve maske ile temizlersin çok zor durumda kalırsan
Veterinerimizi aradım şimdi ayda bir getir aşı vuralım kediye dedi o şekilde kapmaz dedi en azından dumandan vazgeçmezsem iyi olucak benim içinde çok alışığım sıpaya çünkü diğerleri için üzgünüm ama bakılacak güzel yer var bakarlar orda da tabi ev rahatlığı gibi olmaz ama elimden geleni yaparım artık yuva filan. 1 buçuk ay önce doğum yaptı dışarıda ki kedim baksana şu ballara benim elime doğurdu duman da gri olan koltukta keyif yapan sıpam nasıl vazgeçerim bundan ben ya

Eklentiler

• IMG_9981.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1205.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0610.jpeg
    184,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0552.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0547.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 38
Ayyyy miniklere bak ya çok güzeller gerçekten senon kadar iyi bakacaklardir canım ya bazen bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor ne yazık ki

Selam arkadaslar
Suan geç döllenme oldugundan ne kdrlik hamileym bilmiorm carsamba gitcem kese icin betam ortalama 1000 civaridir
Bugune kdr cok belrtm vrdi mide bulantilrm,koku hassasiytm, kasik agrilri
Bgun hicbiri yok yasayan varmi
4 dusugum vr lütfen yasayan veya bnm belrtilerm hep devm etti kesilmedi diyen yazsn

Ayyyy miniklere bak ya çok güzeller gerçekten senon kadar iyi bakacaklardir canım ya bazen bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor ne yazık ki
Evet öyle canım rabbime emanet olucaklar ben elimden geldiğince büyüttüm 1 buçuk aylık oldular kuru mamaya geçtiler zaten artık iyi denk geldi

Kuzucum benim de evimde iki kedim var. Eve gelimleri günden beri aşılarını düzenli yaptırıyorum. Ayrıca sokak hayvanlarını da sürekli beslerim çantamda, arabamda her zaman mama olur. Yoldan geçerken mutlaka başlarını okşar karınlarını doyururum elimden geldiğince. Gebe kaldığımı öğrendikten sonra doktoruma evdeki kedilerimden bahsettim. Onlar da senin birer evladın aşıları tamsa ve kumlarını da den temizlemezsen evdekilerde hiç bir sorun yok dedi. Her gün sarılarak uyuyoruz. Tek sıkıntımız bi tanesi göbeğimde uyumayı çok severdi artık göbüşüme çıkmasına izin vermediğim için aramız biraz limoni sokaktaki canlar için de artık mama koyup geçiyorum bir süre sevme işine ara verdim :) bu arada toxoplazma testlerim de negatif gelmiş. Kaç yıllık kedi severim bu zamana kadar çok kedi tarafından tırmalandım ama toxo bulaşmamış

Kuzucum önünde iki hafta var bu iki haftasının tadını çıkart ve bol bol su iç. 6. Haftada bulantılar ve kusmalar bana merhaba dedi :) inş. Sana hiç demez. Bu arada seni nerden hatırlıyorum diyordum tüp bebekteki konunu okumuştum. Çok zorlu yollardan geldin sabrın için tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yaşadığınız tüm zorlukları sağlıklı güzel bir bebişle taçlandırsın

Ah canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi çok şükür kötü günler geride kaldı Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın bol su içeyim de keyfini çıkarayım o halde bu günlerin gelse de kabulüm gelmese de

Çoğu kişiye gelmedi ben şanssız taraftayım. Hikayeni okuduğumda sana çok dua etmiştim. Yine dualarım seninle. İnşallah şanslı tarafta olursun ve mükemmel bir hamilelik sürecin olur

Evet öyle canım rabbime emanet olucaklar ben elimden geldiğince büyüttüm 1 buçuk aylık oldular kuru mamaya geçtiler zaten artık iyi denk geldi

Bu da benim doğumdan önce miniğim ve doğumdan sonra miniğim. 9 ay karnımı bekledi hep böyleydi hamile olduğumu hissettiği andan itibaren başka yere yatmadı hiç

Eklentiler

• 1000010371-01.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 38
Çoğu kişiye gelmedi ben şanssız taraftayım. Hikayeni okuduğumda sana çok dua etmiştim. Yine dualarım seninle. İnşallah şanslı tarafta olursun ve mükemmel bir hamilelik sürecin olur
teşekkür ederim iyi ki varsın kız kardeşim, Allah dualarını kabul etsin benim de dualarım seninle inşallah güzelce keyifli geçer hamileliğin

Daha erken canım benim geçen gebeliğimde tek bir bulantım bile olmamıştı belkide hiç olmıcak seninde. Bunda 5,5 haftalıkken başladı ara ara bulanıyor geçiyor öyle sürekli olan kusturan veya basımı kaldıramayacak durumda olmadım.

Benimde 2 kedim var evde yıllardır bizimleler. doktor dışarı çıkmadıkları sürece sıkıntı yok ancak sokaktaki hayvanlardan uzak dur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…