Çok teşekkür ederim bana da pazartesi tekrar kan ver sonra randevu al dedi o yüzden sordumBen bugün doktorumla telefonlaştım, haftaya cuma gel dedi, o zamana aldım randevuyu. Siz de cuma ya da cumartesi giderseniz görürsünüzkalp atışını da keseden 10-15 gün sonra ancak duyarız dedi.
Evdeki kediler dışarı çıkmıyorsa, dışarıdaki kedilerin diskilarininalip ağzına atmasifin sürece toksoplazma olmazsın canim.Kızlar ben kedi aşığı biriyim evimde 2 tane bahçemde 6 tane kedi bakıyorum şimdi sağlık ocağından geldim ve beni korkuttular toksoplazmadan dolayı geçen senede kızımı erken kaybettik eşim asla istemiyor kedileri onlardan vazgeçmek zorunda kalıyorum çok üzgünüm
Kişiye göre değişiyor ama 5. 6. Hafta da başlıyor. Bildiğim kadar 7 8 9 da falan pik yapıyor.Bu bulantılar ne zaman başlıyor acababende daha tık yok hafif regl ağrısı dışında. Sün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu koyu kahverengi. Geçti sonra. Korkulacak bir şey yok dendi. Takvime göre bugün 4 haftalık bu bebo
Canım zemin kat evim ve kediler bahçeye alışık devamlı çıkarlar bahçemize her sabah beni uyandırır hatta kapıyı açarım gider biraz dolaşır gelir. Ama şimdi eşimle konuştum eski dostum olan kedim var elimde büyüdü ona izin veriyor eşim hepsiyle ilgilenemem duman kalsın diğerlerini babaannemin bahçesine götürcez orda bakıcak babaannem dumanı da artık dışarı çıkartmam kumunu da eşim temizler bi sorun olmaz herhalde bu şekilde olursa eşim başımın etini yer senin yüzünden diye bu seferEvdeki kediler dışarı çıkmıyorsa, dışarıdaki kedilerin diskilarininalip ağzına atmasifin sürece toksoplazma olmazsın canim.
Toksoplazma kedilerden ziyada iyi yıkanmamış sebze meyveden, iyi pişmemiş etten geçiyor.
Bırakacak güvenli bir yerin varsaCanım zemin kat evim ve kediler bahçeye alışık devamlı çıkarlar bahçemize her sabah beni uyandırır hatta kapıyı açarım gider biraz dolaşır gelir. Ama şimdi eşimle konuştum eski dostum olan kedim var elimde büyüdü ona izin veriyor eşim hepsiyle ilgilenemem duman kalsın diğerlerini babaannemin bahçesine götürcez orda bakıcak babaannem dumanı da artık dışarı çıkartmam kumunu da eşim temizler bi sorun olmaz herhalde bu şekilde olursa eşim başımın etini yer senin yüzünden diye bu sefer
Veterinerimizi aradım şimdi ayda bir getir aşı vuralım kediye dedi o şekilde kapmaz dedi en azından dumandan vazgeçmezsem iyi olucak benim içinde çok alışığım sıpaya çünkü diğerleri için üzgünüm ama bakılacak güzel yer var bakarlar orda da tabi ev rahatlığı gibi olmaz ama elimden geleni yaparım artık yuva filan. 1 buçuk ay önce doğum yaptı dışarıda ki kedim baksana şu ballara benim elime doğurduBırakacak güvenli bir yerin varsadışarı çıkmasında sorun yok. Dışarı çıkıyorsa sen temizleme kumunu sadece. Ya da eldiven ve maske ile temizlersin çok zor durumda kalırsan
Ayyyy miniklere bak ya çok güzeller gerçektenVeterinerimizi aradım şimdi ayda bir getir aşı vuralım kediye dedi o şekilde kapmaz dedi en azından dumandan vazgeçmezsem iyi olucak benim içinde çok alışığım sıpaya çünkü diğerleri için üzgünüm ama bakılacak güzel yer var bakarlar orda da tabi ev rahatlığı gibi olmaz ama elimden geleni yaparım artık yuva filan. 1 buçuk ay önce doğum yaptı dışarıda ki kedim baksana şu ballara benim elime doğurduduman da gri olan koltukta keyif yapan sıpam nasıl vazgeçerim bundan ben ya
Evet öyle canım rabbime emanet olucaklar ben elimden geldiğince büyüttüm 1 buçuk aylık oldular kuru mamaya geçtiler zaten artık iyi denk geldiAyyyy miniklere bak ya çok güzeller gerçektensenon kadar iyi bakacaklardir canım ya bazen bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor ne yazık ki
Kuzucum benim de evimde iki kedim var. Eve gelimleri günden beri aşılarını düzenli yaptırıyorum. Ayrıca sokak hayvanlarını da sürekli beslerim çantamda, arabamda her zaman mama olur. Yoldan geçerken mutlaka başlarını okşar karınlarını doyururum elimden geldiğince. Gebe kaldığımı öğrendikten sonra doktoruma evdeki kedilerimden bahsettim. Onlar da senin birer evladın aşıları tamsa ve kumlarını da den temizlemezsen evdekilerde hiç bir sorun yok dedi. Her gün sarılarak uyuyoruz. Tek sıkıntımız bi tanesi göbeğimde uyumayı çok severdi artık göbüşüme çıkmasına izin vermediğim için aramız biraz limoniKızlar ben kedi aşığı biriyim evimde 2 tane bahçemde 6 tane kedi bakıyorum şimdi sağlık ocağından geldim ve beni korkuttular toksoplazmadan dolayı geçen senede kızımı erken kaybettik eşim asla istemiyor kedileri onlardan vazgeçmek zorunda kalıyorum çok üzgünüm
Kuzucum önünde iki hafta var bu iki haftasının tadını çıkart ve bol bol su iç. 6. Haftada bulantılar ve kusmalar bana merhaba dedi :) inş. Sana hiç demez. Bu arada seni nerden hatırlıyorum diyordum tüp bebekteki konunu okumuştum. Çok zorlu yollardan geldin sabrın için tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yaşadığınız tüm zorlukları sağlıklı güzel bir bebişle taçlandırsınBu bulantılar ne zaman başlıyor acababende daha tık yok hafif regl ağrısı dışında. Sün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu koyu kahverengi. Geçti sonra. Korkulacak bir şey yok dendi. Takvime göre bugün 4 haftalık bu bebo
Ah canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinKuzucum önünde iki hafta var bu iki haftasının tadını çıkart ve bol bol su iç. 6. Haftada bulantılar ve kusmalar bana merhaba dedi :) inş. Sana hiç demez. Bu arada seni nerden hatırlıyorum diyordum tüp bebekteki konunu okumuştum. Çok zorlu yollardan geldin sabrın için tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız rabbim yaşadığınız tüm zorlukları sağlıklı güzel bir bebişle taçlandırsın
Çoğu kişiye gelmedi ben şanssız taraftayım. Hikayeni okuduğumda sana çok dua etmiştim. Yine dualarım seninle. İnşallah şanslı tarafta olursun ve mükemmel bir hamilelik sürecin olurAh canınmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinamin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi çok şükür kötü günler geride kaldı Allah bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın bol su içeyim se keyfimi çıkarayım o halde bu günlerin gelse de kabulüm gelmese de
Evet öyle canım rabbime emanet olucaklar ben elimden geldiğince büyüttüm 1 buçuk aylık oldular kuru mamaya geçtiler zaten artık iyi denk geldi
Bu da benim doğumdan önce miniğim ve doğumdan sonra miniğim. 9 ay karnımı bekledi hep böyleydi hamile olduğumu hissettiği andan itibaren başka yere yatmadı hiçKuzucum benim de evimde iki kedim var. Eve gelimleri günden beri aşılarını düzenli yaptırıyorum. Ayrıca sokak hayvanlarını da sürekli beslerim çantamda, arabamda her zaman mama olur. Yoldan geçerken mutlaka başlarını okşar karınlarını doyururum elimden geldiğince. Gebe kaldığımı öğrendikten sonra doktoruma evdeki kedilerimden bahsettim. Onlar da senin birer evladın aşıları tamsa ve kumlarını da den temizlemezsen evdekilerde hiç bir sorun yok dedi. Her gün sarılarak uyuyoruz. Tek sıkıntımız bi tanesi göbeğimde uyumayı çok severdi artık göbüşüme çıkmasına izin vermediğim için aramız biraz limonisokaktaki canlar için de artık mama koyup geçiyorum bir süre sevme işine ara verdim :) bu arada toxoplazma testlerim de negatif gelmiş. Kaç yıllık kedi severim bu zamana kadar çok kedi tarafından tırmalandım ama toxo bulaşmamış
Çoğu kişiye gelmedi ben şanssız taraftayım. Hikayeni okuduğumda sana çok dua etmiştim. Yine dualarım seninle. İnşallah şanslı tarafta olursun ve mükemmel bir hamilelik sürecin olur
Ay nasıl güzelsinizzzz şu anların hayalini o kadar çok kuruyoruz ki eşimleBu da benim doğumdan önce miniğim ve doğumdan sonra miniğim. 9 ay karnımı bekledi hep böyleydi hamile olduğumu hissettiği andan itibaren başka yere yatmadı hiç
Daha erken canım benim geçen gebeliğimde tek bir bulantım bile olmamıştı belkide hiç olmıcak seninde. Bunda 5,5 haftalıkken başladı ara ara bulanıyor geçiyor öyle sürekli olan kusturan veya basımı kaldıramayacak durumda olmadım.Bu bulantılar ne zaman başlıyor acababende daha tık yok hafif regl ağrısı dışında. Sün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu koyu kahverengi. Geçti sonra. Korkulacak bir şey yok dendi. Takvime göre bugün 4 haftalık bu bebo
Allah razı olsun çok teşekkür ederimmm aminnnteşekkür ederim iyi ki varsın kız kardeşim, Allah dualarını kabul etsin benim de dualarım seninle inşallah güzelce keyifli geçer hamileliğin
ne çıktı kan sonucun?Çok teşekkür ederim bana da pazartesi tekrar kan ver sonra randevu al dedi o yüzden sordum
Benimde 2 kedim var evde yıllardır bizimleler. doktor dışarı çıkmadıkları sürece sıkıntı yok ancak sokaktaki hayvanlardan uzak dur dedi.Kızlar ben kedi aşığı biriyim evimde 2 tane bahçemde 6 tane kedi bakıyorum şimdi sağlık ocağından geldim ve beni korkuttular toksoplazmadan dolayı geçen senede kızımı erken kaybettik eşim asla istemiyor kedileri onlardan vazgeçmek zorunda kalıyorum çok üzgünüm