- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
Bende önlisansÖn lisansım, hoşbuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende önlisansÖn lisansım, hoşbuldum
Hoşgeldin canım. Burada hepimiz birbirimize destek olmak pes etmemek için var olmalıyız. ❤Merhabalar ben kpss 2022'ye hazırlık olarak size katılmak isterim ☺ motiveye güçlenmeye gerçekten ihtiyacım var inşallah herkesin istediği gerçekleşiir ☺
Hangi bölüm acaba ☺Bende önlisans
Hoşbuldum, evet kesinlikle öyle ☺❤Hoşgeldin canım. Burada hepimiz birbirimize destek olmak pes etmemek için var olmalıyız. ❤
Sağlık bölümlerinden .Hangi bölüm acaba ☺
Çok güzel demek ki yolumuz aynıSağlık bölümlerinden .
Beni tanıyacak birkaç kişi olduğu için tam bölümümü söylemiyorum sakıncası yoksa sizin nedir?Çok güzel demek ki yolumuz aynı
90 + gözüküyor bize garanti olması içinÇok güzel demek ki yolumuz aynı
Tıbbi laboratuvar teknikleriBeni tanıyacak birkaç kişi olduğu için tam bölümümü söylemiyorum
Evet öyle görünüyor inşallah sınav gününe kadar her şeyi toparlayabiliriz90 + gözüküyor bize garanti olması için
Atama nasıl pek bilgim yok bu bölümle alakalı.Tıbbi laboratuvar teknikleri
Puanlar biraz yüksek tabi alım sayısı da çok az değil açıkçasıAtama nasıl pek bilgim yok bu bölümle alakalı.
Puanlar biraz yüksek tabi alım sayısı da çok az değil açıkçası
İnşallah hayırlısıyla, teşekkürler sanada iyi çalışmalarÖnlisans bölümleri pandemi nedeniyle alimlari arttı kıymet bilindi. Bol atamalar olur inşallah aranırız hayırlısıyla. Iyi çalışmalar
Hoşgeldiiiin . Evet bizde bu amaçla bir arada olmak istedik ayrıca seninde motive etmene ihtiyacımız olacak.Ne güzel oldu grubumuz büyüyor . İnşallah canım inşallah bu yolda hepinizin bütün hayalleri gerçekleşir isteğimiz bu yöndeMerhabalar ben kpss 2022'ye hazırlık olarak size katılmak isterim ☺ motiveye güçlenmeye gerçekten ihtiyacım var inşallah herkesin istediği gerçekleşiir ☺
Yaa çok teşekkür ederim hoşbuldumm, tabii ki birbirimize destek olmak çok güzel gerçekten güzel şeyler olacak inşallahHoşgeldiiiin . Evet bizde bu amaçla bir arada olmak istedik ayrıca seninde motive etmene ihtiyacımız olacak.Ne güzel oldu grubumuz büyüyor . İnşallah canım inşallah bu yolda hepinizin bütün hayalleri gerçekleşir isteğimiz bu yönde
Günaydın canım. Bende şimdi uzandım biraz. Yarım saat belimi dinlendiricem kızlar. Sonra çalışmaya devam. Sabahtan üslü ve köklü sayılar konusuna çalıştım, not çıkardım ve kitaptaki testi bitirdim. Dünkü denemenin yapamadığım sorularını not ettim. Balkonu yıkadım. Çamaşır günü ilan ettim bu günü.Gunaydinnn