- 5 Haziran 2024
- 172
- 88
-
- Konu Sahibi Sedaveannelik
Ben bu ay pik görmedim canım pek beklentim yok olursa mucize olur birlikteliklerimin üstünden çok zaman geçmedi yaparsam çıkmaz diyorum 12 ile 14 gün sonra çıkıyor ya ilişkiden sonra benimde tam regl günüme denk geliyor bende kararsızım bilmiyorum kiTest yaptın mı yada yapmayı düşünüyor musunBen çok kararsızım da ne zaman yapsam diye bilemiyorum
Ben ovülasyon kullanmıyorum canım. Adetim 28 günde bir düzenli. 22-23 kasım yumurtlama günümdü. Öncesi de sonrası da full değerlendirdikBen bu ay pik görmedim canım pek beklentim yok olursa mucize olur birlikteliklerimin üstünden çok zaman geçmedi yaparsam çıkmaz diyorum 12 ile 14 gün sonra çıkıyor ya ilişkiden sonra benimde tam regl günüme denk geliyor bende kararsızım bilmiyorum kiÇarşamba günü de kadın doğuma gidicem pazartesimi yapsak bı ihtimal yine sende durumlar nedir
Bende ilk defa kullandım canım bu ay çok stresli kullanmakBen ovülasyon kullanmıyorum canım. Adetim 28 günde bir düzenli. 22-23 kasım yumurtlama günümdü. Öncesi de sonrası da full değerlendirdikBen de pazartesi ya da salı düşünüyordum.. off beklemek çok zor çıkmıcak öyle hissediyorum ama yine de meraktan çatlıyorum
Tamam canım olur tabi hadi inşallah güzel haberlerle geliriz aminnnnBende ilk defa kullandım canım bu ay çok stresli kullanmakevet beklemek çok sıkıntı ya ama mecbur erken yapınca da çıkmıyor bende pazartesi düşünüyorum hayırlısı bu ay olmazsa diğer ay inşallah olur yapınca testleri burda buluşalım
Amin amin canımTamam canım olur tabi hadi inşallah güzel haberlerle geliriz aminnnn
hadi hayırlısı bakalım beni cumartesi çağırdı 5 gün kullan bırak cumartesi kontrole gel dediBenimde bugun 3. Günüm pazartesi gidicem hayırlısı cnm