2024Aralıkta Bebek Planlayanlar❤️

Sedaveannelik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
171
87
Kızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım❤️❤️❤️❤️

Kızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım❤️❤️❤️❤️
Ben pcosum zayıflamaya çalışıyorum destekleyici takviyeler kullanıyorum aralıkta doğal yolla planlıyorum inşallah

Bende bu ay klomen kullandım ve 28 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum ancak herhangi bir ağrı göğüslerde hassasiyet yada kasıkta batma gibi bir şey yok. Sadece ara ara belime hafif bir ağrı giriyor. Normal mi acaba?

Merhaba 😍bende Ekim'de denedim olmadı kasımda şuan denedim bitti ama olmadı sanırım yine 7 Aralık beklenen regl tarihim olmazsa devam yeniden bakalım ❤️

Ben 1.5 yıldır deniyorum olmuyor pco var hormonlarım yüksek yıpratıcı bir süreç malesef inşallah aralıkta olur

Herkese selam 😇 Kızlar ben de eylül ayında çikolata kistinden ameliyat oldum ve bu ay ameliyat sonrası ilk denememizdi. Bat 7 Aralık. Hiç belirtim falan yok benim daha test yapmadım ama olmadı sanırım… 😌 Umutlar Aralığa kaldı gibi hayırlısı bakalım 😇

İnsallah canım ama pco oldugumuz icin ovilasyon testi kullanmak cok mantıklı yumurtlamının ne zaman olcagı belli olmaz :))
Ovulasyon testi çok yıprattı beni ya :KK43: 50 gün yaptığımı biliyorum hergün aynı saatte olacak 2 saat sıvı alınmayacak falan filan özel alaka bekliyor ve bu beni yordu

X