- 5 Haziran 2024
- 171
- 87
- Konu Sahibi Sedaveannelik
Kızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pcosum zayıflamaya çalışıyorum destekleyici takviyeler kullanıyorum aralıkta doğal yolla planlıyorum inşallahKızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Bende pcoyum 58 kiloyum ama metformin kullanıyorum doktoruna yazdır bence hem yumurtalıllarını güclendırır hemde zayıflatır :)Ben pcosum zayıflamaya çalışıyorum destekleyici takviyeler kullanıyorum aralıkta doğal yolla planlıyorum inşallah
Ben metforminle aynı etkiyi veren doğal takviye alıyorum doktor mfk takviyesi inşallah güzel sonuç alırızzBende pcoyum 58 kiloyum ama metformin kullanıyorum doktoruna yazdır bence hem yumurtalıllarını güclendırır hemde zayıflatır :)
İnsallah canım ama pco oldugumuz icin ovilasyon testi kullanmak cok mantıklı yumurtlamının ne zaman olcagı belli olmaz :))Ben metforminle aynı etkiyi veren doğal takviye alıyorum doktor mfk takviyesi inşallah güzel sonuç alırızz
Kızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Merhaba bende Ekim'de denedim olmadı kasımda şuan denedim bitti ama olmadı sanırım yine 7 Aralık beklenen regl tarihim olmazsa devam yeniden bakalımKızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Normal canım illa agrın olcak diye bisey yok daha cok erkenBende bu ay klomen kullandım ve 28 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum ancak herhangi bir ağrı göğüslerde hassasiyet yada kasıkta batma gibi bir şey yok. Sadece ara ara belime hafif bir ağrı giriyor. Normal mi acaba?
İnsallah bakalımMerhaba bende Ekim'de denedim olmadı kasımda şuan denedim bitti ama olmadı sanırım yine 7 Aralık beklenen regl tarihim olmazsa devam yeniden bakalım
İnsallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende şu an spor diyet ve takviye kullanıyorum. Ocakta düşünüyorum ama ben umarım aralıkta pozitifi görürsünüz görmezseniz Ocak olarak beklerim desteğe
Ben 1.5 yıldır deniyorum olmuyor pco var hormonlarım yüksek yıpratıcı bir süreç malesef inşallah aralıkta olurKızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Insallah cnmBen 1.5 yıldır deniyorum olmuyor pco var hormonlarım yüksek yıpratıcı bir süreç malesef inşallah aralıkta olur
Teşekkür ederimNormal canım illa agrın olcak diye bisey yok daha cok erken
Merhaba benimde 7 AralıkHerkese selam Kızlar ben de eylül ayında çikolata kistinden ameliyat oldum ve bu ay ameliyat sonrası ilk denememizdi. Bat 7 Aralık. Hiç belirtim falan yok benim daha test yapmadım ama olmadı sanırım… Umutlar Aralığa kaldı gibi hayırlısı bakalım
Ovulasyon testi çok yıprattı beni ya 50 gün yaptığımı biliyorum hergün aynı saatte olacak 2 saat sıvı alınmayacak falan filan özel alaka bekliyor ve bu beni yorduİnsallah canım ama pco oldugumuz icin ovilasyon testi kullanmak cok mantıklı yumurtlamının ne zaman olcagı belli olmaz :))
merhaba bende letuya başladım bugün 3. günüm 5 gün kullanıp bırakıcam cumarteside kontrole gidicem bakalım hayırlısıKızlar 12. Aya Gebelik Planlıyanlar bir olalım ? Benim bugun letrezol 2. Günüm 5 gün kullanıp 10. Gün catlatma ignesi varmı bu ay igne yapacak olan birbirimize destek olalım
Benimde bugun 3. Günüm pazartesi gidicem hayırlısı cnmmerhaba bende letuya başladım bugün 3. günüm 5 gün kullanıp bırakıcam cumarteside kontrole gidicem bakalım hayırlısı
Test yaptın mı yada yapmayı düşünüyor musun Ben çok kararsızım da ne zaman yapsam diye bilemiyorumMerhaba benimde 7 Aralık