2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    180
Bende idrar çıkışı uzun bir zamandır yavaş böbreğimde taş varmış. Mutlaka baktirin buna. Limonlu su icmek iyi geliyor
 
Bende idrar çıkışı uzun bir zamandır yavaş böbreğimde taş varmış. Mutlaka baktirin buna. Limonlu su icmek iyi geliyor
Allah şifa versin tez zamanda benim de anaannemde vardı , hamile değilken benzerini yaşadım ben de ama bu feciydi. Bi dahaki kontrolümde detaylı baktırıcam
 
Kizlar gunaydin karaciger enzimlerim yuksek cikti doktor butun vitaminleri kesmemi soyledi 1 ay sonra tetkit yapicam dedi bunu daha once yasayan varmi ?
Günaydın benim e alt ve ast yüksek çıktı. alt 82 ast 52 şeklinde . Doktor önceki gittiğimde yakın zamanda ağrı kesici kullandıysan o yükseltir dedi. Dün tekrar benzer değerler çıktı bu sefer detaylı baktı karaciğer enzimlerine . Allahtan onlar iyi çıktı Bir de tüm batın usgye yolladı, orada da birşey çıkmayınca ben de çok öenmsemiyorum rtık. Senin kaç çıkmıştı da doktor vitaminleri kes dedi?
 
arkadaslar seker metabolizması sizin çok yemenizle ilgili çok kilo almanızla ilgili bir durum değil. tamamen genetiktir. ya pankreas yeterl, insülini üretmez ya da hücreler insüline direnç gösterir şeker kanda kalır bebeğin suyuna gecer. vucut bunu duzeltmek için suyu arttırır. su artınca rahim ağzı taşımayabilir erken doğum olabilir. tehlikelidir yani. nasıl preklamsi vb durumlar sızın elinizde değilse gebelik şekeri de pek elimizde değil.

kızımda 120 kilo ıle hamile kalıp 145 ile doğuran bır kız vardı. şekeri hepimizden düşüktü. birbirimizi olumlu anlamda motıve etmemiz iyi olacaktır. şekeri düşürmek kontrol altına almak ıstıyorsak karbonhıdrat kısıtlı yuruyuslerle desteklenmeli ve stresten heyecandan korkudan her turulu asırı duygudan uzak dingin bir hayat yaşamalıyız.
 
Alt 38 ast 33 cikmis anlamadim senin ki kadar yuksekte degilmis butun vitaminleri kesti bir ay boyunca
 
İsmi nedir acaba doktorunuzun ? Ben bazı doktorların mesai saatleri dışında gelmediklerini doğuma duydum o yüzden özel olarak tek tek araştırmaya çalışıyorum doktorları
Tarık göksel gül. O konuyu hiç bilmiyorum ama iyi bir adam siz yine araştırırsınız umarım doğru doktoru bulabilirsiniz
 
Ben çok sıkışınca çişimi kesik kesik yapabiliyorum. Ve çok ağrılı oluyor. Normal idrar çıkışı gibi olmuyorz. Bence kanallara baskı yüzünden olmuş olabilir. Enfeksiyon olsa yanma idrarda kan görürdün canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…