2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    180
Kızlar rise and raba diye marka buldm trendyolda allahım çıldırmalık şeyler var özellikle kızçesi olacak olanlar çok begenecek
Evet biliyorum o markayı ve harika ürünleri var gerçekten. Gözüme kestirdiğim seyler vardı kız olduğunu söylediklerinde. Hatta kahverengi yakası dantelli tulumu alcaktım nerdeyse. Sonra erkeğe döndü, öylece kaldı.
 
Kızlar benim iki gündür bacağım ağrıyor. Önce teravihe bağladım hamlandım falan diye düşündüm ama öyle bir ağrı da değil. Bugün bacağımdan yukarı doğru vurmaya başladı. Tam yerini tarif edemiyorum ama vajinanın etrafında bir yer gibi. Çorap giymek için ayağı kaldıramıyorum öyle bir ağrı. Yürürken topallıyorum resmen.
 
Allah beterinden saklasın kuzum
Bebisine masallah
 
D vitaminini kullaniyor musun canim
İhmal ediyosan kullan
 
Daha 5 ayligim bende asiri cabuk yoruluyorum
Bugun 2 cesit yemek yaptim agridan öldüm
Simdiden boyleydem bu 4 ay nasil gececk diyorum
 
Kızlar park yatak içine müslin lastikli çarşaf alacağım. 2 tane marka arasında kaldım. Pek yorum da yazmamışlar. Var mı bunlardan alan, yakından iyi mi kalitesi?
 

Eklentiler

  • Screenshot_2024-03-14-21-40-48-560_trendyol.com.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20240314_214000.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 60
Aaa sanırım linkler açılmıyor ellise müslin lastikli çarşaf hepsiburadada, ladylinahome park yatak müslin lastikli çarsaf trendyolda. Ve fakat çok az yorum var.
Çok teşekkür ederim bakaym kndime glince bir oruç tuttum hala birşey yiyemedim midem felaket agryo
 
Çok teşekkür ederim bakaym kndime glince bir oruç tuttum hala birşey yiyemedim midem felaket agryo
Gecmiş olsun. Sana tutma demiştim ama dinlemedin
Bak ben hiç yastık, yorgan kullanmam. Yatağın içinde güvenliği için battaniye filan da kullanmam. Kışın uyku tulumu, yazın geceleri ince tulum ve altında sadece çarşaf. Geçen soruyordun ya bu çarşaftan alsan yeter sete filan ihtiyaç yok. Ben almıştım uyku seti ve hiç kullanamadım güvenli bulamdığım için.
 
Bir kere denemeseydim hep keşke bir kez başta deneseydim diyecektim çünkü bn çok dayanklim oruca yine çok şiddetli acikmdm ama iftar saatinde yaşadım ağrı hiç bir şey yiyemem bebek hareketleri azaldı ve artı bir arkadaş oruç tutmuş doktor gitmiş hareket az diye Dr bebek kan şekeri düşmüş bu şekil giderse erken doğum riskin olur demiş bunlar beni korkutu herkes bir değil ben tutamiiyacm çünkü sahursuz tutuyorum
 
Ya bilgiler için çok teşekkür ederim bnde öle yaparm bn herşey den korkarm o yüzden en sağlıklsi neyse onu yapmak istiyorum
 
Kendini iyi hissetmiyorsan tutma tabi sonuçta bir zorunluluğun yok ama neden sahursuz tuttun canım
 
Evet haklısın. İyi yapmışsın denemekle, aklında kalmasın. Limonlu ılık bir su iç bakalım, miden toparlarsa belki bir seyler yiyebilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…