2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allahalla suyu niye sevmediki

Bugün dışarıdaydık züber in kuruyemişji barından yedirdim bayağı yedi hepsini

Kızlar robot süpürge olarak ne önerirsiniz ucuz yani uygun fiyatlı ama kullanışlı kaliteli dediğiniz var mı acaba iyicd zor olmaya başladı evi süpürmek,

Bizimki pırasa yemeği yedi pırasa havuç ve pirinç vardı içinde sabah da ıspanaklı yumurta yaptım ben bile yedim tuzsuz demeden çok güzel gidiyor valla. Başka zamanlarda avakadolu,tarhanali, muzlu, ıspanaklı pankekler yaptım iyi idare ediyor

Kızlar robot süpürge olarak ne önerirsiniz ucuz yani uygun fiyatlı ama kullanışlı kaliteli dediğiniz var mı acaba iyicd zor olmaya başladı evi süpürmek,
Bende xiaominin ilk çıkan modellerinden vardı artık süpürmüyordu hiç roborock q8 Max aldık çok memnunum

Süpürmeme ve şarj sıkıntısı başladığında bataryada sıkıntı oluyormuş onu değiştirince düzeliyormuş.
Bataryayı değiştirdik bir müddet iyiydi ama süpürdüğü yeri dakikalarca süpürüyordu bir de istediğin bölge ya da odayı süpüren model değildi.bir mutfağı süpürmesi 20 dk buluyordu zaten üç odayı yarım yamalak süpürse şarjı dayanmıyordu yine de

Vallahi ben de öyle biliyordum ama birkaç gıda hariç bal bakla patlıcan ne kadar erken verirsen o kadar az alerji olma riski varmış diye duymuştum o yüzden ben erken verdim . Bir sorun da yaşamadık şükür
Bende süt bal patlıcan vermiyorum onun dışında yumurta beyazınıda veriyorum turunçgilleride verdim ama tabi hep üçer gün bekledim pişik alerji herhangi bi durum olsa keserdim çok şükür olmadı

Tek bu tarz denememistim acaba ise yarar mi.cunku gercekten hepsinin en kalitelisinsen aldim ve suan bir cogu oyuncak sepetinde
Alıştırma bardağı denediniz mi?
Ekledim fotoğrafını. Benim kızım da içmiyordu.
Bununla oyun yaparak içmeye başladı kendi başına. Ben verince içmiyor ama bu bardağı çok sevdi.

Benim kızımında suyla arası pek iyi değildi kaşıkla içiriyordum. Mochinin suluğunu almıştım. Şuan onunla su içmeye bayılıyor gün içinde alıp kendisi içiyor çok hoşuna gidiyor hem oyun yapıyor hem de su içmiş oluyor :) Denemediyseniz tavsiye ederim.

Mochi aldım kilitli uçlu pipetli,chicco aldim bardak gibi pipetsiz ucu farkli,philips var pipetli,silikon bardak aldim.benim anlamadigim brokoli ispanak yiyen ufak insansuluk yada su neden sevmez

Mochi aldım kilitli uçlu pipetli,chicco aldim bardak gibi pipetsiz ucu farkli,philips var pipetli,silikon bardak aldim.benim anlamadigim brokoli ispanak yiyen ufak insansuluk yada su neden sevmez
Bebelere akıl sır ermez

Hadi ya blenderdan geçirip çorbayla karıştırıp vermeyi denedin mi belki anlamaz o şekilde.
Geçiriyorum ama minicik ağzına gelince yine eliyle çıkarıyor her yere sürüyor elini normalde yemek yerdi ama 1 haftadır bişey yediği yok diş mi çıkacak acaba anlamadım eli hep ağzında daha önce diş çıkarken iştahsızlık olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…