- 14 Haziran 2023
- 1.005
- 757
Bende öyle deneyeyim o zaman teşekkürlerYa ben dümdüz kıyma,ekmek içi çok az kimyon ve soğan koyuyorum severek yiyor
Allahalla suyu niye sevmedikiKendimize hasladigim brokoli,karnabahar,havuc,patates yogurtladim onu yedi...
Ben bunlar disinda da kendi yemeklerimizden yavas yavas veriyorum.Bir yemek kasigi kadar misal mercimek yemegiyle yogurtladim yedi.ama tek sorunumuz biz su icmiyoruz kizlar.bir suru cesit denedim suluk her markanin her cesidini su sevmiyor.yemeklerden sonra kendi kasigiyla 4-5 belki ancak.umarim ilerde sever napicam bilmiyorum
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D Global Versiyon Siyah Robot Süpürge kullanıyorum memnunumKızlar robot süpürge olarak ne önerirsiniz ucuz yani uygun fiyatlı ama kullanışlı kaliteli dediğiniz var mı acaba iyicd zor olmaya başladı evi süpürmek,
Bende xiaominin ilk çıkan modellerinden vardı artık süpürmüyordu hiç roborock q8 Max aldık çok memnunumKızlar robot süpürge olarak ne önerirsiniz ucuz yani uygun fiyatlı ama kullanışlı kaliteli dediğiniz var mı acaba iyicd zor olmaya başladı evi süpürmek,
Süpürmeme ve şarj sıkıntısı başladığında bataryada sıkıntı oluyormuş onu değiştirince düzeliyormuş.Bende xiaominin ilk çıkan modellerinden vardı artık süpürmüyordu hiç roborock q8 Max aldık çok memnunum
Canım o mandalinaları öyle mi yediriyorsun eline mi veriyorsunAkşam yemeğini böyle yaptım havuçlu karnabahar nohut da var içinde bir de ilikli kemik suyu attım bir tane
Bataryayı değiştirdik bir müddet iyiydi ama süpürdüğü yeri dakikalarca süpürüyordu bir de istediğin bölge ya da odayı süpüren model değildi.bir mutfağı süpürmesi 20 dk buluyordu zaten üç odayı yarım yamalak süpürse şarjı dayanmıyordu yine deSüpürmeme ve şarj sıkıntısı başladığında bataryada sıkıntı oluyormuş onu değiştirince düzeliyormuş.
Bende süt bal patlıcan vermiyorum onun dışında yumurta beyazınıda veriyorum turunçgilleride verdim ama tabi hep üçer gün bekledim pişik alerji herhangi bi durum olsa keserdim çok şükür olmadıVallahi ben de öyle biliyordum ama birkaç gıda hariç bal bakla patlıcan ne kadar erken verirsen o kadar az alerji olma riski varmış diye duymuştum o yüzden ben erken verdim . Bir sorun da yaşamadık şükür
Benimki yemekteki minicik kıymayı bile yemiyor elini ağsına koyup çıkarıyorGeçen gün benden soğanla salçayla kıymayı kavurdum ama hiç beğenmedi kustu. Önereceğiniz güzel tarifler var mı kızlar.
Hadi ya blenderdan geçirip çorbayla karıştırıp vermeyi denedin mi belki anlamaz o şekilde.Benimki yemekteki minicik kıymayı bile yemiyor elini ağsına koyup çıkarıyor
Alıştırma bardağı denediniz mi?
Ekledim fotoğrafını. Benim kızım da içmiyordu.
Bununla oyun yaparak içmeye başladı kendi başına. Ben verince içmiyor ama bu bardağı çok sevdi.
Benim kızımında suyla arası pek iyi değildi kaşıkla içiriyordum. Mochinin suluğunu almıştım. Şuan onunla su içmeye bayılıyor gün içinde alıp kendisi içiyor çok hoşuna gidiyor hem oyun yapıyor hem de su içmiş oluyor :) Denemediyseniz tavsiye ederim.Kendimize hasladigim brokoli,karnabahar,havuc,patates yogurtladim onu yedi...
Ben bunlar disinda da kendi yemeklerimizden yavas yavas veriyorum.Bir yemek kasigi kadar misal mercimek yemegiyle yogurtladim yedi.ama tek sorunumuz biz su icmiyoruz kizlar.bir suru cesit denedim suluk her markanin her cesidini su sevmiyor.yemeklerden sonra kendi kasigiyla 4-5 belki ancak.umarim ilerde sever napicam bilmiyorum
Mochi aldım kilitli uçlu pipetli,chicco aldim bardak gibi pipetsiz ucu farkli,philips var pipetli,silikon bardak aldim.benim anlamadigim brokoli ispanak yiyen ufak insanBenim kızımında suyla arası pek iyi değildi kaşıkla içiriyordum. Mochinin suluğunu almıştım. Şuan onunla su içmeye bayılıyor gün içinde alıp kendisi içiyor çok hoşuna gidiyor hem oyun yapıyor hem de su içmiş oluyor :) Denemediyseniz tavsiye ederim.
Bebelere akıl sır ermezMochi aldım kilitli uçlu pipetli,chicco aldim bardak gibi pipetsiz ucu farkli,philips var pipetli,silikon bardak aldim.benim anlamadigim brokoli ispanak yiyen ufak insansuluk yada su neden sevmez
Kıymayı benim kızım da yemiyor dişleri olmayınca mı bilmiyorum sert geliyor muhtemelenBenimki yemekteki minicik kıymayı bile yemiyor elini ağsına koyup çıkarıyor
Geçiriyorum ama minicik ağzına gelince yine eliyle çıkarıyor her yere sürüyor elini normalde yemek yerdi ama 1 haftadır bişey yediği yok diş mi çıkacak acaba anlamadım eli hep ağzında daha önce diş çıkarken iştahsızlık olmamıştıHadi ya blenderdan geçirip çorbayla karıştırıp vermeyi denedin mi belki anlamaz o şekilde.