Hepsini yedi miAkşam yemeğini böyle yaptım havuçlu karnabahar nohut da var içinde bir de ilikli kemik suyu attım bir tane
Yoğurt çorbası yaptım 1 tencere çorba olduSizler neler yaptınız akşam yemeğinde
Mandalina kaldı bir tek onu biraz sonra vereceğimHepsini yedi mi
Kemik sulu beyaz tarhana çorbası ve köfte yaptık minnos için bakalım yiyecek miMandalina kaldı bir tek onu biraz sonra vereceğim
MaşallahMandalina kaldı bir tek onu biraz sonra vereceğim
Neyse birkaç gün içirirsinYoğurt çorbası yaptım 1 tencere çorba oldu
Köfte içine neler koyuyorsun ben daha hiç yapmadım kıyma kavurup yemeklere koyuyorumKemik sulu beyaz tarhana çorbası ve köfte yaptık minnos için bakalım yiyecek mi
En az 3 gün içerNeyse birkaç gün içirirsin
Niye bekliyorsun o kadar ver gitsinMaşallahben henüz mandalina denemedim yaşını bekliyorum
Turuncgiller 1 yaşa kadar yasak canım ondanNiye bekliyorsun o kadar ver gitsin
Köfte harcı aldım makarna lütfenden ondan koyuyorum çok pratik oluyorKöfte içine neler koyuyorsun ben daha hiç yapmadım kıyma kavurup yemeklere koyuyorum
Vallahi ben de öyle biliyordum ama birkaç gıda hariç bal bakla patlıcan ne kadar erken verirsen o kadar az alerji olma riski varmış diye duymuştum o yüzden ben erken verdim . Bir sorun da yaşamadık şükürTuruncgiller 1 yaşa kadar yasak canım ondan
O süt ürünleri için geçerli diye biliyorum ben canım ya. Bakalım acele etmeye gerek yok zamanı gelince bol bol yiyecek zaten. Mandalina ağacımız varVallahi ben de öyle biliyordum ama birkaç gıda hariç bal bakla patlıcan ne kadar erken verirsen o kadar az alerji olma riski varmış diye duymuştum o yüzden ben erken verdim . Bir sorun da yaşamadık şükür
Biz tarhana çorbası içtik 1 saat sonra da yoğurt yedik 4 kaşıkSizler neler yaptınız akşam yemeğinde
Ya ben dümdüz kıyma,ekmek içi çok az kimyon ve soğan koyuyorum severek yiyorKöfte içine neler koyuyorsun ben daha hiç yapmadım kıyma kavurup yemeklere koyuyorum
Alıştırma bardağı denediniz mi?Kendimize hasladigim brokoli,karnabahar,havuc,patates yogurtladim onu yedi...
Ben bunlar disinda da kendi yemeklerimizden yavas yavas veriyorum.Bir yemek kasigi kadar misal mercimek yemegiyle yogurtladim yedi.ama tek sorunumuz biz su icmiyoruz kizlar.bir suru cesit denedim suluk her markanin her cesidini su sevmiyor.yemeklerden sonra kendi kasigiyla 4-5 belki ancak.umarim ilerde sever napicam bilmiyorum
Yok 1 yumurtaBen bir yumurtadan bir tane yapıp parça parça bölüyorum seninki iki yumurta falan mı çok gibi geldi de gözüme
Biz somon yedikSizler neler yaptınız akşam yemeğinde