2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçen gün benden soğanla salçayla kıymayı kavurdum ama hiç beğenmedi kustu. Önereceğiniz güzel tarifler var mı kızlar.

Vallahi ben de öyle biliyordum ama birkaç gıda hariç bal bakla patlıcan ne kadar erken verirsen o kadar az alerji olma riski varmış diye duymuştum o yüzden ben erken verdim . Bir sorun da yaşamadık şükür
O süt ürünleri için geçerli diye biliyorum ben canım ya. Bakalım acele etmeye gerek yok zamanı gelince bol bol yiyecek zaten. Mandalina ağacımız var

Kendimize hasladigim brokoli,karnabahar,havuc,patates yogurtladim onu yedi...
Ben bunlar disinda da kendi yemeklerimizden yavas yavas veriyorum.Bir yemek kasigi kadar misal mercimek yemegiyle yogurtladim yedi.ama tek sorunumuz biz su icmiyoruz kizlar.bir suru cesit denedim suluk her markanin her cesidini su sevmiyor.yemeklerden sonra kendi kasigiyla 4-5 belki ancak.umarim ilerde sever napicam bilmiyorum

Alıştırma bardağı denediniz mi?
Ekledim fotoğrafını. Benim kızım da içmiyordu.
Bununla oyun yaparak içmeye başladı kendi başına. Ben verince içmiyor ama bu bardağı çok sevdi.

Eklentiler

• IMG_9321.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…