Yerinde denedik ve 18 numara oldu. Nubebe Suadiye şubesi. Kadıköy'de de mağazaları var.Kaç numara. Ve markası nedir
Vallaha şu süreçte hepimizin ortak dertlerinden biri bu. Tam bir temas bağımlısı oğlum. Oturayım da kucağımda oyalansın diye bişey de yok. Kucağımda evi gezicez. Ben de ooldu paşam diyip indiriyorum kucağımdan artık. Yapacak bişey yok.Bugün de gücümüz bitti çok şükür yeni güncelleme geldi kucak dışında hiçbir yerde durmak istemiyor ya da ayakta gezmek istiyor ellerim kollarım tutmuyor artık
Sıralama derken canımBen kesmedim ama azalttim. Gece uykusuna gectikten ilk 1 saat icinde kesin uyanirdi ve emzirerek geri uyuturdum. Ac olmadigi kesin sonucta aliskanliktan uyaniyor diye kocami yolladim uyutmaya. Zaten gözü kapali oluyor pışpışla o uyuttu birkac kez. Sonra uyanmamaya basladi. Daha dogrusu uyaniyor ama yatakta döne döne kendi daliyor artik. Belki de daha cok yoruldugu icin uyanmiyordur bilemiyorum. Sıralamaya basladi baslayali 1 dakika bile durmuyor yerinde. Yani ben mi azalttim bebek kendi mi azaltti bilmiyorum aslinda
Ben de yürüsün degil de iştahı açılsın mı yapsam belki olur
Tamamen batıl
Böyle koltuga tutunup yan yan gidiyor ona sıralama diyor bizim aileSıralama derken canım
Vallahi ben de indiriyorum zorla dayanamıyorum çünkü bir de ağırlaştılar artıkVallaha şu süreçte hepimizin ortak dertlerinden biri bu. Tam bir temas bağımlısı oğlum. Oturayım da kucağımda oyalansın diye bişey de yok. Kucağımda evi gezicez. Ben de ooldu paşam diyip indiriyorum kucağımdan artık. Yapacak bişey yok.
Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.Vallahi ben de indiriyorum zorla dayanamıyorum çünkü bir de ağırlaştılar artık
Bende yürüteç kullanıyorum denildiği gibi yürümeyi geciktirdiğini gözlemlemedim aksine katkısı oldu bizde. Baya rahatlattı beni de.Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
Benim kızım da aynı şekilde yanında kim olursa olsun ben uzaklaştığım an ağlamaya başlıyor şuan bence bu normal. 1 yaşını geçince biraz daha rahatlar diye düşünüyorum.Bebegim hala arkamdan agliyor mutfaga bile gitsem. Baskasinda dursun istemiyor. Korkuttu akrabalar da böyle olmaz arada birak annene kayinvalidene alissin dediler. Sizce gecer mi sizin de agliyor mu arkanizdan bebeginiz hala
Bir yere tutunup yan yan gitmeye sıralama deniyor canım.Sıralama derken canım
Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
Ben de kullanıyorum yürüteçten sonra hayat kalitem arttı benim deYürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
E bebekte oyuncak sepeti var galibaKızlar şık ve uygun oyuncak sepeti öneriniz var mı plastik
Bende ilk şık bişey alayım dedim vazgeçtim en ucuz olan filelerden aldım 2 tane biri yedekte durusun bir oraya atıyor bir buraya iyiki pahalı bişey almadımKızlar şık ve uygun oyuncak sepeti öneriniz var mı plastik
Bu bebeğe göre çok değişir ama ya benimki mesela benim arkamdan ağlamaz yada ben yokken biriyle durur ha ben yokken daha sakin sessiz duruyor ben varken canlanıyor. Babası işe giderken kapıyı kapatınca bi ağlar sonra dikkati hemen başka şeye kaydırınca durur. Kimi bebekte var ki işte annesini görmediği an ağlarBebegim hala arkamdan agliyor mutfaga bile gitsem. Baskasinda dursun istemiyor. Korkuttu akrabalar da böyle olmaz arada birak annene kayinvalidene alissin dediler. Sizce gecer mi sizin de agliyor mu arkanizdan bebeginiz hala
Ben şu beyaz sepetli dolaplardan kullanıyorumKızlar şık ve uygun oyuncak sepeti öneriniz var mı plastik