- 4 Ağustos 2022
- 5.042
- 2.491
Ben yapamam galiba kesemem yani ne zaman bu uyanmaya emzirmeyim desem çocuk tam uyanıyor ve saatlerce uyumuyor benim buna dayanacak malesef sabrım yok belki bi kaç hafta denesem ağlasa da uyutsam uyumasa beklesem alışır ama yok yapamam ben de dayanamıyorum yorgunluk stres yapıyor zaten çocuk ağlarsa hiç dayanamamEmziren anneler gece emmesini kesen ya da kesmeyi düşünen var mı? Geceleri 2 3 kere emziriyorum dahs hiç emzitmediğim gün olmadı 1 kere bile olsa hep emmek istedi( oda uyuduğunda değil ben vermedim) şimdi 2 3 arası değişiyor bazen 4 oluyor. Uyuturken ve uyanırken emzirdiklerim hariç tabi, artık çok zorlanıyorum emmeyi bıraksa uyur mu diye düşünüyorum aşırı memeye bağlı meme meme diye ağlamağı öğrendi zaten gece bile diyor 1 yaşına geliyorlar artık napıcaz ?
Evet bu kadar çok isterken bende dayanamadım gecede devam ediyorum gündüzde uyksuuz iş ev derken çok dzorlayıcı ama dedğin gibi o memeyi görmeden heyecanlanışı çıkardığı sesler benim vazgeçişim mutluluk kaynağım oluyor dayan biraz daha diyorum çoğalmıuor azalıcak bugünlerde diyip telkin ediyorum canım ve bu birde bence bebekten bebeğe değişir kimi bebek geceyi kesersin zorlamaz ekgıdaya düşmüştür meme aklına çok gelmez süte ilgisi azalmıştır çok ta farketmez kimi bebek bağlıdır bağımldır herşey uykular alt üst olur bizimki ikinci gruptandı ben yapmadımBen denedim ama yapamadım daha çok kıyamadım diyelim çünkü uyanıyor mesela kucağıma alıyorum emzireceğim sanıp heyecanlanıyor emzirmeyince hayal kırıklığı ile ağlıyordu
Canın Değiştirebiliuosan değiştir emziren anneye uygun antibiyotikler var antibiyotik uzun kullanılan ilaç grubu en az bir hafta ve bu bir risk bebekler emmeyi sopuyabiliuor yada sütün azalabilir allah korusun bebeğin çekmesine vakum gücü olmayınca birde en iyi drlar biliyo işine gelmemiş yazanın benceMaalesef doktor kötü yapmış ne olursa olsun emziren anneye göre ilaç vermeliydi bebek bu 2 gün emme yavrum deyince anlıyor mu belki başka bir çocuk olsa 2 günden memeyi bırakır
Her biri farklı birer insan işte tek bir geçerlik olmuyorEvet bu kadar çok isterken bende dayanamadım gecede devam ediyorum gündüzde uyksuuz iş ev derken çok dzorlayıcı ama dedğin gibi o memeyi görmeden heyecanlanışı çıkardığı sesler benim vazgeçişim mutluluk kaynağım oluyor dayan biraz daha diyorum çoğalmıuor azalıcak bugünlerde diyip telkin ediyorum canım ve bu birde bence bebekten bebeğe değişir kimi bebek geceyi kesersin zorlamaz ekgıdaya düşmüştür meme aklına çok gelmez süte ilgisi azalmıştır çok ta farketmez kimi bebek bağlıdır bağımldır herşey uykular alt üst olur bizimki ikinci gruptandı ben yapmadım
Uyuyor uyanıyor mama veriyorum gecede sabah erken uyanıyor amaTek uyku uyuyorsa gece nasıl uyuyor gece uykusu güzel mi
Yok serumu öyle verdi evdeki antibiyotik emziren anneye göre verdi serumu atmışımdirsrtik vücuttan dünkü içtiğim suyun hesabı yokCanın Değiştirebiliuosan değiştir emziren anneye uygun antibiyotikler var antibiyotik uzun kullanılan ilaç grubu en az bir hafta ve bu bir risk bebekler emmeyi sopuyabiliuor yada sütün azalabilir allah korusun bebeğin çekmesine vakum gücü olmayınca birde en iyi drlar biliyo işine gelmemiş yazanın bence
Evet maalesef emzirdim inşallah bişey olmaz çok su içtim atmisimdir inşallah vücuttan sagdim önce sütü zaman geçti biraz öyle verdim hemen vermedim vicdanım hiç rahat degilSen nasıl oldun biraz toparladın mı geceden sonra emzirdin mi bir daha
İlk adım ayakkabısı çiçeğiminArkadaşlar dışarı çıkarken ayakkabı ya da panduf ne giydiriyorsunuz? Görseller ile paylaşır mısınız
Ben kesmedim ama azalttim. Gece uykusuna gectikten ilk 1 saat icinde kesin uyanirdi ve emzirerek geri uyuturdum. Ac olmadigi kesin sonucta aliskanliktan uyaniyor diye kocami yolladim uyutmaya. Zaten gözü kapali oluyor pışpışla o uyuttu birkac kez. Sonra uyanmamaya basladi. Daha dogrusu uyaniyor ama yatakta döne döne kendi daliyor artik. Belki de daha cok yoruldugu icin uyanmiyordur bilemiyorum. Sıralamaya basladi baslayali 1 dakika bile durmuyor yerinde. Yani ben mi azalttim bebek kendi mi azaltti bilmiyorum aslindaEmziren anneler gece emmesini kesen ya da kesmeyi düşünen var mı? Geceleri 2 3 kere emziriyorum dahs hiç emzitmediğim gün olmadı 1 kere bile olsa hep emmek istedi( oda uyuduğunda değil ben vermedim) şimdi 2 3 arası değişiyor bazen 4 oluyor. Uyuturken ve uyanırken emzirdiklerim hariç tabi, artık çok zorlanıyorum emmeyi bıraksa uyur mu diye düşünüyorum aşırı memeye bağlı meme meme diye ağlamağı öğrendi zaten gece bile diyor 1 yaşına geliyorlar artık napıcaz ?
Arkadaş içtikten sonra sütünü sagıp atiyormuş doktoru o şekilde yönlendirmis ama ictigi 1 bira midir yoksa daha fazlasi midir bilmiyorum.Kizlar emzirirken içki içen var mı 1 kereliğine. İçkiden 2 4 saat sonra vücuttan atılır diyor. İnternette.... sonra ilk emzirmeden önce sütü sağıp atılır mı yoksa gerek yok mu?
Ya mastit olnca bence antibiyotik kullandım emzirdim hemen ilacımı içtim 3 4 saat sonra sütü sağdım döktüm aslında dökmeye gerek yplmuş etkisi gidiyormuş ama içim rahat etmemişti bence çokta su içtim diyorsun araya biraz zaman girince bişey olmaz allahın izniyleEvet maalesef emzirdim inşallah bişey olmaz çok su içtim atmisimdir inşallah vücuttan sagdim önce sütü zaman geçti biraz öyle verdim hemen vermedim vicdanım hiç rahat degil
Ay inşallah devamı gelir emsinlerde uyusunlarda ama benimki gece kimsede uyuöuyor gündüz yine zorda olsa uyutanilir babası biraz dişiöi sıkıcam bende babasına vericem uyutsun onda meme yok nasıl uyursa öyle uyanıyor bu bebekler babayla uyuyunca daha iyi dalıyorlar sankiBen kesmedim ama azalttim. Gece uykusuna gectikten ilk 1 saat icinde kesin uyanirdi ve emzirerek geri uyuturdum. Ac olmadigi kesin sonucta aliskanliktan uyaniyor diye kocami yolladim uyutmaya. Zaten gözü kapali oluyor pışpışla o uyuttu birkac kez. Sonra uyanmamaya basladi. Daha dogrusu uyaniyor ama yatakta döne döne kendi daliyor artik. Belki de daha cok yoruldugu icin uyanmiyordur bilemiyorum. Sıralamaya basladi baslayali 1 dakika bile durmuyor yerinde. Yani ben mi azalttim bebek kendi mi azaltti bilmiyorum aslinda
Mastit olunca augmentin mi vermislerdi hatirliyor musunYa mastit olnca bence antibiyotik kullandım emzirdim hemen ilacımı içtim 3 4 saat sonra sütü sağdım döktüm aslında dökmeye gerek yplmuş etkisi gidiyormuş ama içim rahat etmemişti bence çokta su içtim diyorsun araya biraz zaman girince bişey olmaz allahın izniyle
Yok onu vermediler Fixef diye bir ilaç birde medecassol diye bir merhem verdi gögüs ucuna sürmek içinMastit olunca augmentin mi vermislerdi hatirliyor musun
Ben geçen hafta cuma salladım o hafta bayağı hızlandırdı bu cuma selada salladım yürüyor sayılır artıkKızlar benim kız artık desteksiz ayakta duruyo.. 2 adım atabiliyo en fazla
Ben daha önce hiç içmedim. Eğer içersem diye sormuştum teşekkür ederimArkadaş içtikten sonra sütünü sagıp atiyormuş doktoru o şekilde yönlendirmis ama ictigi 1 bira midir yoksa daha fazlasi midir bilmiyorum.
Sallıyorsunuz ne tarafa. AnaltirmsinBen geçen hafta cuma salladım o hafta bayağı hızlandırdı bu cuma selada salladım yürüyor sayılır artık
Kaç numara. Ve markası nedirİlk adım ayakkabısı çiçeğimin