Bugün tüm batıllığım ile cuma selası ve öğle ezanı arası çocuğu sallayacağım zira 3 aydır ayakta gezdirmekten bel fıtığı ameliyatı yakın benim gibi olan varsa beklerim
Çıktım cumaya
salladım selaya
çocuğum yürüsün
gelecek cumaya tekerleme budur
Benim bebeğimin de uyku sorunu pek olmamıştı. Ama diş çıkarma sürecinde normalden daha fazla uyandı ve ağlayarak uyandı. Sonra diş çıkardı zaten. Şimdi yine eski uykusuna geri döndü. Bazdn gerileme yaşıyoruz uykuda. Gerileme dediğim de şu: meseka dün 10 da yattı akşam. Sabah 6 ya kadar hiç uyanmadı. Mamasını verdim. 8 e kadar uyudu tekrar. Ama gerileme oldupu dönemlerde. Gece bir ikş defa daha uyanır gibi oluyor.
Gece uyanmalarını nasıl çözdünüz mama içmek için uyanıyor ve inanılmaz mama tüketiyor gece normal şartlarda sadece mama içmek için uyanıyor mama almazsa da ayılıp uyanıyor
Arkadaşlar geçen akşam şöyle bir ara öğün yaptım. Altına irmik ve yulaf ununu suyla pişirdim. Bende bu un var diye yaptıö. Başka un da olur bence. Üstüne yarım muz ve böğürtleni blen edip içine çiya tohumu ekledim. Üstüne de portakal koydum. Fikir olsun. Başka meyvelerle de yapılır bence. İki kase çıktı.
Bugün tüm batıllığım ile cuma selası ve öğle ezanı arası çocuğu sallayacağım zira 3 aydır ayakta gezdirmekten bel fıtığı ameliyatı yakın benim gibi olan varsa beklerim
Çıktım cumaya
salladım selaya
çocuğum yürüsün
gelecek cumaya tekerleme budur