2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar kafama takıldı ya yatak odası 22 23 derece arası zıbın üzerine 2.5 tog giydiriyorum ama gece baktığımda çocuğun sırtı göğsü soğuk oluyor üstünü örtüyordum üşüyor herhalde diye 2 gündür içine patikli tulum giydirdim geldim baktım şimdi soğuk yine çocuk üstünü örttüm ısınmış. Anlamadım ben çocuk acaba terliyor da mı vücudu böyle soğuyor

Terliyor seninki bence. Ben 22derecede 1.5 tog icine sadece ince pijama giydirdim az önce kontrol ettim ne soguk ne de sicak gayet iyiydi.

Canım geçmiş olsun inşallah kuzucuk kısa sürede patlatır dişini benim bebeğim dişleri erken çıktı hepsi nerdeyse aynı ayda zor geceler geçti çığlık kıyametti ve sıpru düzgün yiyemediği ek gıdaya geçmedigi için süzgece koyup verdim hep öyle geveledi faydasınu gördüm bide agız mendillerini sütünle yada normal suyla ıslat buzlupa koy sonra onunla dişetlerine gezdir agzına alsn oda iyi gelir yangıyı hafifletiyor

Hangi peyniri veriyorsun benimkine tuzsuz peynir aldım pek yemek istemiyor. Yumurtaya pankeke labne sürüyorum öyle böyle onu yiyor ancak
Baslarda sadece labne ve lor. Artik tulum çeçil ezine ne varsa evde verdim. Verdim dedigim her gün 1 tatli kasigi kadar yumurta sarisinin icine ezip omlet yapiyorum.

Bende sünnetten çok korkuyorum ya anne ya da baba yanında olamıyor muymuş
Sünnet olayı, yöntemi vb. doktora çok bağlı aslında. Devlette genelde uyutmayı tercih ediyorlar biz özelde lokal anestezi ile yaptırdık ve yanındaydık. Ama belki çok küçük olduğu için (39 günlüktü) lokal tercih etmiştir doktoru, büyük olsaydı belki yine bayıltabilirdi o zaman biz de giremezdik bence, öyle tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…