2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Ben gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım

Hanımlar 9.ay aşısına gttınız mı, ben çok kararsız kaldım
Bizim saglikocagi 1yasinda dedi doktorumuza sorduk asi yok cunku heryerde dedi 1yasinda olmasi sorun olur mu dedik yok sorun degil dedi

Ben gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım

Peki ilk sütü sağdın mı ya da belli bir saat bekleyip sonra mı emzirdin? İğne yapıyorlar o bebeğe zarar veriyormuş gerçi doktora gidip sormadım da gitmem gerekiyor artık emzirdiğiö için hep öteledim

Ben yaptırdım canım görünürde bişey olmadı yan etki de yapmadı ateş vs hicbisey

Güzel bir bakımla 3-4 güne toparlar hiç merak etmeyin, doktor krem verdiyse bol bol sürün ve bezini sık sık değiştirmeye çalışın çok bekletmeden
İnşallah eve geldik pansuman yapmışlardı hemen çıktı düzgün bağlanmamış gibiydi çok ağladı zaten açıkta görünce korktum resmen kim bilir nasıl yanıyordur canı garibimin kremle calpol verdi sarı kantaron yağıda önerdi dütmeye başladık bakalım gece nasıl geçecek

Bizim hastanede öyle birşey yoktu uyuttular biraz işlem sırasında ameliyathanede oldu . Daha küçükken yaptırsam daha iyi olurmuş onu anladım
Evet daha tam hareketlenmeden yapılsa çok daha iyi ben 5. Ayda yaptırdım dönüyordu onda bile keşke bi ay daha önce yaptırsaydım demiştim

Ne güzel yemekler yapıyorsun ya ben fazla düz şeyler veriyorum
Bende aynı şeyler etrafında dönüp duruyorum bu ara biraz bizim yemekleri de öğün yapmaya başladım ya mesela dün mercimek köfte yapmıştık ondan yedi akşam yemeğinde artık 10 aylık oldu abartmadan yese sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…