2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Arkadaşlar bu teorilerden anlayan var mı :) benim bebiş sizce cinsiyeti ne görünüyor teorilere göre :)

Eklentiler

• 20230712_123031.jpg
    20230712_123031.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 52
Ben doktordan geldim :) 6+3 müşüz ve şükür kalp atışını duyduk. Ama bastırdı zor gördü bebeği de erken gitmişim . Sat olarak 27 Mayıs belirledi 🎉 B Buffalosos sanırım tabloya eklenebilirim:) sat 27.05.23
Yaş 29 2. Gebelik
Kese 5. Hafta
Kalp 6+3
Tebrik ederimmm sat farklıydı güncellendi mi yoksa satı mi bilmiyordun

Kızlar bu sabahtan beri çok kötüyüm sürekli kusuyorum öğürme geliyor hiçbir şey yiyemedim midem boş çok kötüyüm sürekli midem ağzımda bisey de çıkmıyor boş öyle napcam bir anda böyle oldum elim ayağım tutmuyor midem yüzünden 8+1 oldu bugün niye böyle oldu

Kızlar bu sabahtan beri çok kötüyüm sürekli kusuyorum öğürme geliyor hiçbir şey yiyemedim midem boş çok kötüyüm sürekli midem ağzımda bisey de çıkmıyor boş öyle napcam bir anda böyle oldum elim ayağım tutmuyor midem yüzünden 8+1 oldu bugün niye böyle oldu
Tuzlu çubuk kraker al leblebi ve potasyum kaynağı olarak da muz ne olursa olsun suyu ihmal etme canım

Prilam alıyor musun

Canım bende 8ci hafta olunca dahada yukseldi senin gibi

Canım benimde tam 8. Haftada kusmalarım başladı maalesef bugün 9. Hafta oldum ve hala devam ediuor

Aa neden vermedi ki
öyle cok yoğun değildi öncesinde acıkcası bu mide bulantısı ilacları bende cok yan etki yapıyor bende kullanmak pek istemiyorum bugün vitamin olarak vinalac'a gectim folik asitli vitamin icinde zencefil de var o cok iyi geliyormus bulantıya ona baslayacağım bakalım

Back