2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz etrafınızdakilere ben ilan etmedim ama illa ki soran oluyordu veya bulantım olduğu halde misafirliğe davet eden oldu onlara söyledim e tabi kulaktan kulağa duyuluyor ama yalan da söylemek istemedim 7+1 şuan çevrem hemen hemen duydu. Siz saklıyor musunuz ?

tamam canım bugünde onu deneyeyim ne kaybederim :)

Ne kadar saklamak istesemde kayinvalidemgil saolsun duyurdukca duyurdu. Neler çektiğimi bizzat bildiği halde defalarca herkesi uyardım ama kimseyi durduramadım. Sürekli rabbimden koruma istiyorum. Nazara çabuk gelirim. Rabbım korusun ama bi sey olursa neler yapacağımı ben bile tahmin edemiyorum. 1 kişiye bile söylesen o gidiyo en yakınına diyor sonra o gidip en yakınına diyor. Durmuyolar susmuyolar.

evet ya , yeter kı bırı duysun tum sulale duyuyor,
Rabbıme emanetler

evet ya , yeter kı bırı duysun tum sulale duyuyor,
Rabbıme emanetler
Valla bi tek kendi annem sözümü dinledi neler çektiğimi biliyordu az çok. Bide cazgirlik yapıp kusebilecegimi de bildiği için hiç kimseye demedi şuana kadar saolsun. Önü de sonuda rabbimize emanet

Acı biber turşusu dene canım pişman olmazsın ilk zamanlar bende mahvoldum kabızlıktan

Ben çevremdeki herkese söyledim valla hem iş durumumdan dolayı saklayamadım hem de çenemi tutabilen biri değilim

Ben çevremdeki herkese söyledim valla hem iş durumumdan dolayı saklayamadım hem de çenemi tutabilen biri değilim
Biz ilk heyecanla üçüzleri söyledik, şimdi tüm şehir biliyor neredeyse dördüncü bebeği görünce frenledik ama kendimizi. Bebeklerimiz akıbetine karar verene kadar çekirdek aile dışına çıkmaması için elimizden geleni yapacağız.

Aslında en doğrusu çok dillendirmemek lazım ama ben tutamadım kendimi

Diyetisyenimin kabızlık için tarifi var yazayım hemen;
Kabızlık marmelatı
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 kuru erik (yoksa 1 incir ekleyin)
Bunları 1.5 su bardağı suyla haşlayın. Ocaktan alın üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin robottan geçirin. Sabah aç karına 1 yemek kaşığı yiyip 2 bardak su için. Kalanı dolaba koyabilirsiniz

Be kanlanma alanı aynı duruyormuş kızlar
Progestan devam dedi

36 yaşlındayım ilk bebeğim sat 18.05.2023 5+2 kese 7+2 kalp atışı istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…