2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Canım aşerme değildir o yasak oldugu için canın istiyodur aşermek için çok erken
Bende cips sevmem normalde ama hamile kalalı paket paket yiyorum yasak ya daha cazip geliyor
Ya mide bulantıma iyi geliyor aslında bugün onun sayesinde kusmadım yediğimi tuzlu tuzlu bastırıyor midemi bide doyurucu

Kızlar bu doktoru çok beğeniyorum ya ben hep içim rahatlıyor izledikce. Turkiyede olsaydim ona baş vururdum

Benim de son adet tarihim 27.05 ilk çocuk kese 5+1 , kalp atışı 6+3 şehir ankara

Merhaba tabloya beni de ekleyebilir misiniz. ? Mesaj mı atayım

Ben hamburger istiyodum kaç gündür sonunda gittik mcdonalsa yedik. Eve geldim hazımsızlik dayanamadım kusdum bidaha asla yemem sonra ayran icdim yine uzanıyorum
yaa bendede oluyor o gecen benımde canım bisey ıstedı yedık sonra mıdem bulandı gece hıc uyuyamadım

Ben acı biber turşusu yiyorum onda buldum çözümü
kızlar gerçketen bedne çok kötü bu konuda kuzenim sürekli zeytin yağlı yeşillik ye diyo ama yiyorum yok zeytin yağı içiyorum yok gerçekten son noktaya geldim ne yapacağım bilmiyorum yemek uyemek canım istemiyor hep tok gibiyim 1 haftadır akşamları sadece çorba içiyorum ama yetti artık ne yapıcaz?

Kayısı suyu kaynatıp içtin mi. Yada kuru kayısı bol su ile tuketsen. Bide bana kahvede iyi geliyo. Türk kahvesi değilde amerikano tarzda. Nescafe gold ve su karışımı. Kafein zararlı ama az miktarda tuketebilirsin rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…