- 13 Kasım 2022
- 2.010
- 4.238
- 63
Biz de öyle tüm cinsiyetlere göre sırayla tüm isimler hazır, inşallah onlar da isimleri gibi hazır gelirler.Sağlıklı olsunda benim için kız erkek farketmez isimleri bile ayarladık
Kaç gündür eşim izin vermiyordu bugun dayanamadım ikna ettim sonunda da kustumHamburger yiyecekseniz fastfood zincirlerinden değil de içeriği temiz butik hamburgercilerde yiyin en azından. Ben de bugün resmen hamburger aşerdim, eve yakın burger king vardı ama nispeten seri üretim yapmayan temiz olduğunu düşündüğüm bir yerden sipariş verdim. Yediğimize içtiğimizde dikkat etmemiz lazım.
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsunBiz de öyle tüm cinsiyetlere göre sırayla tüm isimler hazır, inşallah onlar da isimleri gibi hazır gelirler.
Ya yeme diyemem gebelik insanın canı neler istiyor, ama burger king vs bebek için uygun olmayabilir. Ay resmen onlar için yaşıyoruz artık.Kaç gündür eşim izin vermiyordu bugun dayanamadım ikna ettim sonunda da kustumkaç aydır hamburger yemiyodum. İnşallah bi daha aşermem böyle besinler cola bile içmiyorum nerden geldiyse bu hamburger sevdası. Doğru söylüyosun dikkat etmemiz lazım
Kızlar bu aşerme nasıl oluyor ya benim bildiğim ileriki haftalarda olmuyormuKaç gündür eşim izin vermiyordu bugun dayanamadım ikna ettim sonunda da kustumkaç aydır hamburger yemiyodum. İnşallah bi daha aşermem böyle besinler cola bile içmiyorum nerden geldiyse bu hamburger sevdası. Doğru söylüyosun dikkat etmemiz lazım
Ben uykudan uyandım ve canım deli gibi hamburger istedi. O zaman aşerdiğime karar verdim, yapmam gerekeni yaptım.Kızlar bu aşerme nasıl oluyor ya benim bildiğim ileriki haftalarda olmuyormu
Benim zaten herşeyi canım çekiyor aşersemde anlamam
Benimde canım sushi çekiyor 10 gündür aşerdimmi acabaBen uykudan uyandım ve canım deli gibi hamburger istedi. O zaman aşerdiğime karar verdim, yapmam gerekeni yaptım.
Çiğ balık olduğu için bir şey diyemiyorum, acaba yalancı suşi bulabilir misiniz ton balığından yapılan? En azından nefsinizi köreltir.Benimde canım sushi çekiyor 10 gündür aşerdimmi acaba
Bende hiç bişey yemek istemiyodum kaç gündür hep aklımda hamburger bugun öğlen uyudum kalktigim anda aklimda yalnız hamburger vardiKızlar bu aşerme nasıl oluyor ya benim bildiğim ileriki haftalarda olmuyormu
Benim zaten herşeyi canım çekiyor aşersemde anlamam
Evet ton balıklı yiyimÇiğ balık olduğu için bir şey diyemiyorum, acaba yalancı suşi bulabilir misiniz ton balığından yapılan? En azından nefsinizi köreltir.
Maşallah canım özendim şimdiBende hiç bişey yemek istemiyodum kaç gündür hep aklımda hamburger bugun öğlen uyudum kalktigim anda aklimda yalnız hamburger vardiikinci defadır aşeriyorum
Afiyet olsun ya demek ki bebek de istiyor ki bu kadar aklında kalmış.Evet ton balıklı yiyim
Sanırım gerçekten onu aşerdim günlerdir onu düşünüyorum
İnşallah seri üretim yerlerden yemiyorsunuzdur, bu süreçte nispeten temiz şeyler yememiz lazım.Maşallah canım özendim şimdi
Ben haftada 1 hamburger felan yiyorum doktorum haftada 1 yersen sorun olmaz dedi
Valla canım benim iştahım hep acıktır bogazım hiç durmaz ama ilk haftalar bulantıdan yiyemiyorum şükür artık geçtide eski halime döndüm yaaaa ben neye aşerdiğimi buldum sushi felan değillAfiyet olsun ya demek ki bebek de istiyor ki bu kadar aklında kalmış.
Benim de bulantılarıma bir şeyler atıştırmak iyi geliyor, ne zaman bulantım gelse bebeklerin canı bir şey istiyor diyor eşim
Yok canım burda helal harama dikkat ettiğimiz için pirincin içine sarap koyuyolar genelde onu koymalarını istemediğim için hep taze yaptırıyorumİnşallah seri üretim yerlerden yemiyorsunuzdur, bu süreçte nispeten temiz şeyler yememiz lazım.
Türk marketleri varsa belki hazır etsiz olanlarından bulabilirsin. Malum Türk marketlerinde neredeyse her şey var diyorlar.Valla canım benim iştahım hep acıktır bogazım hiç durmaz ama ilk haftalar bulantıdan yiyemiyorum şükür artık geçtide eski halime döndüm yaaaa ben neye aşerdiğimi buldum sushi felan değill
Ben 10 gündür çigköfte dürümle yatıp çiğköfte dürümle kalkıyorum hatta videolarına felan bakıyodum o kadar canım çekiyordu
Ama burda çigköfte yok maalesef yiyemiycem o yüzden
Evet varTürk marketleri varsa belki hazır etsiz olanlarından bulabilirsin. Malum Türk marketlerinde neredeyse her şey var diyorlar.
Ben de kaç doktordan dinledim ne yararı ne zararı kanıtlı ama kullanıyoruz dedi coguKanamam durdu. Zaten doktor da istersen kullan diye vermişti kanama durunca ilacı sürekli kullanmaya gerek yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?