2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kaç gündür eşim izin vermiyordu bugun dayanamadım ikna ettim sonunda da kustum kaç aydır hamburger yemiyodum. İnşallah bi daha aşermem böyle besinler cola bile içmiyorum nerden geldiyse bu hamburger sevdası. Doğru söylüyosun dikkat etmemiz lazım

Ya yeme diyemem gebelik insanın canı neler istiyor, ama burger king vs bebek için uygun olmayabilir. Ay resmen onlar için yaşıyoruz artık.

Kızlar bu aşerme nasıl oluyor ya benim bildiğim ileriki haftalarda olmuyormu
Benim zaten herşeyi canım çekiyor aşersemde anlamam

Kızlar bu aşerme nasıl oluyor ya benim bildiğim ileriki haftalarda olmuyormu
Benim zaten herşeyi canım çekiyor aşersemde anlamam
Bende hiç bişey yemek istemiyodum kaç gündür hep aklımda hamburger bugun öğlen uyudum kalktigim anda aklimda yalnız hamburger vardi ikinci defadır aşeriyorum

Bende hiç bişey yemek istemiyodum kaç gündür hep aklımda hamburger bugun öğlen uyudum kalktigim anda aklimda yalnız hamburger vardi ikinci defadır aşeriyorum
Maşallah canım özendim şimdi
Ben haftada 1 hamburger felan yiyorum doktorum haftada 1 yersen sorun olmaz dedi

Evet ton balıklı yiyim
Sanırım gerçekten onu aşerdim günlerdir onu düşünüyorum
Afiyet olsun ya demek ki bebek de istiyor ki bu kadar aklında kalmış.

Benim de bulantılarıma bir şeyler atıştırmak iyi geliyor, ne zaman bulantım gelse bebeklerin canı bir şey istiyor diyor eşim

Afiyet olsun ya demek ki bebek de istiyor ki bu kadar aklında kalmış.

Benim de bulantılarıma bir şeyler atıştırmak iyi geliyor, ne zaman bulantım gelse bebeklerin canı bir şey istiyor diyor eşim
Valla canım benim iştahım hep acıktır bogazım hiç durmaz ama ilk haftalar bulantıdan yiyemiyorum şükür artık geçtide eski halime döndüm yaaaa ben neye aşerdiğimi buldum sushi felan değill
Ben 10 gündür çigköfte dürümle yatıp çiğköfte dürümle kalkıyorum hatta videolarına felan bakıyodum o kadar canım çekiyordu
Ama burda çigköfte yok maalesef yiyemiycem o yüzden

Türk marketleri varsa belki hazır etsiz olanlarından bulabilirsin. Malum Türk marketlerinde neredeyse her şey var diyorlar.

Türk marketleri varsa belki hazır etsiz olanlarından bulabilirsin. Malum Türk marketlerinde neredeyse her şey var diyorlar.
Evet var
Ama benim canım türkiyedeki çigköfte dürümden çekiyor böyle o incecik lavaşıyla tursulu burdada o lavastan yok buranin lavaslari bildigin plastik gibi ve sekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…