2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Bi önceki mesajımı yazdığımda sizinkini görmemiştim ama ona cevap gibi olmuş. Sabah mahvoluyorum diye önce sabahı bıraktım sonra kanamıyorum diye akşamı da bıraktım. Kendime geldim biraz
Eger tüp bebekle hamileyseniz ilaçları bırakmanız heleki kafanıza göre bırakmanız düşüğe neden olucaktır özellikle progestan zaten bebeginizin tutunmasına yardımcı oluyor
Tüp bebekte 12. Haftaya kadar ilaçlar sayesinde bebegi taşıyorsunuz
12. Haftaya kadar vücudunuz ilaçlar sayesinde hamile oldugunu anlıyor 12.Haftadan sonra o hormonları kendiniz üretmeye başlıyorsunuz ve ilaçları bırakıyorsunuz ( bu dediklerim tüp bebekle hamileyseniz geçerli)

Nasıl anlıyorsunuz anlamadım ben
Ramiz teorisi kesede bebek sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız ama karından bakılan ultrason resminde ayna gibi düşün canım sağ tarafta ise aslında sol oluyor kız solda ise sağ taraf oluyor erkek biraz karışık ama
Bebeğin yerleşim yerine göre teori

Kızlar ben de her sabah patates kızartması aşeriyorum onu yiyince bi kendime geliyorum nerde zararlı şey orda ben
Canım aşerme değildir o yasak oldugu için canın istiyodur aşermek için çok erken
Bende cips sevmem normalde ama hamile kalalı paket paket yiyorum yasak ya daha cazip geliyor

Anlamadim
Ben benimki ortada sanki

Eklentiler

• ebf3d9a9-6ea9-4655-b76a-bec31e007090.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 88
Şuna göre bakılıyor kız oluyor sanki seninki canım
Teşekkür ederim canım benimde içimden kız geçiyor
Hamile oldugumu bilmeden önce tanımadıgım biri beni rüyasında hamile görmüş oda kız bebekle görmüştü birazdan ondan etkilendim galiba

İdrar zamanı olursa gaz olduğunda oluyor benim. Acaba gazın var da farketmiyor musun ilişi benziyor hamilelikte

Nasıl anlıyorsunuz anlamadım ben
Burdaki yerleşime göre diyorlar genelde tutuyormuş. Sen de doktorsun sana böyle şeyler söylemem ne kadar mantıklı bilemedim

Eklentiler

• IMG_4480.png
    516,6 KB · Görüntüleme: 88
Ya kızlar çok hoşsunuz dimi böyle ortaya kurulmuş ama ilk hali de var onu da ekleyeyim

Eklentiler

• 4B74966B-695F-4A73-A046-C729A2A91517.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 83
Teşekkür ederim canım benimde içimden kız geçiyor
Hamile oldugumu bilmeden önce tanımadıgım biri beni rüyasında hamile görmüş oda kız bebekle görmüştü birazdan ondan etkilendim galiba
Beni de herkes arıyor erkek gördük diyorlar tüm dünya birleşti erkekte

Aynen valla sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz olsun da cinsiyet farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…